Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 27 octombrie 2010

2012, Anul Apocalipsei: Teorii, Supozitii, Previziuni - 2


Fie ca acceptam sau nu ideea unei apocalipse, consider ca este de datoria noastra sa ne interesam asupra fenomenelor si schimbarilor ce au loc pe Terra. Mai ales in conditiile in care umanitatea nu a fost deloc ingaduitoare pana acum cu planeta care ne-a oferit resursele necesare vietii.
Planeta Pamant se manifesta ca un imens cricuit electric, intre Terra si ultimul strat al ionosferei, la 55 km de suprafata pamantului, aflandu-se o cavitate electromagnetica. Primul care a demonstrat proprietatile rezonante ale acestei cavitati si a masurat frecventa vibratorie medie a planetei a fost fizicianul german W.O. Schumann, in anii 1952-1957.
Geofizicienii contemporani numesc rezonanta Schumann `bataia inimii` planetei. Ea a avut ani de-a randul o valoare constanta de 7,8 Hz, dar incepand cu 1980 s-a inregistrat o accelerare din ce in ce mai rapida, in ziua de azi valoarea ei fiind de 12 Hz. In termenii timpului terestru, cresterea frecventei vibratorii a avut ca rezultat modificarea perceptiei asupra trecerii timpului. Practic, cele 24 de ore ale unei zile corespund acum cu numai 16 ore reale. Avand in vedere criza de timp resimtita de populatie in prezent aceasta teorie pare cat se poate de plauzibila.
Frecventa vibratorie va continua sa creasca pe masura ce ne apropiem de Punctul Zero, moment ce corespunde cu inversarea polilor magnetici ai Pamantului [transformare periodica suferita de orice planeta o data la mii de ani]. In consecinta diferenta dintre cele 24 de ore si timpul efectiv se va mari pana cand 24 de ore vor corespunde cu 0 ore efective, eveniment ce va avea loc dupa unele calcule la sfarsitul anului 2012.
Cresterea frecventei de rezonanta Schumann poate fi tradusa si prin scaderea progresiva a densitatii planetei. S-a demonstrat prin calcule fizice ca masa unei planete se micsoreaza direct proportional cu marirea frecventei. Urmarile asupra corpului uman, sensibil si el la modificarea rezonantei, pot fi anticipate stiintific: oamenii vor avea diferite simptome de la migrene, oboseala, crampe pana la cresterea sensibilitatii, dezorientare si modificarea structurii ADN-ului, ca o consecinta a adaptarii la noile conditii de viata. Indivizii vor capata calitati noi, unii zic telepatice. Astfel se va trece la o noua etapa in evolutia speciei interpretata ca fiind apocalipsa.
Al doilea argument care sustine apocalipsa din 2012 este calendarul maya. Nu este prima data cand acesta este mentionat ca o dovada a veridicitatii unei previziuni. Aici ar fi de adaugat totusi faptul ca nu putem stii cu siguranta cum au calculat mayasii acea data si daca ea corespunde cu decembrie 2012, asa cum a fost interpretat. Punctul Zero este mentionat in mai multe calendare ale diferitelor civilizatii, dar si acest lucru este cat se poate de firesc atata timp cat previziunea apocalipsei s-a numarat printre principalele preocupari ale oamenilor. Mayasii erau convinsi ca omenirea va reveni la ciclurile naturale bazate pe armonie in urma unor schimbari majore suferite de planeta. Ca o dovada in plus ca ei erau cat se poate de siguri de sfarsitul lumii actuale pana si calendarul lor se opreste la acea data.
Unul dintre scenariile favorite vehiculate in lume este teoria conform careia Pamantul, odata ajuns in Punctul Zero va realiza un salt catre o alta dimenisune [salturi ce au loc o data la 13000 ani un astfel de salt s-a produs in trecut in Constelatia Pleiadelor]. Acel moment coincide cu o revolutie completa a Soarelui nostru in jurul Soarelui central al galaxiei noastre. Practic, Pamantul si tot sistemul solar din care facem parte se apropie, deplasandu-se in spirala, de centrul galaxiei.
Cea mai mare parte a tehnologiilor cunoscute nu vor mai fi operationale datorita acestor schimbari. Singurul tip de energie ce va putea fi utilizata este energia libera descoperita de Tesla acum un secol. El a facut si un experiment pentru a demonstra teoria, creand un fel de perpetum mobile din bucati de lemn carora le-a atasat magneti cu aceeasi putere de atractie la capete . Din pacate, la vremea respectiva nu i s-a acordat atentia necesara, iar tehnica nu a fost pusa in practica din motive lesne de inteles. Odata aplicat, acest sistem de producere al energiei ar fi aratat inutilitatea energiei electrice si a industriei petroliere.
Bineinteles ca exista si alte interpretari atat ale previziunii privind anul 2012 cat si asupra evenimentelor ce vor avea loc atunci, dar consider ca acestea au fost cele mai relevante sau ,mai bine zis, cele mai interesante.
Acestea fiind zise inchei acest articol cu o vorba din popor: `Om trai si om vedea!`
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com