Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 7 decembrie 2011

Germania nu poate ţine în spate toata Europa.

Uniunea Europeana e pe marginea prăpastiei. Daca statele europene nu-si reduc cheltuielile, euro se prăbușește. Daca se prăbușește euro, se va prăbuși si Europa. Iar o prăbușire a Uniunii Europene nu va lăsa neatinse nici Statele Unite, nici China. Criza de pana acum va fi o gluma! Pentru ca economia mondiala va intra in haos, cu consecințe greu de prevăzut. Pentru câți ani? Nimeni nu știe.
Pe cine va salva Germania?
In primul rând, pe ea însăși. Daca va mai putea, va încerca sa salveze si tarile cu economii puternice, fără “fumuri” socialiste si sindicaliste, tari care pot deveni motorul unei noi Europe. Deci nu va ajuta Franța. Franța se va prăbuși sub povara propriilor subvenții agricole. Mai degrabă Germania va sprijini Marea Britanie, care se afla deja in colaps, tot din cauza cheltuielilor publice enorme din anii trecuți.
Unde mai are loc Romania? Pai Romania nu mai joaca in filmul asta!
Optimiștii din Romania au ras când au fost avertizați.
Printre ei s-au numărat lideri politici din toate partidele. Inclusiv ministrul de Finanțe, Gheorghe Pogea! Dar pe timp de criza, optimismul e o forma de imbecilitate. Timp de 50 de ani, tarile europene au făcut pur si simplu jaf de bani. Protecția sociala a fost politica oficiala. Creșterile de pensii, creșterile de salarii in sectorul de stat (care nu producea nimic!) a dus la taxe si impozite insuportabile pentru companii. Care au fost obligate sa crească preturile. Iar acum si-au pierdut clienții. Nimeni nu mai cumpăra produsele europene, oricât de bune sunt ele. Tehnologia înaltă nu mai e o salvare. Economia europeana se scufunda. Iar noi in Romania ce facem? Pai, politicienii fura, iar poporul cere protecție sociala.
In tarile “de stânga”, sindicatele europene nu vor înțelege situația. Nu vor accepta concedierile, reducerile de salarii si de pensii. Dar bani nu mai sunt. Așa ca manifestațiile de strada, mitingurile si violentele se vor înmulți. Autoritatea guvernelor va scădea. Instituțiile se vor scufunda in haos. Sistemele de pensii de stat vor da faliment. Toate drepturile câștigate de “clasa muncitoare” in ultimul secol vor dispărea ca fumul. Adio salarii garantate, adio concedii, adio program de lucru de 8 ore.
Cine va supraviețui? Cine poate, desigur!
FMI a închis robinetul cu bani. Pentru ca nu avem rezerve financiare si nu avem economie. Pentru ca iubim “statul”. Pentru ca uram patronii, firmele private, iar sectorul privat romanesc e cel mai slab din toata Europa. Si pentru ca avem o imagine foarte proasta, de cerșetori, hoți, prostituate, așa ca nu ne va ajuta nimeni. Si, sincer, nici nu meritam ajutor.
E mai bine sa ne descurcam singuri.

sursa
http://capitalismpepaine.wordpress.com/2010/05/20/angela-merkel-preveste%C8%99te-dezastrul/

opinii
vali iancu
Da Romania se va prabusi. Si pentru ca iubim statul. Ar trbui sa iubim ordinea si nu anarhia care caracterizeaza statul Roman. Si uram patronii si firmele private dar nu patronii adevarati care trebuiesc respectati. Ar trebui sa uram acea imagine a patronului plin de lanturi, care sfideaza prin lux si opulenta. Pe cei care muncesc pentru dezvoltare, prin forte proprii si respectand legea trebuiesc respectati. Asta trebuie sa avem in vedere- sa lasam adevaratii patroni sa se dezvolte. Din orice sector. Si sa mai incercam ceva din sentimentul de nationalism. Avem nevoie de resursele noastre. Sunt cateva: pamantul, poate oamenii si cam atat. Restul e balacareala. Nu avem nevoie de modelul nimanui. Romania ar trebui sa faca obiectul unui studiu aparte. Suntem diferiti si diferit ne e destinul. Dumnezeu sa ne ajute, pentru ca noi nu stim sa ne ajutam, stim alte trucuri.
Mihai Giurgea
Sunt perfect de acord! si nici nu cred ca sutele de mii de patroni care muncesc 14-16 ore pe zi, ii iubesc pe cei care dau un telefon si obtin pe loc contracte de 20 de milioane de euro cu Parlametul sau cu vreun minister. Sa fim seriosi! nimeni nu-i iubeste pe politruci si pe gasca lor…decit ei insisi…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com