Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

vineri, 11 mai 2012

Dragonul Alb vorbeşte, Europa tremură

Alegerile de săptămâna trecută din Europa au arătat respingerea populară inevitabilă a austerităţii impusă de guvernele europene. Problema este că noile guverne europene rezultate în urma alegerilor vor avea vistieriile fără bani, dacă nu încep discuţiile cu Societatea Dragonului Alb.
De data aceasta, ei trebuie să trimită reprezentanţi oficiali ai ambasadelor lor care se pot legitima cu acte de identitate reale, şi nu agenţi anonimi (aşa cum au făcut în trecut). Atunci când noul sistem financiar va fi pus în funcţiune şi în zonele lor, atunci când aceşti criminali sunt îndepărtaţi din posturile lor de putere, va fi abundenţă în Europa (aşa cum deja este în toate ţările care nu sunt controlate de Cabala criminală).
Caracteristicile principale ale noului sistem financiar sunt după cum urmează: dolarii americani care sunt deţinuţi de oameni din afara SUA (şi cei creaţi înainte de 2008 în SUA) vor fi garantaţi cu aur şi cu un "coş" de mărfuri şi alte valute. Acesta va deveni apoi dolarul internaţional (sau poate yenul sau yuanul internaţional) şi va fi folosit pentru a facilita schimburile comerciale internaţionale.
Moneda Euro va fi divizată între o Marcă Germană (Deutschemark - DM) puternică care va fi folosită de ţările nordice, în timp ce ţările mediteraneene vor reveni la valutele lor tradiţionale pe care le vor devaloriza până când economiile lor reale vor deveni din nou competitive. Acest proces va fi urmat apoi de o "iertare" totală şi unică (care se va face doar o singură dată) a tuturor datoriilor lor acumulate. [...]
Manevrele pentru instaurarea noului sistem implică o apropiere între două vechi grupări cu afaceri în zona gri: CIA şi echivalentele lor din Asia din zona "triunghiului de aur". De data aceasta, în loc de afaceri cu heroină (deşi "triunghiul de aur" poate va reveni curând la acest obicei) ei vor face afaceri cu aur negru. Astfel, complexul militar industrial al societăţilor secrete occidentale va continua să aibă finanţare până când ei vor fi în stare să se restructureze astfel încât să se poată auto-finanţa din nou, ca la început. Toţi francmasonii, cei din Propaganda Due (P2), societatea Thule, şi alte societăţi secrete pot să se alăture afacerii contanctând Societatea Dragonului Alb.
Singura condiţie este o înţelegere pentru a participa la o masivă campanie de a pune capăt sărăciei, a opri distrugerea mediului şi a elibera spre folosire publică tehnologiile ascunse (cum ar fi cele de energie gratuita, etc.).
Cei din vechea ordine mondială însă recurg din nou la şantajul terorist. Există rapoarte credibile despre un plănuit atac terorist asupra oraşului Tokyo pe 22 mai. Acest atac este în legătură cu un plan al Cabalei de a forţa relocarea (migrarea definitivă) a 40 de milioane de japonezi spre Coreea şi China. În acest fel, cabaliştii speră să deschidă apoi un nou "apendice" al "ordinii lor financiare" întro zonă aflată lângă Pusan în Coreea. Planul lor este să manipuleze creştinii coreeni şi să-i folosească ca tampon între conducatorii khazari şi noii lor "sclavi" asiatici.
Frica şi ameninţările radioactive sunt abil orchestrate de vechea ordine mondială. Acest scriitor (Fulford se referă la el însuşi) a întâlnit o femeie în parcul de lângă casa sa la două săptămâni după atacul terorist de la Fukushima ("cadou" de la Rockefeller) care testa cu un contor Geiger (de radioactivitate) o baltă de apă apărută în urma ploilor abundente. Întrebată despre ce făcea, femeia i-a răspuns că măsura radioactivitatea zonei. Solicitată să-i arate indicaţiile aparatului, Fulford s-a convins ca radiaţiile erau în limitele normale. La magazinele locale se găsesc de cumpărat astfel de aparate pentru 50 USD, iar oamenii cumpără şi astfel se conving că nu e niciun pericol.
