Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

joi, 1 martie 2012

Tratatul semi-secret MES: noul dictator UEropean

Un nou tratat european despre care aproape nimeni n-a auzit vorbindu-se, bate amenintator cu barosul in usile noastre ! Intr-adevar, este vorba despre un tratat care  priveste toate tarile din zona euro. Si nu e intimplator ca in majoritatea tarilor respective nu circula nici o informatie despre acest tratat: este extrem de periculos pentru cetateni! Nu sinteti indriduiti sa aflati nimic despre el inainte ca lucrurile sa fie definitive!
Acest tratat stabileste o noua administratie europeana, numita Mecanismul European de Stabilitate (MES). Nu-l confundati cu precedentele, fondurile de ajutor european MESF si FSFE, despre care auzim des in jurnalele televizate!!! FSFE numara 440 miliarde euro in momentul de fata. Asta inseamna 1.320 euro pe cap de cetatean din zona euro.

MES le va inlocui pe cele doua si va avea autoritatea de a goli Rezervele de Stat cind vrea si oricit de des vrea – MES va fi nelimitat!
Cosiliul MES va fi alcatuit din 17 ministri de Finante care ii vor deveni Guvernatori. Deciziile le vor apartine. Parlamentele nationale nu vor avea nici un cuvint de spus nici la adresa MES, nici la adresa guvernatorilor, care vor beneficia de o imunitate extrema (ca de altfel toti cei care vor lucra acolo).
Pina in prezent, Bruxelles n-a facut public decit un singur exemplar al tratatului. In engleza! (96,5% din populatia zonei euro vorbeste alte limbi!)

TREATY ESTABLISHING THE EUROPEAN STABILITYMECHANISM (ESM)

A fost semnat la 11 iulie 2011. Este curios ca nici un ziar francez sau international nu i-a consacrat nici macar un titlu. Tratatul va deveni definitiv dupa ce va fi ratificat de catre parlamentele nationale. De obicei, asemenea ratificari sint o simpla formalitate. E foarte putin probabil ca parlamentarii au priceput ca textul inseamna sfirsitul puterii supreme a parlamentului, aceea de a hotari bugetul. Si cind Rezervele vor fi goale, vom fi si noi siliti sa stringem cureaua din ce in ce mai mult ca sa salvam euro si bancile.
Bruxelles vrea ca Parlamentele din zona euro sa-si dea acordul inainte de 31 decembrie 2011.
Daca actionam repede, putem alerta opinia publica si incerca sa impiedicam ratificarea.
Articol de Rudo Ruijter
Acesta este viitorul Europei? Aceasta este noua UE? O europa fara democratie suverana? Vreti asa ceva?

Pe 17 decembrie 2010, Consiliul European a hotarit ca nu este nevoie de un mecanism de stabilitate permanent care sa preia sarcinile Mecanismului European de Stabilitate financiara (MESF) si pe ale Facilitatii de Stabilitate Financiara Europeana (FSFE). Acestea sint cunoscute sub numele lor englezesc European Financial Stabilisation Mechanism (EFSM) si European Financial Stability Facility (EFSF). Sint doua organizatii care s-au impus rapid, respectiv in mai si iunie 2010 pentru a furniza imprumuturi tarilor cu prea multe datorii. Totusi, acestor 2 organisme le lipseste o baza legala.
Observati ca deja cele doua organizatii erau concepute explicit pentru interventii financiare, insa amendamentul din Tratatul Functionarii UE, pentru impunerea MES, permite de asemenea stabilirea altor organizatii pe terenuri total diferite. Acest amendament este dat pe 25 martie 2011. Pentru evitarea unor noi referendumuri in Europa, ei se folosesc de art. 48.6 din Tratatul UE care-i permite Consiliului European sa hotarasca modificari ale articolelor tratatului, cu conditia ca acestea sa nu duca la extinderea competentelor UE. (Aceste hotariri trebuie totusi sa fie ratificate de Parlamentele nationale, insa in general, e o simpla formalitate).
 Amendamentul consta intr-o adaugire aparent nevinovata la un paragraf al articolului 136. Pe scurt, adaugirea stipuleaza ca “tarile din UE care folosesc moneda euro sunt autorizate sa stabileasca un mecanism de stabilitate pentru mentinerea stabilitatii zonei euro in ansamblul ei”. Aici nu mai este vorba explicit despre stabilitatea financiara. In aceeasi masura, represiunea revoltelor, supravegherea cetatenilor treziti la realitate sau lupta impotriva oricarui element destabilizator din zona euro, via acest amendament, va putea fi deferita acestor noi organizatii sub drapel european.
Cu alte cuvinte, acest amendament constituie cu siguranta o extindere a competentelor UE. Este deci opusul articolului 48.6 din Tratatul UE. Si cu toate acestea, nici un ministru, nici un parlament national n-a tresarit macar, in timp ce la Bruxelles continuau intr-o veselie sa puna la cale tratatul MES.
La 20 iunie 2011, Parlamentele nationale permiteau ca sarcinile tratatului MES sa fie indeplinite de catre UE si BCE.
Tratatul nici n-a intrat bine in vigoare, ca deja se pune problema cresterii capitalui de la 700 miliarde la 1500 sau 2000 miliarde, adica de doua pina la trei ori pe-atita.
Conform tratatului, acesta trebuia sa intre in vigoare in iunie 2013. Acum vor sa-l introduca in 2012.

