Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

duminică, 30 ianuarie 2011

Apocalipsa dupa ApophisAstronomiii rusi au recalculat orbita asteroidului Apophis si prevad ca acesta va lovi totusi Terra in 2036. La fiecare 7 ani, Apophis trece foarte aproape de planeta noastra, avand o traiectorie aproape paralela cu cea a Pamantului in jurul Soarelui, astfel incat el ar putea lovi chiar si tangential astrul terestru. Apophis si-a luat numele de la necrutatorul zeu egiptean, cel ce se afla in permanent razboi cu Ra, zeul Soare.
In urma calculelor s-a aflat ca in 2029, asteroidul va trece la doar 30.000 de km de Pamant, ceea ce este foarte aproape de distanta de 'captare' gravitationala. Ca atare, in 2036, aceasta distanta urmeaza sa scada substantial, ceea ce va face ca Apophis sa intre in zona de atractie directa terestra si sa conduca la prabusirea lui pe suprafata planetei.
Cel mai bine se vor calcula traiectoriile in 2013, cand se va apropia suficient de mult de planeta noastra incat sa i se poata determina compozitia, greutatea, dar si eventualele abateri de la traiectorie. Apophis a fost descoperit in 2004 si initial se credea ca acesta va lovi Pamantul in 2012 sau in 2015.
Specialistii ne linistesc oarecum, sperand ca acesta va cadea in oceanul planetar si nu intr-o portiune locuita, ceea ce oricum va ridica valuri uriase, un imens tsunami urmand sa inconjoare Terra de mai multe ori, valurile acestuia urmand sa izbeasca ample zone de pe coastele si litoralul continetelor. Un astfel de asteroid se banuieste ca ar fi dus la disparitia dinozaurilor.

sursa
http://www.agentia.org/anchete/apocalipsa-dupa-apophis-8093.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com