Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

luni, 23 aprilie 2012

MĂRTURISITORII

"Dumnezeu o vrut să facă sfinţi cu comunizmul ista, mulţi sfinţi o făcut Dumnezeu printr-înşii..."
 (Părintele Selafiil de la Noul Neamţ)

“Cândva, au mărturisit un crez, iar mulţi au plătit cu viaţa pentru aceasta. „Acum, ne veghează din împărăţia cerurilor”, cum spune titlul unui capitol din această carte şi cum însuşi Hristos a făgăduit celor care aveau să-i urmeze învătătura. Cândva, au fost ocărâşi şi înjosiţi cum un om cu mintea întreagă nici nu-şi poate închipui. Acum, sunt cinstiţi în biserici şi mănăstiri din toată lumea, asemenea unor sfinţi, precum şi sunt. Cândva, au fost călcaţi în picioare, iar trupurile lor, aruncate în gropi necunoscute. Acum, osemintele lor, pe care se văd încă urmele schingiuirilor, izvorăsc mir şi fac minuni. Aşa a hotărât bunul Dumnezeu să răsplătească celor care, drept răspuns pentru chinurile îndurate, au zis, asemenea martirului Mircea Vulcănescu pe patul morţii:
„Să nu ne răzbunaţi.”  

MĂRTURISITORII . Minuni. Mărturii. Repere. vorbesc nu doar despre povestea lor din temniţele comuniste ori de după eliberarea unora dintre ei din închisoare, ci şi despre mărturia pe care chiar Dumnezeu o dă pentru ei prin harul revărsat asupra celor care le cinstesc moaştele.

Ediţie îngrijită de Ciprian Voicilă 
Carte apărută cu binecuvântareaÎnalt Preasfinţitului Arhiepiscop Justinian Chiraal Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului

http://www.ortodoxtv.com/filme-video/sfintii-inchisorilor-1-pr.moise.php 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com