Daca vrem sa ne folosim de ultimul fir de par de care mai atirna democratia si sa impiedicam aceasta dictatura, trebuie sa-i trezim in viteza pe cit mai multi cetateni si sa trimitem cit mai multe mail-uri si scrisori de protest posibile parlamentarilor, politicienilor si partidelor politice. Sa stai si sa astepti sa vezi daca altii reusesc poate fi catastrofal in starea de lucruri actuala.
Daca aveti contacte in strainatate, trimiteti-le si lor informatiile. In majoritatea tarilor euro nu se stie nimic sau mai nimic despre acest subiect.
De indata ce un dicator se instaleaza pe tron, nu-l mai poti da jos in urmatorii 30 de ani. 
Nu le putem face una ca asta copiilor nostri, nu-i asa?

surse
http://consilium.europa.eu/council/photographic-library.aspx?command=PIC&pic=1&bid=170&lang=en&rubrique=3736&dateEvent=11/07/2011&id=&picid={60bec2d5-00c7-43eb-8822-7970df493f13}
http://consilium.europa.eu/homepage/showfocus?lang=ro&focusID=79757
http://www.european-council.europa.eu/eurozone-governance/esm-treaty-signature?lang=ro
http://www.consilium.europa.eu/uedocs/cms_data/docs/pressdata/en/ec/128049.pdf
http://www.european-council.europa.eu/media/582311/05-tesm2.en12.pdf

comentarii

adrian romanu contra-revolutionarul, on 27 februarie, 2012 at 12:38 said:
Iata o noua metoda de golire de fonduri a tarilor pentru a lasa populatia fara modalitatile de schimb de produse si servicii IN SCOPUL REALIZARII UNEI SELECTII ARTIFICIALE A OAMENILOR. De parca e greu sa ne prindem. tare prosti ne mai cred.
Observati va rog ca pe calea tiraniei impuse:
1) PRIN bancile nationale care emit dar si retrag lichiditatea de pe piata dupa planul dusmnilor tarii,
2) PRIN mecanismele instalate deasupra bancilor nationale si tarilor ca MES,
3) PRIN monopolul secret asupra resurselor esentiuale (combustibili, gaze) gandute la preturi enorme fata de costuri,
4) PRIN finantarea pierderilor de catre bancile nationale prin bancile comerciale doar acelor firme care indeplinesc programul de eradicare a opozitiei economice,
tiranii internationalisti urmaresc un plan precis: NU PROFITUL (cum in mod inselator suntem continuu indemnati sa credem) CI ASPIRAREA LICHIDITATII DE LA POPULATIE DIRECT SAU PRIN FORTA COERCITIVA A STATULUI astfel incat economiile tarilor sa intzepeneasca, societatea sa se inceteze sa mai functioneze cu consecinta ca vor supravietui doar cei pe care tiranii vor decide sa ii foloseasca si desigur, vor fi alesi exclusiv cei care sunt docili si nu le fac nici o problema pentru ca nu ii intereseaza si nu inteleg nimic. O AUTENTICA SELECTIE ARTIFICIALA A OAMENILOR.

treaz, on 27 februarie, 2012 at 22:15 said:
Vorba postului Radio Erevan: “Noi nu numai pentru aceasta iubim Europa!”
Sf. Nicolae Velimirovici:
Noul turn al Babilónului, aceasta este Europa.
Europa zilelor noastre nu mai este nici papistă, nici lutherană. Este în afară de acestea şi dincolo de acestea. Este cu totul pământească, fără vreo dorinţă de a urca la cer – nici cu paşaportul infailibilului Papă, nici pe scara inteligenţei protestante. Ea se leapădă de călătoria din această lume. Doreşte să rămână aici. Doreşte ca mormântul să-i fie acolo unde i-a fost leagănul. pp.78-79
O, fraţii mei, oare nu vedeţi toate acestea? Oare n’aţi simţit întunericul şi fărădelegile Europei anticreştine pe spinarea voastră? Vreţi cu Europa sau cu Hristos? Cu moartea sau cu viaţa? Întrebaţi-vă. Luminaţi-vă. Ho­tărâţi-vă. Moartea sau viaţa. Acestea două le-a pus Moisì oarecând înain­tea poporului său. Şi noi le punem în faţa voastră. Să ştiţi: Europa este moarte, Hristos este viaţă. Alegeţi viaţa, ca să fiţi vii în veac. Amin.
Parintele Iustin Popovici – un bun cunoscator al problematicii si al sistemului de gandire occidental
”Omul european a transformat Europa intr-o fabrica de idoli? Aproape toate produsele civilizatiei au devenit idoli. De aceea, epoca in care traim este mai intai de toate o epoca a idolatriei. Nici un alt continent nu este atat de invadat de idoli, asa cum este Europa contemporana. Nicaieri omul nu este mai rob fata de lucruri si nicaieri nu munceste atat de mult pentru ele ca in Europa. In realitate, este vorba despre o idolatrie in cea mai grava forma, pentru ca inchinarea se face catre pamant. Spuneti-mi, nu se inchina omul pamantului atunci cand isi iubeste in mod egoist trupul facut din tarana si insista asupra ideii ca este trup si numai trup? Nu se inchina el pamantului atunci cand proclama ideologia luptei de clasa, a natiunii si a umanitatii?
Asadar, Europa nu sufera de ateism, ci de politeism. Nu ne putem plange de lipsa dumnezeilor, ci de inflatia acestora. Pentru ca L-a pierdut pe adevaratul Dumnezeu, omul a vrut sa-si potoleasca setea de Dumnezeire prin crearea de idoli. Si-a creat idoli din stiinta si din teoriile ei, din tehnica, din descoperiri, din religie si din reprezentantii ei, din politica si din partidele ei, din moda si din manechinii ei…”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com