Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

joi, 24 mai 2012

Sfârșitul crizei

Pe scurt, pentru că socialiștii au promis sfârșitul crizei.
Iar primul lucru pe care îl fac socialiștii când ajung la putere este sa dea afară bugetari! Cu scuza ca…e criza. Pai bine neică, dacă din prima săptămâna dați afară 1000 de oameni, ce-o sa faceți pana la sfârșitul anului?
De ce fac socialiștii așa, și nu după visele celor care-i votează? Simplu!
România a ajuns la fundul sacului!
Știu, românilor nu le vine sa creadă. Cum sa nu mai aibă statul bani, se poate? Uite ca se poate: si o s-o simțiți pe pielea voastră!
De fapt România a ajuns la fundul sacului încă din 2009. Atunci s-a produs falimentul real al statului român. Si nu numai România: ci si Grecia, Italia, Spania, Franța, ba chiar si SUA. Numai ca statele aflate in faliment, au găsit temporar alți “saci” din care sa mănânce: SUA i-a găsit de fraieri pe chinezi, România si Grecia pe FMI (care la rândul sau, a luat bani din sacul Germaniei).
Numai ca acum, in 2012, fraierii s-au saturat sa fie fraieriți. După ce Grecia a anunțat in aprilie ca nu mai poate plăti 75% din valoarea obligațiunilor guvernamentale, lumea s-a trezit la realitate. Si realitatea e cam amara: cum, statele nu sunt solvabile? Cum, chiar e posibil sa împrumuți o tara si sa nu-ti mai dea banii înapoi? Uite ca da!
Așa ca nici Germania, nici China nu mai țin in spate putorile. Robinetul s-a închis. Pe zi ce trece, guvernele se împrumuta tot mai greu si tot mai scump. Primele victime sunt tarile cu o economie mărunta, de doi bani: ca Grecia sau România. Dar dezastrul se întinde la toate statele sociale: Spania, Italia (care nu mai sunt chiar mărunte), ba chiar si Franța.
In acest week-end, noul președinte francez, socialistul Francois Hollande, s-a dus in Germania sa cerșească o zona de împrumut comuna (adică nemții sa garanteze, iar francezii sa se împrumute). Pe scurt, a cerșit bani! Iar Germania i-a dat in loc de bani, un politicos si diplomatic…hai sictir!
Așa ca puteți sa vă pișați pe voturile populației! Socialismul a fost înfrânt de cel mai dur dușman din istorie: banul!
Banul a fost întotdeauna mai important ca voturile.
Acum se vede clar de ce Emil Boc si-a dat demisia chiar in mijlocul negocierilor cu FMI-ul: pentru ca n-a avut curaj sa înceapă concedierile. Așa ca l-a băgat in fata pe Răzvan Ungureanu. Dar nici ăsta n-a avut sânge-n el (ca nu oricine e Margaret Thatcher). Așa ca, tot in mijlocul negocierilor cu FMI, a plecat si Ungureanu. Ce-i drept, el nu si-a dat demisia, ci a fost mazilit de Parlament (dar cu votul PDL-ului). Deci Băsescu si PDL-ul au vrut sa plece de la putere. De ce?
Ca le-a fost frica de reforma. S-au rugat de FMI si UE sa-i păsuiască pana la anul, au fost refuzați, așa ca ei si-au luat jucăriile si au plecat. Si l-au lăsat de fraier pe Ponta (ca PSD-ul oricum era mort de foame, după 8 ani de opozite). Iar geniul de Ponta, bineînțeles, a înghițit-o pe nemestecate!
Pai, bai tâmpiților, ăștia pe care-i concediați acum, ce credeți ca or sa facă? Or sa-si găsească de lucru la privat? Sa fim serioși, ca privatul e terminat: Mittal se pregătește sa dea si el afară jumătate din SIDEX. Până la iarna, li se termina si șomajul: si atunci adio mâncare, adio căldura!
Credeți ca or sa moara tăcuți, in apartamentele lor înghețate? Ba eu zic ca or sa vă sară in cap!
Va mai amintiți când Emil Boc a recunoscut ca habar n-are cate agenții are Guvernul in subordine? Va amintiți cum a descoperit surprins ca exista peste …250 agenții, din care majoritatea nu știu nici ele cu ce se ocupa? Căutați pe site-ul Guvernului un lucru simplu, o lista a agențiilor: nici pana in ziua de azi n-o sa găsiți așa ceva! Știați ca exista de pilda o Agenție Naționala a Resurselor Minerale, care nu face decât sa supra-avizeze avizele deja date de Ministerul Economiei? Dar o Agenție Româna de Asigurare a Calității in Învățământul Preuniversitar (de aia habar n-au sa scrie corect elevii români)?
Si in afară bugetarilor propriu ziși, sa nu-i uitam si pe asistații social, pe cei cu pensii de invaliditate si de boala luate prin fals, dar nici partidele politice (care tot de la buget trăiesc). In total, circa 12 milioane de români trăiesc din fie din cerșit, fie din furat. Cați din aceștia vor rămâne fără pâine? Toți, desigur!

Tot sistemul bazat pe protecție sociala se prăbușește sub ochii noștri: mai crede cineva ca falimentul României nu se va termina in sânge? Eu nu cred!

sursa Mihai Giurgea
http://capitalismpepaine.wordpress.com/2012/05/21/socialistii-taie-la-bugetari-in-carne-vie/


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com