Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 1 februarie 2012

Cele 5 tipuri de suflete umano-divine

“Fiecare persoana s-a nascut cu o misiune speciala de a invata si de a evolua. Fiecare dintre noi alege o tema pentru viata si va lucra asupra unor lectii de viata.” - Doreen Virtue
Multi dintre noi ne-am trezit pur si simplu nascuti pe acest pamant. Unii dintre noi nu si-au inteles scopul, altii l-au aflat pe parcurs, altii l-au interpretat gresit, iar altii nu l-au gasit niciodata. In vietile noastre incredibil de pamantesti ne luptam pentru orice nimic. Adeseori fara un scop anume. Adeseori, grijile si telurile noastre sunt majoritatea materiale si lumesti. Dar exista o categorie de suflete pe acest pamant, o categorie speciala pe care Doreen Virtueo face cunoscuta sub denumirea de “Ingeri Pamanteni”. Cine sunt Ingerii Pamanteni? Esti unul dintre ei? Este scopul tau diferit de al celorlalti? Tu ce fel de suflet esti?
In cartea “Realms of the Earth Angels” (Taramurile Ingerilor Pamanteni), Doreen Virtue prezinta diverse categorii de Ingeri Pamanteni. Ingerii Pamanteni sunt suflete aparte care se impart la randul lor in cinci categorii: Ingeri Intrupati, Spirite Intrupate ale Naturii, Oameni Stelari, Suflete Intelepte, Oameni Hibrizi. Cartea lui Doreen Virtue si teoriile New Age prezentate in ea reprezinta un studiu amanuntit bazat pe marturiile a zeci de persoane care se identificau cu una din cele cinci categorii de suflete.
Afla si tu carei categorii de suflete ii apartii si cu ce categorie a Ingerilor Pamanteni te identifici citind descrierile de mai jos:
Cine sunt Ingerii Pamanteni?
Ingerii Pamanteni vin pe acest pamant cu un scop superior, acela de a face bine planetei Pamant si locuitorilor ei. Ingerii Pamanteni se nasc pentru a facilita evolutia celor din jurul lor. Ei impart celorlalti din cunostintele proprii, vindeca, raspandesc din energia lor. Ingeriii Pamanteni au anumite trasaturi specifice astfel incat poti recunoaste cu usurinta daca apartii acestei categorii de suflete:
Ingerii Pamanteni simt adesea ca nu au nicio legatura cu ceilalti si chiar daca de multe ori fac tot ce le sta in putinta pentru a fi placuti, sufera adesea de sentimentul de izolare si instrainare. De multe ori se simt singuri si neintelesi. Ingerii Pamanteni prezinta o sensibilitate deosebita fata de oameni, fata de tot ceea ce inseamna substante chimice, dar si fata de violenta. Se simt atrasi fata de un scop anume si “simt” ca trebuie sa faca un lucru anume (sa fie medici spre ex) chiar daca acest lucru inseamna sacrificiu.
Suflete frumoase, care iubesc mult…
Ingerii Pamanteni se confrunta cu dificultati de adaptare in familia in care s-au nascut. Fata de membrii familiei din care fac parte de care se simt legati mai mult “fizic”, dar nu neaparat si spiritual. Aceste suflete atrag fara voia lor relatii dificile care implica uneori abuzuri, dependente emotionale, infidelitate. Atrag de asemenea confesiunile celor din jur. Ingerii Pamanteni se lasa antrenati in situatii dificile si probleme familiale, in dependente (emotionale, de substante, de oameni, de abuzuri) pentru a uita ca sunt ‘altfel’ decat ceilalti. Cei din jur, chiar si strainii, li se destainuie cu usurinta. Fizic vorbind, rareori isi arata varsta reala. Aspectul fizic ii arata mai tineri decat sunt. De multe ori, sesizeaza sunete inalte intr-una din urechi.
1. Ingerii Intrupati
“Cand te uiti in ochii unui inger intrupat vezi iubire duioasa, pura, iubire neconditionata.”
Poti descoperi aceste suflete frumoase si sensibile ghidandu-te dupa urmatoarele aspecte:
Ingerii Intrupati au trasaturi faciale dulci si ochii mari, senini, iar forma fetei aduce cu forma inimii. Pe chipul lor poti citi afectiunea si iubirea fata de ceilalti. Par intotdeauna a fi inconjurari de o aura aparte. Au bunatate si putere de sacrificiu. Sunt dispusi sa faca orice pentru a te face fericit si iti ofera iubirea lor neconditionata. Ofera fara limite chiar daca nu primesc nimic in schimb. Prezinta o incredere nemarginita in ceilalti. Ingerii Intrupati sunt atrasi de domeniile care le ofera prilejul de a-i ajuta pe ceilalti (invatamant, medicina, consiliere, etc). Isi cer des scuze si le este greu sa ii refuze pe ceilalti. Daca iti primesc ajutorul, se simt vinovati si au mustrari de constiinta. Pentru ca adora sa manance, se confrunta adesea si cu probleme de greutate. Au tendinta de a intra in relatii de copedendenta cu alte persoane, putandu-le fi reprosat ca iubesc prea mult.
