Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

marți, 13 decembrie 2011

Nu suntem singuri

Cercetatorii de la NASA au descoperit în apropiere de planeta Mercur, un obiect neidentificat, imens. Potrivit space.com, în imaginile filmate de sistemul de sateliti STEREO, pe 1 decembrie 2011, se poate observa un obiect gigantic în apropiere de planeta Mercur. Este evident ca OZN-ul era ascuns de un scut protector ce-l făcea invizibil, însa valul eruptiei solare l-a facut sa devina complet vizibil, astfel ca a fost descoperit in aceste inregistrari ale STEREO (sateliti americani de observatie a sistemului solar).

Dupa dezvaluirile din interviul acordat lui David Wilcock, fostul redactor financiar la revista Forbes - Asia Pacific comenteaza adevaratele evenimente care se afla in spatele recentelor actiuni ale cabalei occidentale criminale (Comisia Trilaterala, grupul Bilderberg, Consiliul pentru Relatii Externe, Clubul de la Roma, etc).....28 noiembrie - Uneori adevarul este mai uimitor decat fictiunea, asa cum este cazul acum in ceea ce priveste cel mai inalt nivel de putere in Occident. In esenta, adevarata sursa de putere din Vest si controlul intregului sistem financiar, a cazut in mainile unor fanatici sectanti satanisti care vor sa puna in aplicare in mod artificial vechile profetii dintrun vechi text ultra-religios (Tora). Acest demers fraudulos este acum dat in vileag si se prabuseste. Rezultatul este un haos fara precedent la cele mai inalte paliere de putere financiara din aceste guverne marioneta manipulate de secta satanica criminala din Statele unite, Anglia, Franta, Italia, Germania si statele lor sclave. Unul dintre evenimentele importante care au dus la acest haos este trimiterea in judecata, la data de 23 noiembrie 2011, a intregului cult sectant satanic pentru foloase necuvenite din acapararea fara drept a intregului sistem financiar mondial (si folosirea lui la adapostul Natiunilor Unite), care apartine de fapt oamenilor acestei planete.

Acest proces poate pune capat guvernarii frauduloase din Occident care dureaza de cel putin 300 de ani. In rechizitoriu se afirma ca aproape 1000 de miliarde de dolari au fost furati de catre Secretarul General al ONU Ban Ki Moon si de catre alti oficiali ONU, de catre fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi si guvernul italian, de catre Forumul Economic de la Davos si altii, printre care si proprietarii din Consiliul de Conducere al Bancii Federale Americane.

Rechizitoriul a fost semnat de Neil Keenan, reprezentant al familiei Dragonului, un grup discret de familii bogate din Asia. Acest proces este rezultatul adunarii a numeroase probe de catre politii financiare si agentii de informatii de pe tot globul, incusiv Interpol, CIA, Politia Securitatii Japoneze, Seviciile Secrete Est-Europene, si sunt sustinute activ de catre Pentagon si de catre Fortele Armate ale Rusiei si ale Chinei.

Aparatorii in acest proces juridic nu sunt altii decat aceeasi cabala criminala satanica care se afla in spatele asasinarii presedintelui american John F. Kennedy, si a altor crime majore.

Acest proces a fost declansat ca urmare a retirenii ilegale a doi cetateni japonezi, Akihiko Yamaguchi si Mitsuyoshi Watanabe, precum si a confiscarii a 134,5 miliarde de dolari in certificate pe care acestia le aveau in Italia pe 3 iunie 2009. Dupa ce au fost furate aceste certificate, fostul francmason de grad 33 Leo Zegami l-a contactat pe acest scriitor si a spus ca Loja Francmasonica P2 (Propaganda Due) din Montecarlo poate sa transforme aceste certificate furate in bani cash cu ajutorul bancherului Daniel Dal Bosco din Vatican.

Acest scriitor a transmis mai departe informatia, printr-un membru al familiei regale din Anglia, catre societatea Dragonului, care a incredintat in plus o suma de 1000 de miliarde de dolari in certificate similare lui Neil Keenan. Acesta, dupa mai multe negocieri, i-a trimis lui Dal Bosco.

5 decembrie - Senatul american si administratia Obama au facut greseala fatala de a isi permite dreptul de a ucide si de a intemnita americani fara proces juridic.
Se pare ca Pentagonul, agentiile americane si militiile sunt pe cale sa declanseze actiuni violente impotriva Presedintelui Obama si a Senatorilor care si-au arogat dreptul de a ucide si de a intemnita fara proces cetateni americani. Cabala criminala din Washington si Wall Street poate vor reusi se instaureze un regin dictatorial fascist in Statele Unite pentru un timp, dar niciun grup militar serios nu ii va sustine.

Acelasi lucru este valabil si in Europa, unde francmasonii Lojei Propaganda Due (P2) si Bilderbergii se apropie tot mai mult de a instaura un control de tip fascist. Ei aparent sunt in ofensiva din acest punct de vedere, dar pina la urma vor esua cu brio pentru simplul motiv ca acesti fascisti dementi sunt complet rupti de realitate si nu pot transforma in bani reali aceste sume astronomice virtuale cu care isi incarca computerele in incercarea puerila de a cumpara si mitui oamenii de care au nevoie.

sursa
http://roaim.co.nr/?a=articles&p=460
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com