Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

marți, 7 februarie 2012

SFÂRŞITUL DEMOCRAŢIEI !! - ÎNCEPUTUL MERITOCRAŢIEI

Dinamica societatii a atins un punct critic, un punct de la care societatea nu mai poate evolua ci doar involua. Tehnologia a atins un grad de dezvolatere caruia marea majoritate a oamenilor nu-i mai fac fata. Exista astazi milioane de oameni pentru care viata e paradoxal mai complicata si mai dificila decit inainte. Nivelul de constiinta al omului nu face fata tehnologiei. Inainte un conducator nebun putea sa-si duca tara in razboi, puteau sa moara 10, 20 100 de mii de oameni pentru nebunia unuia, azi e mult mai rau. Acum 100, 200 de ani, un nebun ca Napoleon sau Hitler ducea la moarte milioane de oameni - astazi un nebun poate duce la extinctia speciei, un nebun poate distruge viata pe pamint. Azi orice netrebnic poate ajunge sa conduca cea mai puternica tara de pe pamint, poate sa aiba acces la arme de distrugere in masa, poate sa faca un rau imens intregii planete. E inadmisibil ca un George Bush sa poata ajunge sa aiba la degetul mic destinul intregii specii. Un om nici inteligent, nici intelept, fara sistem de valori umaniste, fara scrupule, cu serioase probleme psihice, cu un singur merit – e politician, are o sumedenie de defecte care il fac santajabil si astfel e un instrument foarte bun de manipulat in mainile citorva puternice grupuri de interese. NOI CA SPECIE NU NE PUTEM PERMITE SA LASAM DESTINUL NOASTRU, SOARTA COPIILOR NOSTRI SI A VIITORULUI PLANETEI LA MINA ORICARUI INDIVID AJUNS IN VIRFUL SOCIETATII PRIN CORUPTIE SANTAJ SI INTERESE MAFIOTE !
OARE NU AR FI NORMAL CA CEI AJUNSI IN VIRFUL PIRAMIDEI SA FIE CEI MAI BUNI, CEI MAI INTELIGENTI, CEI MAI INTELEPTI ?
...
Binele e unul singur si se deduce prin logica si inteligenta. Binele poporului nu inseamna sa votam pensii de 1 milion de euro pentru toata lumea ! Binele poporului inseamna o conducere inteleapta, corecta, eficienta. Politicienii nu vor binele poporului atunci cind se bat in promisiuni de mariri de pensii si salarii - ei vor binele lor, ei vor sa va corupa ca apoi sa profite de putere pentru a va suge singele. Azi popoarele nu au nevoie de politica pentru a se conduce, nu au nevoie de ideologii ci de VALOARE, INTELEPCIUNE SI PROFESIONALISM
Nu e de condamnat politicianul... oricare dintre noi ar fi in locul politicianului, ar proceda la fel. Cum sa lucrezi cu mierea si sa nu te lingi pe degete ? PROBLEMA ESTE SISTEMUL !!!
Nazuintele omului modern sint simple si curate:
- o viata mai buna si siguranta pentru viitorul copiilor
- libertate economica
- libertatea individului
- protectia mediului
- echitate si dreptate sociala
- respectarea valorii individului
Exista vreo situatie in care un partid sa sustina ca vrea o viata mai buna si altul care spune ca nu e de acord ? Exista partid care sa vrea libertate economica si altul care sa vrea socialism ? Exista conflicte ideologice astazi in lumea occidentala ? Nu. Pai atunci de ce avem nevoie de politica pentru a conduce si nu de profesionism ?
...
Termenul de "criza mondiala" este o smecherie, o gaselnita americana pentru a-si masca incompetenta. Adica, vezi doamne, nu doar noi ci toata lumea e in criza... Ca la scoala atunci cind iei nota 4 si ti se pare ca e scuzabila daca spui ca toata clasa a luat 4. FALS ! Criza este doar in lumea occidentala. Asia prospera: China a avut in 2009 crestere economica de 9%, Corea de Sud, Thailanda, Indonezia, Singapore, India nu stiu ce e criza sau cel putin o resimt mult mai putin si daca chiar o resimt, nu e din cauza lor ci din cauza globalizarii. Polonia care a avut o politica economica inteleapta, restrictiva in domeniul creditelor, nu stie ce e criza.
Cauzele principale ale actualei crize economice occidentale sint urmatoarele:
- sistemul politic democratic occidental
- sistemul bancar incorect reglementat
- secarea resurselor energetice ale lumii occidentale
- coruptia si incompetenta
- fondurile de investitii
- bursa
- legile economice
