Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

"Ce pregăteşte China?" Un satelit folosit de Google Maps a descoperit o serie de structuri bizare în deşertul Gobi

Unul dintre sateliţii folosiţi de Google Maps a descoperit o serie de structuri bizare în timpul orbitării pe deasupra deşertului Gobi din China, informează Daily Mail.
În urma imaginilor oferite de către acesta, au fost formulate mai multe teorii cu privire la scopul structurilor respective, cum ar acelea că ele ar putea reprezenta coduri gigantice sau ţinte de antrenament pentru sateliţii militari.
Zona unde au fost surprinse imaginile este localizată în nord-vestul Chinei, la graniţa dintre provinciile Gansu şi Xinjiang, un spaţiu folosit cu precădere pentru fabricarea echipamentelor militare, spaţiale şi nucleare.
Unele dintre zonele în care au fost observate astfel de structuri se află la mai puţin de 160 de kilometri de Jiunquan, locul unde pot fi găsite sediile programelor spaţiale chineze.
Unii dintre cei care au avut acces la aceste imagini au încercat să suprapună una dintre structurile bizare surprinse de către satelitul Google Maps în deşertul Gobi, cu hărţile diferitelor oraşe americane, fiind îngrijoraţi că în spatele lor s-ar putea afla un scop militar sinistru, în timp ce alţii au ajuns la concluzia că dacă reprezentanţii Chinei ar vrea să atace un oraş american, nu ar avea nevoie de un spaţiu de antrenament şi de încercări.
Un alt element care alimentează misterul cu privire la imaginile surprinse de satelitul Google Maps este şi acela că este foarte dificil să îţi dai seama din ce sunt făcute aceste structuri. În una dintre fotografii pot fi observate mai multe camioane şi avioane, fapt ce ar putea sugera că acestea ar putea fi într-adevăr ţinte de un anumit tip.
Acesta este a doua oară când Google a publicat fotografii care ar putea reprezenta unităţi secrete. Săptămâna trecută au fost publicate imagini ale unor unităţi iraniene care ar fi putut fi folosite, din punctul de vedere al reprezentanţilor Organizaţiei Naţiunilor Unite, pentru a fabricarea armelor nucleare.

sursa
http://www.gandul.info/magazin/ce-pregateste-china-un-satelit-folosit-de-google-maps-a-descoperit-o-serie-de-structuri-bizare-in-desertul-gobi-8972688
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com