Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

miercuri, 28 decembrie 2011

Procesul penal de 1000 de miliarde de dolari care ar putea sa puna capat tiraniei finaciare

Traducere si adaptare dupa http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/995-lawsuit-end-tyranny

CONFIRMARE: Procesul care ar putea pune capat tiraniei finaciare

Ar putea fi cea mai importanta si exploziva actiune din intreaga istorie moderna. Tocmai incepem sa adunam impreuna piese importante din acest adevar si sa intelegem ce se petrece pe scena financiara oculta (ascunsa) a planetei, si cum poate o alianta de 117 state sa elibereze Pamantul de tirania financiara actuala.

Imediat dupa ce a fost publicat articolul acesta de catre David Wilcock, s-a aflat ca Benjamin Fulford ar fi putut fi retinutintrun hotel, impotriva vointei sale, de catre un grup apropiat CIA.

Cert este ca Fulford trebuia sa apara intro emisiune TV asa cum era prevazut, dar el nu a mai venit. La finalul articolului sunt inregistrarile video. Aceasta ar putea fi intradevar o problema serioasa. Ne rugam pentru ca Benjamin sa fie in siguranta si va incurajam sa raspanditi vestea, pentru ca publicitatea inseamna protectie.

In aceeasi seara in care David scria acest articol, a aflat ca Ben este in viata si este in regula.

A doua zi, David Wilcock a primit o serioasa amenintare cu moartea, adusa la cunostinta de una din sursele sale din interiorul cercurilor de putere, care i-a spus ca ar fi o idee buna ca David sa publice si partea adoua in aceeasi seara. Ca urmare, David a lucrat non-stop pentru a reusi aceasta.

I ziua urmatoare, David anunta ca depun eforturi sustinute sa finalizeze publicarea partii a doua. El a fost contactat de Coast si va apare timp de 3 minute intro transmisiune a programului audio la ora 22:00 pentru a informa pe scurt ceea ce se petrece.

Ar putea fi cel mai bun lucru care s-a petrecut vreodataUn scandal financiar foarte misterios, foarte tacut si imens

Esti pe cale sa afli informatii care pina acum nu au fost niciodata transmise de mass-media de propaganda.
MANHATTAN (CN) - Un expatriat american care traieste in Bulgaria afirma ca Natiunile Unite, Forumul Economic Mondial, Biroul International de Control al Trezoreriei si Guvernul Italian au conspirat impreuna cu altii ca sa fure mai mult de 1100 miliarde de dolari in instrumente financiare care erau destinate cu scopuri umanitare.

Plangerea penala de 111 pagini cuprinde entitati familiare teoreticienilor conspiratiei, printre care grupul Illuminati, Vaticanul, Francmasoneria, "Comisia Tripartita Trileniara Trilaterala a Aurului", si Banca Federala a SUA.

Initiatorul plangerii penale, Neil Keenan, afirmma ca i-au fost incredintate in anul 2009 aceste instrumente financiare - intre care si bancnote USD in valoare de 124,5 miliarde, doua certificate guvernamentale Japoneze in valoare de 19 miliarde USD, si un certificat american "Kennedy" in valoare de 1 miliard USD - de catre o entitate numita Familia Dragon, care este un grup de familii asiatice bogate si secrete.

Keenan afirma ca "Familia Dragon se abstrage de la aparitiile publice, dar, conform unor informatii si opinii, actioneaza coordonat cu Sistemul Rezervelor Federale pentru ca intreaga lume sa beneficieze mai corect de resursele financiare disponibile".

"De-a lungul existentei sale in secolul trecut, Familia Dragon a acumulat mari bogatii furnizand Bancii Rezervei Federale si Guvernului Statelor Unite cantitati mari de aur si argint prin intermediul unor conturi din Elvetia, primind in schimb Adeverinte, Certificate si Obligatiuni [...] care reprezinta obligatiuni ale Sistemului Rezervei Federale."

Keenan spune ca in acest moment valoarea totala a acestor instrumente financiare depaseste 1000 de miliarde de dolari. Mai afirma ca familia Dragon l-a desemnat pe el ca sa se ocupe de initierea unor Programe de Investitii prin Plasamente Private pentru finantarea unor eforturi umanitare globale nespecificate.

In remarcabila sa plangere, Keenan spune ca Guvernul SUA a primit sume enorme de bani - furnizate sub forma de aur si alte metale pretioase - de la Familia Dragon inca de acum multi ani, si ca aceasta suma a fost plasata in Sistemul Rezervei Federale pentru beneficiul si sustinerea dolarului, care "urma sa devina si acum este valuta de rezerva globala".

Plangerea descrie evenimente complicate cu multe parti implicate in urma carora lui Keenan i-au fost incredintate de catre Familia Dragon miliarde de dolari in Obligatiuni...

{Aceste instrumente au fost apoi FURATE in timp ce doi agenti japonezi au incercat sa treaca granita din Italia spre Elvetia ca sa le depuna acolo, acestea aflate intro valiza pe care o vedeti in imagine.]

Keenan afirma ca pe masura ce conspiratia a iesit la suprafata, mai multi oficiali i-au oferit mita de 100 milioane de dolari ca sa renunte la aceste Obligatiuni fara a aduce la cunostinta Familiei Dragom furtul lor, si sa permita sa fie transformate in asa-numitul "Program Suveran" al ONU, aflat in intregime sub auspiciile, protectia si umbrela imunitatii suverane ale pârâţilor.