In ultimii 20 ani a avut loc o scurgere apocaliptica de bani, valori, resurse uriase dinspre occident spre orient. Valorile s-au scurs ca un fluviu imens spre China si lumea araba fie pentru importul de materii prime, fie pe importul de petrol si gaze, fie pe jucarii si haine, fie sub forma de investitii speculative in imobile, in China, Dubai, Indonezia, Singapore si alte state asiatice.
Atit lumea araba cit si China au colectat valori imense scurse dinspre occident, dar in timp ce China a folosit banii astfel obtinuti pentru a acapara resurse de materii prime si pentru a credita lumea occidentala, facind astfel din bani un extraordinar instrument de dominatie, o arma mai puternica decit toate bombele americanilor, arabii au folosit banii ca sa construiasca insule in ocean, turnuri si cladiri aurite, pirtii de schi in desert.
Am vazut cum e cu americanii si cu banii electronici, dar cine e FMI si ce vrea el ? Pai, FMI este un organism international, ceva de genul unei banci pe care americanii au inventat-o ca instrument de control, dominatie si asuprire a tarilor din lumea a doua si a treia. Intre timp... nu a fost pentru cine s-a pregatit ci pentru cine s-a nimerit. FMI functioneaza cu bani de la cei care au in exces si ii impumuta pe nevoiasi, pe cei care n-au sau care cheltuie mai mult decit si-ar putea permite. Pai cine mai are azi bani in exces ? Americanii au cel mai mare deficit dintre toate tarile lumi, au datorii imense pe care nu le vor putea plati niciodata. Cum sa-i mai impumute ei pe altii ? In conditiile actuale, China se confunda cu FMI, China este singurul stat care are resurse si disponibilitate de a da imprumut altora. De ce se ascunde China in spatele FMI ? Pai, una e sa fii dator vindut FMI si alta e sa fii dator vindut Chinei... In realitate, China este marele creditor mondial, cel care i-a imprumutat pe toti, iar majoritatea acestora nu vor putea da inapoi niciodata. Sau, chiar de vor putea, efortul de a returna creditele va face din China cea mai mare putere economica a lumii pentru ca dinspre tarile indatorate se vor scurge valorii si resurse imense catre China. Cei ce nu returneaza banii... normal, devin servitorii creditorului, isi pierd independenta si suveranitatea. Astazi, China este stapina lumii in proportie de 50%. China a depasit deja punctul critic. E ca la Monopoly – de acum in colo trendul nu se mai poate inversa. Resursele, bogatiile planetei se scurg in sens ireversibil inspre China pina la momentul in care toti vom deveni slujbasii lor.
E REALITATEA SI NU O SIMPLA SPECULATIE !!!
AL TREILEA RAZBOI MONDIAL VA FI PIERDUT DE CATRE OCCIDENT - TRAIM MOMENTUL CULEGERII ROADELOR DE CATRE MARELE INVINGATOR – CHINA.
ACTUALA CRIZA NU POATE LUA SFIRSIT MERGIND MAI DEPARTE CU ACEST SISTEM OCCIDENTAL ! ACTUALA CRIZA A LUMII OCCIDENTALE POATE LUA SFIRSIT DOAR PRIN REVOLUTIE, PRIN SCHIMBAREA SISTEMULUI, PRIN TRECEREA LA MERITOCRATIE !
TREBUIE SA SCHIMBAM RADICAL SISTEMUL SI REGULILE LUMII IN CARE TRAIM - TREBUIE SA INLATURAM SISTEMUL DEMOCRAT SI SA INSTAURAM MERITOCRATIA !!!
Omul trebuie sa ajunga la un nivel de constiinta care sa-l scoata din epoca razboaielor. E timpul ca noi ca specie sa urcam la un nivel superior la care sa devina de neconceput razboiul. La nivel mondial trebuie sa se creeze un organism de conducere si reglementare simplu, eficient si flexibil. Fara mii de angajati, birocratie, cladiri uriase, mii de limuzine si avioane, protocoale, etc. Fiecare tara sa fie reprezentata de un om si atit. Acest consiliu mondial (sau ONU, sau cum or vrea sa-i zica) trebuie sa vegheze la binele planetei avind la baza un set de principii inviolabile:
- pacea mondiala
- etica si echitatea mondiala
- respectul fata de natura
- comert mondial bazat pe eliminarea deficitelor comerciale intre tari
- reglementarea stricta a emigratiei
- control demografic
Pentru realizarea dezarmarii si al pacii eterne este nevoie de urmatoarele:
- consiliul mondial va trasa pentru totdeauna granitele dintre tari
- un tribunal international va judeca toate diferendele dintre state
- interzicerea producerii de armament pentru toate statele
- eliminarea totala a armelor din toate tarile
