Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

vineri, 27 mai 2011

Sosirea Luminii


Pamantul se afla acum in toiul unui salt acrobatic, fiind intors cu susul in jos, asa ca putem spune „A venit, in sfarsit, schimbarea!”, Odata cu acest salt, ultimele ramasite ale intunericului ies la iveala, numai ca lucrurile stau cu totul altfel de data aceasta, in ceea ce priveste iesirea din scena a energiilor intunecate. Timp de ani buni, energiile negative au plecat in valuri, unul dupa altul si se parea ca valurile astea vor dura o vesnicie. Chiar si asa, schimbarea a fost cu adevarat pornita, numai ca felul in care se desfasurau lucrurile ne-a facut pe multi dintre noi sa ramanem pe loc, mirati, deoarece atat de multe suflete nu inaintau si nici nu faceau vreo schimbare interioara sau nu luau vreo decizie exterioara, care sa vina din lumina. Acum, cand, in sfarsit, ne-am pus cu orice pret in miscare, ne dam peste cap, imbarcandu-ne in aceasta calatorie a creatiei unei planete de Lumina.
Manifestarile sunt diferite si de durata, dar am simtit ca este important sa vi le prezint, pentru a valida ceea ce stiti si traiti deja si pentru a sublinia ca Lumina este cu adevarat aici – chiar daca in vremuri de purificare, lucrurile par sa stea cateodata altfel.
Probleme cu respectarea granitelor.
Pentru ca acum se misca atat de multe, intr-un ritm atat de alert si pentru ca ne aflam intr-un „salt acrobatic”, orice si totul poate patrunde in spatiul nostru ... si unele lucruri care ajung la noi sunt chiar neplacute. Invaziile de insecte sau invaziile umane se afla si ele pe lista asta. Pe de alta parte, alte lucruri sunt chiar dragute. Astfel, s-ar putea sa ne simtim brusc vulnerabili – uneori fara niciun motiv – alteori dintr-un motiv foarte intemeiat! Dar iarasi, exista si lucruri care ajung in spatiul nostru si pentru care putem fi recunoscatori.
Nu putem tine pasul cu viata noastra.
Atat de multa energie se afla in miscare acum – laolalta cu miscarea noastra proprie, catre teritorii de vibratie superioara – incat descoperim in curand, ca materializam prea repede, pentru a putea tine pasul cu asta. Ganditi-va la ceva – si acest lucru apare aproape instantaneu. Adaugati la asta, purjarea vechilor energii dense – si vedeti cat de multe se intampla. Astfel, s-ar putea sa simtim ca nu vom mai putea niciodata face fata lucrurilor sau ca nu mai putem controla prea multe, inainte ca sa isi faca aparitia ceva nou, care sa ne atraga atentia.
Lucrurile nu par niciodata terminate.
Similar situatiei de mai sus – cu exceptia faptului ca acum ne miscam atat de repede, incat putem incepe ceva si apoi, foarte repede sa ne dam seama ca nu se mai potriveste cu locul in care ne aflam, deoarece am evoluat in afara spatiului respectiv (sunt multe astfel de lucruri, in cartea mea cea noua, care este foarte aproape de a fi terminata). Asa ca trecem intr-un teritoriu nou, facem primii cativa pasi si descoperim ca nu mai putem inainta. Energiile misca lucrurile foarte repede, in spatii cu totul noi. Astfel, aproape totul este dat peste cap, imprastiat si greu de apucat. In plus, e posibil ca ceea ce s-ar putea sa fi inceput dintr-o data, sa nu se mai fie valabil. Toate acestea conduc la „pe jumatate facut”.
Multe simptome fizice ale purjarii si detoxifierii.
In scenariul saltului acrobatic si cu atat de multa miscare, multe se deplaseaza in sus si in afara. Aceasta ne afecteaza si pe plan fizic. Pot aparea mancarimi ale fetei, acnee, dureri si afectiuni ale vezicii biliare si ale rinichilor, deranjamente intestinale, tuse si congestii, chiar si eruptii canceroase.
Simptome emotionale!
Un sentiment comun in perioadele de incheiere este ceea ce eu numesc „isteria energiei”. Din motive de neidentificat, putem simti o isterie subtila, ascunsa, deoarece atat de multe se misca si se schimba, ajungand uneori pana la hiperventilatie. Si, ca intotdeauna, apar panica, anxietatea si depresiile obisnuite.
Schimbari climaterice si ale Pamantului.
Miscare, miscare si iarasi miscare. Curatarea este un efect secundar natural si energiile continua sa impinga si sa impinga si sa impinga intunericul afara. Cutremurele deschid, pentru a se putea primi mai multa lumina, iar catastrofele climatice curata, pentru acelasi scop. ( Si fiintele umane se detoxifica si primesc mai multa Lumina!). Toate ne pregatesc in vederea alinierii la energia inimii.
Dar, destul de ciudat, toate acestea sunt de fapt vesti bune, in legatura cu ceva magnific care chiar se intampla, daca alegem sa le vedem astfel. Timpurile de sfarsit reprezinta momente rare si fara precedent – si le vom trai intr-un mod care se potriveste cu cine, ce si unde este Planeta, la un anumit moment. Putem numai sa ne vedem de treaba si sa stim ca totul este intr-o ordine divina perfecta.
Dar, destul de ciudat, toate acestea sunt de fapt vesti bune, in legatura cu ceva magnific care chiar se intampla, daca alegem sa le vedem astfel. Timpurile de sfarsit reprezinta momente rare si fara precedent – si le vom trai intr-un mod care se potriveste cu cine, ce si unde este Planeta, la un anumit moment. Putem numai sa ne vedem de treaba si sa stim ca totul este intr-o ordine divina perfecta.
Evoluam rapid catre o planeta cuprinsa si inglobata in energia inimii. Astfel, nu va mai ramane nimic care sa nu implice inima. Relatiile, interactiunile, deciziile si noile structuri vor avea in centrul lor inima – si, in sfarsit, se petrec multe schimbari care sustin aceasta noua structura. Lucrurile se aseaza foarte repede la locul lor, suntem incurajati sa ne adunam, in cele din urma, iar acul despre care vorbeam in articolele trecute a fost, intr-un final, scos. Nu ar fi fost scos, daca nu am fi facut, cu adevarat, progrese importante!
Va doresc in aceste vremuri miraculoase, rai in inima, lumina stelelor in suflet si miracole in viata,

Karen Bishop
http://renaissanceromania.wordpress.com/category/romanian/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com