Alti parati printre care Secretarul General Ban Ki-Moon, Fostul Prim-Ministru italian Silvio Berlusconi, Giancarlo Bruno (identificat ca fiind seful industriei bancare pentru Forumul Economic Mondial), ambasadorul Italiei la oNU Cesare Maria Ragaflini, Ray C. Dam (presedinte al Biroului de Control International al Trezoreriei), si David A. Seale.

Keenan doreste returnarea instrumentelor financiare furate, pedepse majore si plata cheltuielilor de judecata reclamand frauda, incalcarea contractelor si violarea legilor internationale.

El este reprezentat de avocatul William H. Mulligan Jr., de la firma de avocatura Bleakley, Platt & Schmidt din White Plains, N.Y.

Ei, ce spuneti? Interesant?

Va invit sa cititi si restul sumarului realizat de McCue la http://www.courthousenews.com/2011/12/05/41930.htm

Dar esentialul abia acum urmeaza...
Courthouse News Service nu a avut insa curajul sa citeze unul dintre cele mai interesante paragrafe din intreaga plangere penala... dar eu il ofer aici. De aici incepe sa ia amploare adevarata poveste:

Conform informatiilor si opiniilor, aceste Obligatiuni detinute de Familia Dragon valoreaza sute de mii de miliarde de USD, din care o mica parte este implicata in aceasta plangere penala.

Fiecare dintre aceste valute, cum ar fi DFFI [Instrumentele Financiare ale Familiei Dragon] implicate in aceste actiuni, erau si raman oficial inregistrate in cadrul Sistemului Rezervei Federale si sunt direct verificabile de catre Rezerva Federala prin intermediul sistemului sau eficient de verificare si control.

Sute de milioane de dolari? Incredibil! De indata ce am citit asta, am simtit ca vroiam sa stiu mai mult... pentru ca am suficienta informatie ca sa fiu convins ca aici nu e vorba doar de un proces penal obisnuit. Am pus la cale un nou interviu cu Fulford ca sa clarific toate astea.

Treaba este ca Familia Dragon a intentionat de la bun inceput ca aceste Obligatiuni ale sale sa fie furate de catre cei parati. Valoarea lor reprezinta doar o mica parte a uriasei averi... care este deci inregistrata oficial in Rezerva Federala si in Banca Intelegerilor Internationale (Bank of International Settlements).

La inceputul acestui interviu Fulford a oferit o introducere binevenita si apoi pe parcurs am descoperit multe alte lucruri interesante.

Acesta este de fapt un plan foarte bine elaborat care ne-a adus in situatia actuala - in care o alianta vasta de 117 state dispun acum de o cale LEGALA pentru a pune capat tiraniei financiare a Fostilor Puternici.
Cantitatea de informatie care trebuie asimilata si corelata, si complexitatea intregii imagini de ansamblu este ULUITOARE.

Pina acum am avut contacte multiple cu Neil Keenan, reclamantul principal in acest caz, ca si cu Keith Scott, care este de asemenea mentionat in plangerea penala.Scott este expert in aceasta ultra-secreta lume a intelegerilor intre Bancile Centrale ale natiunilor si cunoaste foarte bine uriasa bogatie pe care ele se bazeaza, aflata intrun secret strict.

Keenan nu a lucrat niciodata pentru vreo agetie guvernamentala sau clandestina. El este un om de afaceri care a venit in contact cu Familia Dragon (fostii conducatori ai Chinei pre-comuniste) si le-a castigat increderea.

Pina acum eu insumi am trecut in revista peste 300 de fotografii si cateva zeci de documente separate pe care Keenan mi le-a trimis si care au legatura cu acest caz, incluzand acum-faimoasa Carte Maklumat. Toate acestea au o mare complexitate. Toate acestea au aparut DUPA ce Fulford mi-a acordat acest interviu pe care sunteti acum gata sa-l cititi.

Toata aceasta poveste este adevarata. DEVASTATOR DE ADEVARATA.

Este pina acum singura problema cu devarat mare pe care aceste Foste Puteri o au. Asta inseamna ca este totodata o veste extrem de buna pentru tot restul lumii.
Multe confirmari

Intrunul din cazurile particulare de confirmare personala, i-am trimis un email lui Keenan cu o descriere facuta de una dintre sursele mele din interior a cutiilor ce contineau aceste Obligatiuni furate. Pina cum aceasta informatie nu a fost pusa pe internet.

Cu mai putin de 15 minute mai tarziu, Keenan mi-a trimis zeci de fotografii care se potriveau cu descrierea pe care i-o trimisesem. Am fost absolut uimit. Este imposibil ca el sa fi inventat (produs prin fals) toate acele fotografii in mai putin de 15 minute.

Inca nu stiu daca voi pune publice toate aceste fotografii. Nu doresc sa pun in pericol tot acest caz, mai ales ca as viola legile internationale si as da posibilitatea Fostilor Puternici sa ma atace.

Totusi, exista o imagine care poate fi facuta publica fara niciun pericol. Mai jos este fotografia aparuta in mass-media italiana dupa ce aceste Obligatiuni au fost furate.
Haideti sa nu mai pierdem timpul. Aveti intregul interviu audio ca fisier MP3 de 98 Mb, iar apoi urmeaza transcrierea [tradusa - nota AIM] in care am inserat si trimiteri catre alte resurse online pe care le puteti verifica.

Wilcock_Fulford_2011-12-02.mp3

[citeste mai departe]

sursa
http://roaim.net.tc/?a=articles&p=467
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com