- crearea unei armate mici de securitate pentru mentinerea pacii, aflata sub conducerea consiliului mondial
- crearea unui cod de etica la nivel mondial, fara privilegii pentru nimeni
...
Ei, cum e ? Va place lumea pe care ati creat-o, va place lumea in care traiti ? Va place viitorul pe care il lasati copiilor vostri ? Daca da, o meritati. E lumea mafiei, a nemernicilor, e lumea viitorilor sclavi ai Chinei. Daca nu va place, iata ce aveti de facut:
Exista urmatoarele posibilitati:
1. Acceptarea dominatiei mondiale a Chinei
Nu e ceva neaparat rau... doar ca vom fi sclavii lor, vom munci cu totii pentru bunastarea poporului chinez.
2. Provocarea Chinei la un mare razboi atita timp cit inca mai exista sanse pentru lumea occidentala de a cistiga un astfel de razboi – Taiwanul ar putea fi un pretext foarte la indemina. Peste 10 ani va fi prea tirziu. Un astfel de razboi ar duce la suferinte si pierderi imense, ar trimte omenirea pe un drum imprevizibil, cu sanse mari de a ne indrepta noi ca specie spre autodistrugere – nu cred ca e calea ce trebuie urmata !
3. Calea pasnica de salvare a lumii occidentale:
1. Incercarea de a bloca scurgerea de resurse si bogatii macar in al doisprezecelea ceas. Lumea occidentala ar trebui sa se uneasca si sa adopte o strategie si o politica mondiala unitara care sa reechilibreze raporturile cu China.
2. JOLY JOCKER-ul = O lovitura de maestru pe care ar putea-o da gangsterii cu gulere albe care conduc lumea civilizata. Venind cu aceasta idee ma simt exact ca descoperitorii bombei atomice... sint exact in situatia lor – ofer lumii occidentale o arma teribila, dar care ar putea aduce tot atita rau cit si bine.... Merge aplicata oricind si ar insemna o cumplita lovitura sub centura data Chinei.
Iat-o:
America si Europa prin BCE si Trezoreria SUA sa TIPAREASCA moneda (euro si dolari) pe care s-o DARUIASCA tuturor statelor datoare de sub umbrela lor astfel incit toate statele occidentale sa scape de datoria externa. Exemplu: Romania datoreaza FMI, etc. un total de 34 miliarde euro si 21 miliarde dolari. Sa primeasca acesti bani de la BCE si Trezoreria SUA, iar cu acesti bani sa-si plateasca datoria. SUA sa primeasca X miliarde dolari cu care sa-si plateasca toata datoria Chinei, etc.
In acest fel se va acoperi deficitul urias de moneda rezultat in ani de zile in care banii occidentului s-au scurs ca un fluviu urias de bani spre China si tarile arabe. Se va ajunge astfel la un moment zero la care nimeni nu mai datoreaza nimic nimanui !
Iata masurile ce trebuie adoptate in cel mai scurt timp, simultan si unitar la nivelul intregii lumi occidentale pentru iesirea din criza si salvarea lumii occidentale:
Uniunea intregii lumi occidentale, a tuturor statelor care doresc sa se protejeze de expansiunea Chinei intr-o organizatie mondiala care sa se conduca dupa urmatoarele principii unitare:
a) Un nou sistem mondial - MERITOCRATIA
b) Un nou sistem educational mondial (crearea omului nou)
c) Un sistem legislativ unitar mondial (emigratie, libera circulatie)
d) Un nou cod civil si penal mondial
e) Un nou sistem economic mondial
f) Moneda unica mondiala
g) Un nou sistem bancar mondial - cu ingradirea creditarii
h) Un nou sistem bursier mondial (fara speculatii si speculanti)
i) Un nou sistem al asigurarilor si pensiilor
j) Un nou sistem de impozite unitar, mondial
k) O lege a proprietatii unitara la nivel mondial
l) Un sistem mondial de protectie a naturii si a planetei (poluare, demografie, dezvoltare)
Adoptarea acestor masuri ar conduce in timp si cu sacrificii la reechilibrarea raporturilor cu China si odata cu realizarea acestui deziderat, intrarea intr-o noua etapa a istorie lumii, aceea a armoniei mondiale cu o globalizare totala si legi si principii unitare la nivel mondial. Acest deziderat nu s-ar putea realiza astazi pentru ca China n-ar accepta asa ceva. E ca si cum ai juca sah cu un adversar care are o tura si un nebun avantaj, iar tu-i propui remiza... E putin probabil ca ar putea accepta cu toate ca pentru un scop atit de nobil... ar merita.
...
Merita citita cartea

