Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

luni, 19 martie 2012

Femeia care a găsit elixirul tinereţii! Are 70 de ani, dar arată ca la 30!

Anette Larkins, în vârstă de 70 de ani, din Florida a uimit o lume întreagă. Deşi este mamă şi bunică poţi să juri că are maxim 30 de ani.

Femeia spune ca a găsit elixirul tinereţii şi mărturiseşte că nu a apelat niciodată la chirurgia estetică. Ea spune că secretul constă în dieta pe care o respectă cu sfinţenie încă de când avea 27 de ani: este vegetariană şi mănâncă doar fructe şi legume crude, pe care le cultivă singură în propria grădină. Mai mult, ea colectează apă de ploaie pe care o bea ca atare şi cu ajutorul căreia îşi prepară diverse sucuri.
"Mănânc doar fructe, legume, nuci şi seminţe. Grădina mea e plină de legume şi consum doar alimente crude. Nu pot mânca alt tip de mâncare. Diverse persoane îl întrebă pe soţul meu de ce este cu o femeie atât de tânără. Sunt o femeie energică, mă trezesc la 5.30 în fiecare zi şi sunt plină de energie", a declarat Anette Larkins, care a publicat şi o carte despre cum a trecut la dieta minune. Soţul femeii are 54 de ani şi nu urmează acelaşi regim ca şi soţia lui, însă este mândru de faptul că are o parteneră de viaţă care pare să nu îmbătrânească niciodată.
Se pare că elixirul tinereţii nu este chiar o poveste. În urma unui studiu, cercetătorii au descoperit că extractul de fruct de rodie, care includea atât miez cât şi coaja şi seminţele, duce la reducerea semnificativă a deteriorării celulelor creierului, muşchilor, precum şi la efecte benefice asupra îmbătrânirii pielii.
surse

S-a descoperit elixirul tinereţii!

Cercetătorii ruşi au descoperit elixirul tinereţii, o bacterie găsită în Siberia, în permafrost, care creşte durata vieţii cu până la 3 ori faţă de cea din prezent.
Bacteria, denumită Bacilius F, trăieşte în permafrost şi din cauza temperaturilor permanent scăzute şi-a dezvoltat un sistem de apărare şi protejare a vieţii. Aceasta se poate reproduce doar la 5 grade Celsius şi poate creşte durata de viaţă a organismelor în care este injectată.
Oamenii de ştiinţă ruşi au realizat un experiment pe cobai. Animalele au fost injectate cu aceste microorganisme şi la scurt timp s-a observat o creştere a metabolismului lor cu 20-30%.
În plus, durata vieţii lor a crescut şi ea, cu până la trei ori.
Astfel, dacă în mod obişnuit un om trăieşte în medie până la 70 şi ceva de ani, cu ajutorul bacteriei ar putea ajunge sau chiar depăşi 220 de ani.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com