Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

joi, 7 aprilie 2011

Mama Pământ = Gaia = Geea = Terra

În acest moment Terra se schimbă. Se aseamănă unei femei care naşte…foarte puternică dar şi cu multă energie perturbatoare…cu contracţii. În aceste timpuri extraordinare, trebuie să ne unificăm cu Terra pentru a o susţine…dar şi pentru viitorul nostru. Ni se spune peste tot că va fi Pace, Iubire, încredere dar trebuie să susţinem puternica transformare care se desfăşoară acum.

Este momentul să ne reconectăm la Mama Pământ.

O bucăţică de cuarţ pusă într-o punguţă de piele sau într-un alt material natural (în nici un caz metal!). Poate fi unul mic. Puneţi-l în jurul gâtului copiilor voştri, iubiţilor/iubitelor voastre şi al apropiaţilor voştri. Planeta are nevoie să simtă prezenta iubitoare a oamenilor şi a cristalelor „încărcate”. Fie ca inima noastră să se reunească din nou! Iată cel mai important lucru pe care putem să îl facem acum. Foarte important. Faceţi acest lucru, ca o mare familie, zi şi noapte. Dar trebuie să o faceţi acum. Reamintiţi-vă că acest cristal ne leagă de energia maternă a Planetei noastre. Înainte de a pune cristalul la gât, ţineţi-l în mâinile voastre şi rugaţi-vă din toată inima (faceţi ceea ce înseamnă pentru voi a vă ruga), din toată bunătatea voastră pentru trezirea în fiecare dintre noi a Sinelui Total, pentru a fi conectaţi cu toată rasa umană, în inimă, prin cristalul Mamei Pământ, la iubirea sa, la intenţiile sale şi la conştiinţa ei. Purtaţi această bucăţică din corpul ei, cu toată iubirea, în jurul gâtului, astfel încât, energia stocată din toate cristalele de pe planetă, să vă fie transmisă şi să vă unifice.

Copiii Pământului în sfârşit ne vom ridica şi ne vom aminti cine suntem, pentru a ne apăra mama şi pe noi înşine cu iubire, prin iubire.

Noi suntem cei pe care i-am aşteptat, şi a sosit momentul să ne unim şi să ne reunificăm cu Mama Pământ.

Să lăsăm inimile noastre să bată ca una.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com