Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

luni, 9 ianuarie 2012

Stăpânii viitorului, la Roşia Montană


PROVOCARE. O ipoteză şocantă: adevărata miză a “bătăliei pentruApuseni” – metalele rare, o ţintă pentru aşa-zişii “asasini economici”. Ne ascund autorităţile, serviciile secrete şi alte instituţii ale statului unmare secret în ce priveşte adevărata bătălie pentru Roşia Montană?
Citiţi în“ring” o şocantă ipoteză privind posibilă existenţă a unui adevărat “tezaur al viitorului” în Munţii Apuseni. Tezaur care ar putea transforma România într-o veritabilă ţintă pentru “asasinii economici” care bântuie planeta. “Noi, asasinii economici, lucrăm în multe moduri diferite, dar, probabil,cel mai frecvent este să găsim o ţară care are resurse!” Aţi recunoscut: sunt afirmaţiile extrem de cinice ale unui aşa-zis “asasin economic”, personaj principal într-o carte de succes şi într-un documentar şocant care circulă pe net.

“Ring” a intrat în posesia unei informaţii-bombă care pare desprinsă din acel film. Informaţie care, dacă şi în parte ar fi adevărată, ar putea deveni o ipoteză de-a dreptul explozivă: nu uraniul, ci litiul, vanadiul şi zirconiul ar fi adevărata miză a “bătăliei pentru Roşia Montană”. Şi mai şocant este că ipoteză este confirmată, în exclusivitate pentru “ring”, de unul dintre cei mai avizaţi specialişti ai locului, inginerul Aurel Sântimbrean, care vorbeşte despre mii de tone de sulf, feldspat şi o mulţime de metale rare ascunse, nu seştie din ce motive, de ochii opiniei publice.
VEZI AICI – Documente dintr-un dosar penal top secret trimis deprocurorii militari la DNA.“Profesorul” şi “secretele Generalului”Omului care ne-a pus la dispoziţie şocanta informaţie provenind din cercuri “top secret” demne de încredere îi vom spune, deocamdată, “PROFESORUL”. Să-i dăm cuvântul. “Prezent la o întâlnire interesantă, unde au participat persoane importante şi, zic eu, cultivate, la un moment dat, un general de vreo 45-47 de ani, fost şef de stat major într-o structură militară importantă, mi-a spus, de faţă cu mai multe persoane publice foarte cunoscute (n.r.— Cărora, deocamdată “ring” nu le divulgă numele), ceva ce m-a pus pe gânduri. Discutam despre una, despre alta. Deodată, într-un context anume al discuţiei, m-a întrebat ce părere am despre Roşia Montană şi despre insistenţa celor care doresc cu tot dinadinsul să înceapă exploatarea musai cu... cianuri. Cum eu am răspuns uşor evaziv, GENERALUL mi-a spus că nu aurul, de altfel aflat în cantităţi mari la Roşia Montană, îi interesează pe EI. Şi, culmea, nici uraniul, despre care se zice că însoţeşte, în general, zăcămintele de aur, şi care, şi aici, la Roşia Montană, s-ar găsi din belşug. Atunci am început să devin curios şi am întrebat: «Nu mă mai fierbeţi atât, domnule general. Despre cemister al misterelor şi comoară a comorilor este vorba?» “.
Combustibilul viitorului, la Roşia Montană „Şi GENERALUL, pe un ton de magistru al unor secrete ale viitorului, îmi spune aproape şoptit, dar atent să fie auzit de toată lumea, să audă toţi cele rostite de el. «E vorba de ceva care se cheamă metaforic petrolul sau combustibilul viitorului!», spune GENERALUL. Am ridicat cu toţii din umeri şi am făcut ochii mari şi urechile pâlnie. «De litiu aţi auzit?». Şi pentru că nu a primit niciun răspuns, a continuat, repede, tot el. «Da, litiu!». Şi iar a repetat: «Litiu şi alte elemente care se află în acelaşi zăcământ cu aurul: este vorba despre vanadiu, zirconiu şi alte metale rare.». “ Cianurile şi a treia rezervă mondială de litiu „Şi a continuat GENERALUL: «Ei au ales, dintre numeroasele metode, acesta cu cianurile pentru că ar fi singura care le permite punerea în evidenţă şi culegerea acestor metale». GENERALUL a accentuat asupra celor trei elemente: litiu, zirconiu şi vanadiu. Şi, cel puţin în ce priveşte litiu, GENERALULa afirmat că, la noi, ar fi «a treia rezervă din lume». GENERALUL ne-a mai spus că înţelege reacţia noastră întrucât tot ce ne-a dezvăluit el este rodul unor descoperiri recente şi că, deocamdată, foarte puţini au avut acces la aceste informaţii”. Concluzia PROFESORULUI, în urma dezvăluirilor GENERALULUI? “Cine va avea litiu şi celelalte metale rare din belşug va fi... stăpânul viitorului!”
Sunt “stăpânii viitorului “deja cu un pas în România?
Rămâne de văzut.
Secretul Afacerii de la Roşia Montană
În loc de concluzie. Nu trebuie să ne ia nimeni de fraieri!
Trebuie să se înţeleagă faptul că nimeni nu are nimic împotriva exploatării moderne şi ecologice a zonei, cu punerea în valoare a tuturor elementelor culturalo-istorice şi turistice, cu garanţii serioase pentru protecţia naturii, pentru o civilizată intervenţie a tehnologiilor mineritului modern în pântecul Munţilor Apuseni. Dar nimeni nu trebuie să ia acest popor de fraier. Şi să se întâmple ca în multe alte cazuri, în care bogăţiile solului şi subsolului s-au vândut… la preţ de nimic.
...


sursa
http://www.ziarulring.ro/stiri/17841/stapanii-viitorului-la-rosia-montana
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com