Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 30 noiembrie 2011

Diferenta intre barbatii si femei

Allan Pease este un cunoscut expert international in domeniul comunicarii non-verbale. Lucrarile, filmele si casetele sale sunt cunoscute si utilizate de foarte multi oameni, pentru ca el a reusit, intr-un mod adeseori umoristic sa prezinte pentru cei interesati mecanismele si modul de functionare al limbajului verbal si non-verbal optim pe care barbatii si femeile l-ar putea adopta pentru a se face mai bine intelesi.

In conferinta de mai sus (tradusa in limba romana), Allan vorbeste cu mult umor despre cum uneori, comunicarea din cuplu este bruiata de mici aspecte care ii fac be barbati si pe femei sa vorbeasca limbi total diferite.

Desi, datorita unui simt al umorului debordant, Allan exagereaza multe aspecte ale comportamentului feminin si masculin, aceasta conferinta merita urmarita. Poate chiar in cuplu. Va asiguram ca va veti delecta cu o portie buna de ras, autoironie si in acelasi timp veti gasi calea spre o mai buna intelegere in relatia cu partenerul.

http://www.garbo.ro/articol/Familie/9070/De-ce-barbatii-nu-asculta-si-femeile-nu-stiu-sa-se-uite-pe-harta.html
http://www.peaseinternational.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com