Totuşi, acestă gaşcă de criminali nu acceptă să plece linştiţi din istorie, şi noi vrem acum să solicităm forţelor armate ale SUA, dacă vor să menţina un tratat de apărare cu Japonia, să îi reţină pe aceşti criminali înainte ca ei să pună la cale noi crime în masa; adresele lor sunt cele din lista Comitetului celor 300, etc.
Devine din ce în ce mai clar că agenţii chinezi în legătură cu Bo Xilai i-au oferit acestui scriitor (Fulford se referă la el însuşi) o mare sumă de bani în luna februarie 2012. Oferta era în legătură cu înfiinţarea unei companii mixte între una chineză cu sediul în Dalian (zona de influenţă a lui Bo Xilai) şi Fireside Stoves (o companie de import pentru şeminee deţinută în proporţie de 10 % de acest scriitor). Ideea era de a folosi reţeaua de distribuitori autorizati ai companiei Fireside Stoves pentru a instala în Japonia generatoarele solare şi eoliene montabile pe acoperişul caselor.
Chinezii s-au oferit să listeze la bursa din Kong Kong această companie mixtă la care veneau cu un capital iniţial de 100 milioane USD, în ideea de a începe astfel lupta împotriva controlului Cabalei pe piaţa energetică globală.
Agentul chinez s-a întors apoi spunând că propunerea nu mai este de actualitate datorită arestării lui Bo Xilai.
Presupunerea mea este că Bo Xilai era în legătură cu agenţi Rothschild şi că Propaganda Due nu era deloc străină de incidentele care au dus la arestarea lui Bo Xilai. Asta pentru că imediat după arestare, marioneta P2 Mario Draghi a apărut la agenţia Xinhua dând mâna cu rivalul lui Bo (Li Keqiang). Nu mai e nevoie să spun că sunt o mulţime de speculaţii aici, dar chinezii investighează subiectul cu mare atenţie şi sunt sigur că vor afla întregul adevăr. Totuşi, ei ar trebui să ia în calcul şi faptul că totul ar fi putut să fie o simplă înscenare a cărui victimă a fost Bo Xilai, din moment ce a fost implicată şi ambasada SUA.
Aici este momentul să repet că acest scriitor (Fulford se referă la el însuşi) nu este în niciun caz un agent Rothschild. Nu am nicio legătură de sânge cu Rothschild, şi nu am primit niciodată niciun ban de la ei. Din contră, caut o soluţie pentru a pune capăt regimului lor de teroare, crimă, şi mită. De asemenea, îi acuz că împreună cu Rockefeller se fac vinovaţi de numeroase crime aici în Japonia.
 Trebuie să vedem în următoarele săptămâni dacă agenţiile americane şi militarii americani sunt de partea cea bună şi dacă sunt ei pregătiţi să-şi asume rolul de super-eroi şi protectori ai planetei. Dacă va fi aşa, ei pot fi siguri că vor primi finanţare generoasă pentru a se restructura şi a pune bazele unei ere de prosperitate şi pace.
Există un personaj cu numele Drake care apare pe internet şi care promite acţiunea Pentagonului şi arestări în masă în luna iunie 2012. Neil Keenan confirmă că Drake este cu adevărat un militar american care este autorizat de Pentagon să vorbească despre această temă în anumite limite. Dacă el este ceea ce pretinde, şi dacă militarii americani sunt serioşi, atunci ei trebuie să forţeze mass-media corporatistă să înceapă publicarea adevărurilor, şi să înceapă suspendarea politicienilor care au acceptat să fie marionetele Cabalei. Este vorba de marea majoritate a politicienilor.


Sursa: benjaminfulford.netAdresa acestui articol original AIM este http://active.info.ms/?a=articles&p=525
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com