2. Spiritele Intrupate ale Naturii
“Cand te uiti in ochii unui Spirit Intrupat al Naturii vezi sclipiri de neastampar sau dor de joaca.”
Spiritele Intrupate ale Naturii au o constitutie zvelta, iar metabolismul lor functioneaza accelerat, eficient. Spre deosebire de Ingerii Intrupati care sunt blanzi, rabdatori, calmi, echilibrati, Spiritele Intrupate ale Naturii sunt mai irascibile, mai aprinse si mai pasionale (au un sistem nervos mai sensibil). Spiritele Intrupate ale Naturii sunt firi vesele ce adora sa rada, sa faca glume (uneori nepotrivite, rautacioase sau nesarate), sa petreaca. Se simt in elementul lor atunci cand se afla in preajma animalelor si a plantelor sau in mijlocul naturii. Cauta compania oamenilor doar atunci cand au nevoie de tovarasi de distractie. Postdistractie isi doresc spatiu, isi doresc sa fie singuri..
Au anumite calitati artistice, creative si actoricesti si ocazional pot da dovada de imaturitate, superficialitate, incapatanare. Iubesc ludicul si activitatile in aer liber. Le place sa umble dezbracate pentru ca le confera un sentiment de libertate. Sunt creative si nu suporta regulile si nici pe cei care se conformeaza acestor reguli. Chiar daca rad adeseori de ceilalti, atunci cand ceilalti rad de ele are tendinta de a suferi si a se retrage in sine. Critica celorlalti face ca aceste suflete sa se izoleze social si sa-si piarda increderea in sine. Simt nevoia sa traiasca sau sa se afle langa o apa. Se implica in protectia mediului.
3. Oamenii Stelari
“Cei pe care ii ajuta abia ca ii observa… insa Oamenii-Stea nu fac servicii pentru a primi rasplata….”
Oamenilor Stelari nu le place sa atraga atentia asupra lor. Au insa ochii indeosebi de expresivi, de multe ori in culori inedite, interesante. Sunt usor stangaci in ceea ce priveste comunicarea lor cu cei din jur si adesea se simt respinsi din aceasta cauza. Relatiile lor cu ceilalti sunt nesatisfacatoare de multe ori. Nu se feresc sa iti ofere ajutorul, insa o fac de la distanta, detasat si rece, fara emfaza sau fara sa astepte recunostinta. Sufletele Stelare au generozitate. Au bun simt. Fac bine, dar prefera sa actioneze din umbra. Se simt bine in spatele scenei, nu in mijlocul ei. Acesti oameni sunt extrem de sensibili si uneori sunt afectati de rautatea si violenta din jur. Adeseori se simt instrainati si simt ca nu apartin locului in care se afla. Sunt pasionati de tehnologie, de coduri si descifrarea lor, de simboluri si semnificatiile acestora, de sisteme solare, etc. Sunt preocupati mai ales de rezolvarea task-urilor decat de dezvoltarea relatiei lor cu ceilalti. Au o spiritualitate bine dezvoltata, insa nu devin prizonierii unei anumite forme religioase. Uneori, au vise cu alte planete sau nave spatial. Au de multe ori capacitatea de a vindeca energetic.
4. Inteleptii
“Nu are rost sa te prefaci in fata lor sau sa-i minti. Adevarul este evident pentru Intelepti.”
Inteleptii au o intuitie foarte bine dezvoltata si percep de cele mai multe ori adevarul la justa lui valoare. Inteleptii au invatat multe din vietile anterioare, iar perceptiile lor superioare ii ajuta sa-si poata folosi puterile pentru a vindeca, pentru a misca prin puterea mintii obiecte materiale, pentru a levita, etc. Trecuti prin mai multe vieti si experiente spirituale, Inteleptii au atins un nivel de spiritualitate admirabil. Sunt antrenati pentru aceasta viata si stiu cum sa-i antreneze si pe altii pentru a atinge la randul lor acest nivel de evolutie spirituala.
In societate, Inteleptii sunt admirati si respectati. Multi dintre ei au abilitati de lider si o personalitate puternica. Au abilitatea de a-si materializa dorintele folosindu-se de energia subconstientului si a cuvintelor. Cand vine vorba de manifestare, intuitie, energie sau vindecare, Inteleptii sunt la ei acasa. Sunt atrasi de culturile antice, de astrologie, de misticism si ezoterism, de civilizatii pierdute ale lumii, de fundamental. Sunt pasionati de studiul astrologiei, al samanismului, al alchimiei, al cabalei, etc. Inteleptii nu isi amintesc cu placere de perioada Inchizitiei, iar unii dintre ei au amintiri din aceasta perioada.