Cartea-interzisa

DEMOCRATIA A DUS LA FALIMENTUL LUMII OCCIDENTALE !

Noul sistem, MERITOCRATIA trebuie sa aiba la baza un set de principii inviolabile cum ar fi :
- ocuparea functiilor de conducere la toate nivelele doar prin concurs
- interzicerea accesului la putere sau in sistemul decizional al politicii si politicienilor – politica devine hoby ca si gradinaritul
- organizarea concursurilor din 5 in cinci ani pentru toate functiile de conducere
- o organizare de asa natura a concursurilor incit coruptia sa fie improbabila
- interzicerea ca in aceeasi institutie de stat bugetara sa lucreze neamuri de gradul 1, 2 sau 3
- desfiintarea tuturor agentiilor, comisiilor, comitetelor, etc.
- desfiintarea aprobarilor si autorizatiilor – tot ceea ce nu este interzis este permis cu conditia sa nu aduca prejudicii altuia
- simplitatea legilor
- pedepsirea aspra a violentei, hotiei si a coruptiei – protejarea omului bun
- simplificarea la maxim a sistemului judiciar
- sistemul juridic bazat pe procese cu jurati
- desfiintarea sindicatelor
- impozit unic pentru companii - TVA decis de guvernul fiecarei tari in functie de specificul tarii
- primariile vor trai din impozitul pe terenuri si proprietati
- simplificarea la maxim a legislatiei economice
- economie privata concurentionala fara subventii
- singurele domenii de stat vor ramine: educatia, sanatatea (semi), o banca de stat, resursele minerale, energia, politia, granicerii, guvernul si primariile, justitia
- legislatie bancara restrictiva – NU creditelor pe termene mai lungi de 1 an
- deficit bugetar interzis prin lege
- salarii fixe pentru bugetari, limitate in functie de salariul mediu din mediul privat - fara sporuri, indemnizatii, prime
- nationalizarea resurselor
- echilibrul schimburilor comerciale externe: importuri = exporturi
- desfiintarea armatei si securitatii
- raport al gradului de ocupare al populatiei : minim 1/2 din populatia tarii vor fi muncitori activi, maxim 1/20 bugetari, restul, pensionari, copii si altii
- migratie controlata
- protectia mediului si a naturii prin legi aspre
- descurajarea folosirii de combustibili fosili prin accizarea gazului, petrolului si carbunelui
- sistem medical minimal de stat pentru saraci, asigurari private pentru clasa medie si superioara
- implementarea unui nou sistem educational bazat pe un sistem de valori umanitare
- sistem educational exclusiv de stat bazat pe valoare si concurenta
- eliminarea completa a infractionalitatii de strada – politia in strada nonstop
- demografia controlata prin lege

CU SAU FARA REVOLUTIE...
Prin aceasta carte va anunt INCEPUTUL SFIRSITULUI DEMOCRATIEI OCCIDENTALE. Daca nu ne vom trezi si nu vom lua masuri radicale macar acum, in ceasul al doisprezecelea... cu singe sau fara singe... prin revolutie sau pe cale pasnica, vom plati chiar cu libertatea si pastrarea culturii noastre.
Vreau sa-i vad pe Obama, Sarkozy, Merkel, Braun, Putin si toti ceilalti capi politici impreuna cu tot esafodajul ce-i sustine renuntind de buna voie la putere si privilegii pentru a instaura MERITOCRATIA, bunul simt si puterea competentei, a valorilor reale ale civilizatiei omenesti. Daca nu, in cel mult 10 ani, va anunt: vom avea REVOLUTIE... SAU STAPIN CHINEZ !
sursa
http://www.meritocratia.ro/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com