Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 15 februarie 2012

SFIDARE ACTA

Noul software de file-sharing, denumit Tribler, este imun la atacuri guvernamentale. „Pentru a-l distruge trebuie să distrugi internetul”, este deviza noului program de descărcare a fişierelor electronice, scrie presa britanică.

Tribler este varianta populară a lui BitTorrent (protocol care permite descărcarea rapidă de fişiere folosind o cantitate minimă din lăţimea de bandă disponibilă a conexiunii la internet), dar este conceput special pentru a putea fi funcţional în mediul online indiferent de circumstanţe. „Tribler este conceput pentru a ţine în viaţă BitTorrent, chiar şi atunci când toate motoarele de căutare de tip torrent, indicii şi trackerele sunt scoase din uz”, susţine Johan Pouwelse, de la Universitatea de Technologie Delft.
Autorităţile americane nu pot confisca domeniul Tribler, aşa cum au făcut cu Megaupload, susţin specialiştii în domeniu. Efortul autorităţilor de a închide acest site nu ar fi de folos, deoarece nu există un punct central pe care-l poate ataca, iar utilizatorii pot face schimb de fişiere fără a exista o listă cu aceste acţiuni.
Site-ul este bazat pe aceeaşi tehnologie folosită şi pe BTJunkie sau PirateBay, însă el ar putea funcţiona chiar şi dacă ar fi doborât. „Dorinţa noastră este facilitarea schimbului nelimitat de informaţii. Indiferent de ce legi nebune vor apărea în viitor, oamenii vor putea distribui materiale”, a explicat Pouwelse.

De aici poti descarca TRIBLER

Nu uita sa dai mai departe articolul, nu se stie cand vom avea nevoie de acest soft ;) ))



 Daca tot se discuta pe net despre legile SOPA, ACTA si alte pachete legislative menite sa “starpeasca” pirateria, mi-a trecut prin minte imaginea retelei P2P fara trackerele torrent, ar fi un dezastru pentru cei care cauta si descarca fisiere cu ajutorul trackerelor, ca de “maine” acestea din urma sa dispara.
Tribler se poate descurca si fara trackere, bineinteles in acest moment inca colaboreaza cu trackerele, asta probabil pana va avea destula forta intreaga retea pe care Tribler incearca sa o coaguleze.
Tribler este un client destul de simpu, are doar optiunile basic, de altfel cei mai multi useri nu cauta altceva.
 Vezi si TUTORIALUL
http://www.videotutorial.ro/?p=7945
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com