Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 4 iulie 2012

Ce fac românii când le moare țara? - Adio România! - Adio Europa!

Chiar e lovitura de stat?

Cam este! Nu chiar de tot-de tot: e mai degrabă o lovitura de palat, decât de stat. De Palatul Parlamentului, mai precis.
Băieții din USL au acum majoritatea in Parlament si sunt disperați sa organizeze cat mai repede alegeri anticipate. De ce sunt disperați? Ca România nu mai are bani! Si până la toamna, se fac de ras cu toate promisiunile alea aurite, pe care le-au făcut. Așa cum le-a spus chiar Ion Iliescu: intrarea la guvernare, cu 6 luni înainte de alegeri, ii umple de căcat. Si in România, dar si in afara. (De fapt, i-a cam si umplut). Peste 6 luni, nu-i mai votează nici dracu’. Pentru ei, schimbarea Curții Constituționale e vitala.
Așa ca, in disperare de cauza, au făcut un mic abuz de putere si au violat nițeluș instituțiile statului. Ce mare brânza!
Si ce-mi pasa mie?
Asta e întrebarea! PDL-ul tot urla la televizor sa iasă românii in strada, sa apere democrația: n-o sa iasă nimeni! Așa cum n-a ieșit nimeni nici anul trecut, când au cerut Victor Ponta si Crin Antonescu.

In schimb, când Raed Arafat si-a dat demisia asta iarna, au ieșit mii de oameni: si la Cluj, si la Târgu Mureș, si la Arad, si la București. In toata tara. Iar Arafat nici măcar nu fusese dat afara, ci plecase el. Si nici măcar nu era român, ci arab. Si nu ceruse nimănui, sa iasă nicăieri. Pai, nici un politruc nu se poate lăuda cu asemenea solidaritate.

Voi încă nu înțelegeți, politruci căcănari: poporul român se pișă pe voi toți, indiferent de partid! Si pe buna dreptate.

Puciul de azi e încă un pas spre haos si prăbușirea României.

Iar haosul si prăbușirea tarii sunt un lucru bun. Eu, sincer, mă bucur ca se duce dracului. Pentru ca România nu e tara mea: e tara mafioților. “Curățenia” pe care o face acum PSD-ul si PNL-ul se va întoarce împotriva lor. Pentru ca marea problema, criza economica, tot nu este rezolvata. De alaltăieri s-au scumpit pâinea, carnea, curentul, apa, întreținerea (si noi scumpiri sunt anunțate până la iarna). Abia acum începe cu adevărat sa se simtă criza.

Pai credeți ca oamenii or sa moara de foame in tăcere, in timp ce USL se da in bărci prin Parlament? Ziua de azi nu e doar sfârșitul PDL: ci al întregii clase politice.

Știu, toți politrucii se liniștesc cu ideea ca românii sunt răbdători: dar adevărul e ca “răbdarea” românilor a fost păstrată cu bani grei.

In 2011, vânzările Dacia in România au scăzut cu 15,9% comparativ cu 2010. In străinătate, la fel: in Germania, nimeni nu mai cumpără Dacii, de când Angela Merkel a oprit programul Rabla. In Franța, dezastru: vânzările au scăzut cu peste 30% in 2011.
In 2012, dezastrul a continuat: in primele 3 luni, vânzările Dacia in întreaga Europa au scăzut cu încă 11% fata de 2011 (care deja fusese un an îngrozitor).

Singura şansa de supraviețuire a mărcii Dacia este scăderea preturilor. Adică mutarea completa a producției din România – o tara de cerşetori cu nasul pe sus, unde statul ia jumătate din banii pe care firmele ii cheltuiesc cu angajații: sub forma de CAS-uri, CASS-uri si alte prostii. 


Iar Renault a găsit soluția: Marocul! Deja producția noului model de Dacia a fost mutat integral in Maroc. Românii care cumpăra astăzi Dacia, cumpăra o maşina…marocana. De ce? Pai a spus-o direct şi fără jena, chiar vicepreşedintele Dacia, Constantin Stroe: in Maroc, costurile de munca şi cele de transport sunt mai mici decât in România.
“In cazul in care piața auto cade, ar putea fi preferata uzina din Maroc pentru producția automobilelor Dacia” .
Si iată ca exact așa s-a întâmplat!

In timp ce Dacia anunța oprirea producției, in timp ce economia României se prăbuşeşte, Victor Ponta se cearta cu Traian Băsescu pe o prostie: cine se duce in deplasare la Consiliul European. Ba chiar si Parlamentul si-a găsit timp sa voteze o declarație pe tema asta (dar timp sa voteze reducerea taxelor si impozitelor, n-a avut).
Adică voi va bateți ca chiorii pe deplasări in străinătate, pe banii statului, când ultimii investitorii se pregătesc sa plece din România? Daca va spun trădători de tara, demenți, autişti rupți de realitate, e prea puțin pentru voi!
Pai de asta te-ai bătut sa conduci tara, Ponta, imbecilule?

Iar tâmpenia politrucilor e egalata de tâmpenia sindicatelor: in timp ce le fuge pământul de sub picioare, in timp ce Renault face calcule de rentabilitate, sindicatul de la Dacia cere…mărirea salariilor! Atâta tâmpenie pare incredibila, dar e adevărata. Sindicatul a organizat in 2011 un miting chiar in fata fabricii, unde s-a cântat Internaționala si s-au fluturat drapele roşii comuniste.
Pai după ce ca eşti cerşetor, după ce ca mă coşti mai mult decât produci, mai eşti şi obraznic?
Lakshmi Mittal a făcut acum 12 zile o vizită fulger la Galați: si el se pregătește sa închidă SIDEX şi sa mute producția la Skopje. Din același motiv: România nu mai e rentabila.

Când Coca Cola a plecat din România, a explicat public, in presa, motivul: “cheltuielile cu salariile sunt prea mari in tara voastră”. Au făcut politicienii ceva? Nimic! Au făcut mişto si au dat vina pe tot pe Coca Cola, ca cică nu apreciază valoarea muncitorului român. Taxele, in loc sa scadă, au crescut. Rezultatul? A plecat si Nokia. S-au trezit imbecilii la realitate, măcar atunci? Nici vorba: au dat iar vina pe investitor (cică Nokia nu ştie sa vândă) şi s-au lăudat ca vine alta firmă in loc.
Ei, uite ca n-a venit nimeni. Si nici n-o sa mai vina. Dimpotrivă, investitorii or sa plece in masa: şi străinii, dar şi românii. Când? Imediat după ieşirea Greciei din zona euro, despre care se vorbeşte acum deschis in Parlamentul European. Aceea va fi Marea Prăbuşire.
Singurul motiv pentru care străinii au construit fabrici in România, a fost Uniunea Europeana. Calculul a fost simplu: producem in România si vindem fără taxe suplimentare in Franța, Germania, Marea Britanie, Italia, Olanda etc. Dar după falimentul Greciei – kaputt! Toate calculele sar in aer.

Adio euro, adio fonduri europene, adio piața comuna europeana: adio România!


sursa
http://capitalismpepaine.wordpress.com/2012/06/17/se-inchide-dacia/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com