Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

luni, 9 iulie 2012

Puterea Personala - Curajul este in fiecare dintre noi


” Ai o samanta in interiorul tau. Doar daca aceasta seminta creste si devine un copac vei inflori, te vei desavarsi; atunci vei cunoaste extazul, binecuvantarea. Daca ii urmezi pe altii atunci samanta ta interioara va ramane moarta. Si poti acumula toate ideile de success si sa devii o persoana importanta pentru ca in interior te vei simti gol; nimic nu te poate umple decat propria ta samanta. Cand aceasta va creste si va deveni copac atunci vei simti. Te vei simti intreg doar atunci cand adevarul tau, samanta ta a inflorit, nicioadata inainte.”
Osho

Puterea Personala inseamna sa te cunosti pe tine si sa fii autentic cu si in viata ta. Este abilitatea de a da Viata viselor tale nu doar de a le visa, de a le tine la nivel de dorinte (intr-o zi…mi-as dori asta…ar fi bine daca..) E puterea interioara sa Actionezi, sa iti faci viata asa cum o vrei, sa Risti, sa fii Jucator in viata ta.
Ea se exprima in viata noastra nu asupra celorlalti. Puterea personala se manifesta atunci cand ne simtim ca suntem in curgere in viata noastra, ca lucrurile se aseaza, ne sustina si ne ofera suport.
Inseamna sa ai curajul sa te increzi in intuitie, in faptul ca esti sustinut si sa Actionezi pentru a avea/ materializa ceea ce iti doresti pentru si in viata ta.
Traiesti in viata ta tot ce ti-a dorit? Ti-ai trait visele mari pana acum? Mai tii minte ce vise mari aveai pe la 20 de ani? Cate din ele ti-ai implinit?
Cand te gandesti la viata ta te simti implinit si plin de vitalitate in toate domeniile din viata ta Vitalitate – Relatii – Iubire – Bani – Cariera – Spiritualitate – Aventura – Familie?
Exista in tine o dorinta de a avea mai mult de la viata, de ati trait viata in alt fel, mai diferit decat o ai pana acum? Exista in tine o chemare sa renunti la mastile tale si sa traiesti autentic?
Vrei sa fii mai fericit? Vrei sa ai Relatii mai pline de autenticitate? Vrei sa-ti urmezi chemarea inimii?

“Curajul este in fiecare dintre noi. Nu e o calitate care trebuie dezvoltata este ceva ce este parte din tine, din viata ta, din fiecare respiratie a ta. Societatea a creat atatea bariere impotriva cresterii tale naturale incat ai ajuns sa te intrebi de unde sa iti iei curajul? De unde sa iti iei intepciunea? Unde sa iti gasesti adevarul?” Osho

Cine ne va insoti in calatorie ?

Thomas Fischer (Vibhavan) este discipol Osho de mai bine de 27 de ani si Traieste ceea ce inseamna Zorba Buddha, omul nou despre care vorbeste Osho, cel plin de energie, dans si viata precum Zorba Grecul dar si cel care vrea sa inteleaga misterele vietii, sa traiasca legatura cu ceva mai inalt – Existenta din fiecare…
Pana la 39 de ani a avut succes in afaceri, a ajuns sa se bucure de tot ceea ce inseamna la vremea respectiva VISUL AMERICAN (propriul bussines, bani, proprietati, relatii), dar tot simtea ca ceva ii lipsea, ceva nu se potrivea. Asa ca dupa ce a citit prima carte OSHO, imediat s-a dus in Puna sa-l intalneasca pe maestru, si de atunci viata lui a cunoscut o noua profunzime si implinire de sine.
In prezent el este om de afaceri, saman, maestru reiki, terapeut, prieten, iubitor de viata, Vibhavan e pasionat de nou si de necunoscut fie ca aceasta presupune explorarea lumii lui interioare sau escaladarea unui nou munte din Himalaya – oricare din aceste lucruri le face cu pasiune si totalitate.
Format sub indrumarea lui Veeresh la Humaniversity in Olanda si in USA la Academia Osho din Sedona, Vibhavan are abilitatea de a inspira in ceilalti pasiunea Explorarii – Interioare si Exterioare. Dragostea lui si autenticitatea pot fi simtite prin felul in care ii sustine pe ceilalti sa-si asume riscuri in viata lor, deschizandu-se spre noi posibilitati si in felul in care ii sprijina sa-si gaseasca curajul in ei insisi de a face fata fricilor, trecand prin foc spre un nou pamant fertil, deschizandu-se spre abundenta si prosperitate in viata lor.
Vibhavan traieste total si iubirea lui inspira pe ceilalti sa se deschida si sa TRAIASCA ACUM!

Ce spun cei care au lucrat cu Vibhavan:

“Intalnirea cu Vibhavan a fost o experienta extraordinara. Surprinzatoare, simpla, profunda, fara pretentii si artificii, si totusi o experienta cu adevarat spirituala, in care Vibhavhan intr-adevar ne-a ajutat sa aprindem lumina in noi.
Una din primele provocari pe care am luat-o imediat pt mine este de a incerca sa observ si sa accept ceea ce se intampla -fie ca e placut sau neplacut. Iar daca imi vine greu, daca imi vine sa ma enervez, sa imi urmaresc respiratia. Am incercat deja acest lucru si m-a ajutat deja, sau ne-a ajutat, pentru ca mi se pare ca si ceilalti au simtit o schimbare si ca relatiile dintre noi s-au schimbat in bine.
O provocare pe care mi-am luat-o din acest curs este aceea de a risca, de a avea curajul de a ma arunca in nou sau in necunoscut, atunci cand imi spune inima asa. Uneori intervine mintea, cu logica ei de frica sau neputinta, dar pas dupa pas, deja dupa primele 3 zile de la incheierea seminarului simt ca alegerile “riscante” si facute din inima aduc fericire din abundenta!!! Si ca atunci cand le urmez, traiesc din plin si fac progrese in viata mea.” Silvia Toma – traducator

SURSA
http://www.zorbabuddha.ro/blog/2012/06/putereapersonala/
http://cursurisicertificari.ro/thomas-fischer-discipol-osho.html
http://www.facebook.com/pages/Zorba-Buddha-transformare-personala-si-spirituala/223176694409282
http://www.facebook.com/vibhavan.vibhavan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com