5. Hibrizii
“Cand te uiti in ochii unui Inger Mistic, vezi compasiune" (...)
"Daca te uiti la un moment dat in ochii unui Spiridus, poti vedea seriozitatea unui profesor inteligent. Insa in urmatorul moment, vei vedea privirea rautacioasa a unui copil de sapte ani care e pe cale sa-ti faca o farsa. ”

Se mai poate intampla insa in anumite cazuri sa constati ca nu apartii niciuneia din categoriile enumerate mai sus sau sa prezinti trasaturi a doua sau chiar a mai multor categorii de suflete. Inseamna ca apartii categoriei sufletelor hibride. Sufletele hibride pot fi impartite in mai multe categorii:
a. Ingerii Mistici
Ingerii Mistici au trasaturi apartinand atat Inteleptilor, cat si Ingerilor Intrupati. Se descurca in societate, iubesc sa-i invete si pe altii si reusesc sa vada partea buna din ceilalti. Sunt intelepti si precauti si atunci cand ajuta pe cineva o fac din toata inima. Ingerii Mistici sunt suflete afectuoase care urasc haosul si dezordinea, apreciind in schimb ordinea, dar si regulile care o fac posibila. Au har de vindecatori. Stiu sa dea. Stiu sa si primeasca.
b. Cavalerii Paladini
Jumatate Intelepti, Jumatate Ingeri… acestia sunt Cavalerii Paladini. Cavalerii Paladini au un aspect fizic care inspira prestanta si demnitate, dar si o privire agera, atotcunoscatoare. Iubesc adevarul si lupta pana in panzele albe pentru ceea ce cred, ocolind compromisurile si calea usoara. Se dedica cauzelor drepte si nu ezita sa ii apere pe cei vulnerabili. Te poti baza pe ei la nevoie. Au un suflet bun, insa pot fi si neinduplecati si aspri cu cei rai. Sunt cei mai buni pastratori ai secretelor, iar comportamentul lor este de cele mai multe ori curtenitor, politicos.
c. Stelele Mistice
Stelele Mistice sunt pe jumatate Intelepti, pe jumatate Oameni Stelari. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca Stelele Mistice sunt suflete pasnice, care doresc sa ii invete pe cei in jur si sa faciliteze cunoasterea universala si pacea pe pamant. Cele mai multe dintre aceste suflete se ingrijesc de partea spirituala, iar daca vor opta pentru invatamant, foarte probabil ca vor alege filozofia, religia, literatura universala, etc.
d. Spiridusii
In Spiridusi se imbina atat trasaturi ale Inteleptilor, dar si ale Spiritelor Intrupate ale Naturii. Prin urmare, Spiridusii sunt puternic conectati fata de natura, dar si familiarizati cu modul pamantesc de a trai. Spiridusii sunt seriosi, dar si amuzanti. Fac pe profesorii, dar pozeaza si in studenti neascultatori. Discursul lor este plin de invataminte, dar si plin de savoare si umor in acelasi timp. Au intelepciunea grava a vietii, dar si bucuria de a trai razand micile placeri ale vietii.
e. Oamenii Marii
Oamenii Mari sunt pe jumatate Ingeri, pe Jumatate Spirite Intrupate ale Naturii. De obicei, Oamenii Marii au ca si caracteristici fizice: parul lung, ondulat sau cret in mod natural, de obicei roscat sau cu reflexe de roscat, iar uneori si ochii de culoare verde. Sunt suflete care indragesc apa si se simt fericite si in forma maxima atunci cand locuiesc langa mare sau o alta sursa naturala de apa. Iubesc viata marina si oceanica si sunt interesati de tot ceea ce inseamna fauna marina sau protectia mediului acvatic. Unii dintre acestia se identifica cu sirenele. Racesc usor, le este frig in permanenta, consuma foarte multa apa intrucat au o senzatie permanenta de sete. Sunt fascinati de povestea Atlantidei, continentul disparut in ape.
Chiar daca categoriile de suflete enumerate de sus sunt exhaustive, se poate intampla totusi sa nu te identifici cu niciuna. Este foarte probabil, spune Doreen Virtue sa te incadrezi in categoria Sufletelor in Evolutie sau a Sufletelor care isi schimba forma. Cele din urma au o capacitate de adaptabilitate foarte mare. Ele iubesc sa experimenteze cat mai diversificat si de aceea iau forme diferite in functie de lumile pe care le traverseaza. Ele iau de la ceilalti, dar si daruiesc. Pe de alta parte, Sufletele in Evolutie au de multe ori sentimentul ca nu apartin niciuneia dintre lumi, niciuneia dintre categoriile enumerare. Aceste suflete care se afla in evolutie se simt de multe ori straine si instrainate de locul in care se afla, nedorite si neapreciate de oamenii printre care traiesc.
Doreen Virtue rile Ingerilor Pamanteni
sursa
Doreen Virtue - Taramul Ingerilor Pamanteni
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com