Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

marți, 28 septembrie 2010

Va fi sfarsitul lumii in 2013?

Unda de soc care ar urma sa loveasca Pamantul va avea forta a 100 de milioane de bombe cu hidrogen.

Terra va suferi, in anul 2013, efectele unor explozii solare de-a dreptul devastatoare, anunta oficialii NASA. Potrivit acestora, unda de soc care ar urma sa loveasca Pamantul va avea forta a 100 de milioane de bombe cu hidrogen.
Pamantul a fost afectat deja, in data de 3 august 2010, de o furtuna geomagnetica, dupa ce Soarele a explodat.
Atunci, furtuna solara nu a provocat probleme majore, in sensul ca nu au afectat grav cablurile de curent electric, comunicatiile ori sanatatea oamenilor.
Botezat deja Tsunami solar, fenomenul asupra caruia NASA a avertizat inca de acum patru ani este produs de schimbarile ciclice din evolutia Soarelui. Si cum omenirea a devenit tot mai dependenta de tehnologii, ea a devenit si vulnerabila la orice -stranut- al astrului care ne da viata.
Asta pentru ca unda de soc va lovi campul magnetic al Pamantului ca o adevarata rafala de bombe atomice. Din aceasta cauza si superbele aurore boreale vor deveni vizibile dincolo de zona Cercului Polar. Asta e partea frumoasa, insa -impactul major se va produce asupra retelelor de electicitate. Vor fi pene masiv de curent, ne vor trebui ani intregi sa ne revenim-, spune astronomul Daniel Baker.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com