Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

luni, 16 mai 2011

Bogatasii se pregatesc pentru sfarsitul lumii: isi fac buncare

Previziunile mayase, care spun ca in 2012 vine apocalipsa, i-au imbogatit pe unii intreprinzatori: tot mai multi oameni cu dare de mana cumpara adaposturi subterane.

Printre cei mai speriati de sfarsitul lumii (dintre cei cu bani, bineinteles) se numara rusii, americanii si italienii, care dau zeci si chiar sute de mii de dolari pe adaposturi subterane.

Un astfel de buncar, cum este construit de rusul Danila Andreyev, de 31 de ani, are intre 35 si 90 de metri patrati. Pentru a-l achizitiona trebuie sa ai 400.000 de dolari, iar intretinerea sa te mai costa 2.500 de dolari pe an.

Buncarele sunt bune insa nu numai la apocalipsa, ci si in caz de inundatii. Iar zona muntoasa Altai, din sudul Siberiei, este ideala pentru cei care se tem de suvoiul apelor. Un buncar de 80 de metri patrati in Altai costa 350.000 de dolari.

"Eu nu cred in scenarii apocaliptice. Dar raman pe ganduri cand clientii imi tot vorbesc de sfarsitul lumii", spune Andreyev. Alexei, unul dintre clientii sai, este de alta parere: "Totul arata ca ceva se va intampla la 21 decembrie 2012", bazandu-se pe calendarul mayasilor, pe profetiile lui Nostradamus sau pe cele ale clarvazatoarei oarbe din Bulgaria, Baba Vanga.

De cealalta parte a globului, in Mexic, mai mult de 80 de italieni bogati si-au construit un adevarat orasel antiatomic. Pentru a-si putea onstrui locuintele din buncarele rezistente la cutremure, bombardamente si radiatii din Peninsula Yucatan, italienii au trebuit mai intai sa obtina cetatenia mexicana. Acum, localitatea Las Aguilas se intinde pe o suprafata de 800 de hectare, iar italienii se pot mandri ca dupa sfarsitul lumii, mai pot sta linistiti inca sase luni.

sursa

http://www.adevarul.ro/international/Bogatasii_isi_fac_buncare_contra_Apocalipsei_0_480552265.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com