Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

miercuri, 25 iulie 2012

Schimbarea se petrece ACUM !!! (The Shift Is Happening Now)


Exista foarte multi indicatori stiintifici, care pot dovedi ca Pamantul si Sistemul Solar trec prin schimbari, care nu s-au mai inregistrat anterior in istoria omenirii. Multi oameni cu abilitati paranormale spun ca ne aflam la inceputul unei schimbari dimensionale, care a inceput sa ne afecteze deja profund vietile. Unii prevad ca, in urmatorul deceniu, vom intra intr-un proces de Ascensiune, implinind astfel profetiile lui Isus.

Gregg Braden este cea mai recunoscuta persoana care evalueaza si dezvaluie in permanenta fenomene stiintifice, care fac trimitere la aceasta schimbare. El a devenit intrigat de acest subiect, din timpul cand inca lucra pentru compania Phillips Petroleum, in anii 1970, si a observat ca magnetismul Pamantului se afla la cel mai scazut nivel in ultimii 2000 de ani si ca acesta avea o rata de scadere foarte rapida.
In cele din urma, Braden scrie o carte - "Trezirea la Punctul Zero" - care documenteaza acesti indicatori ce stau la baza aschimbarilor rapide ale planetei noastre.
In continuare este prezentat interviul dintre Wynn Free si Gregg Braden.

Wynn: Este adevarat ca polii magnetici ai Pamantului, in momentul de fata, se afla pe punctul de a-si schimba directia ?

Gregg: In Mai-Iunie-Iulie 2002, unele publicatii stiintifice prestigioase spuneau, pentru prima data, ca ne aflam intr-un proces de inversare a polilor.
Inca din anii 1960, geologii erau convinsi ca Pamantul trece periodic prin astfel de inversari. Acestia si-au dat seama analizant mostre de pamant, gheata si fosile, precum si particule magnetizate, care se gaseau intr-o anumita pozitie in rocile de pe Pamant. Geologii erau atata de siguri de acest fenomen, incat au facut si o harta a ultimilor patru milioane si jumatate de ani, rezultatele sugerand ca Pamantul a trecut prin 14 astfel de inversari ale Polilor.
La vremea aceea, in 1961 si 1962, oamenii de stiinta credeau ca ultima inversare de poli a avut loc in timpul Erei Glaciare, acum 10000-12000 de ani. Acestia erau convinsi ca procesul se va repeta, dar abia peste 4000 de ani, astfel incat nu existau motive serioase sa isi faca vreo grija.
Dar, prin anii 1990, geologii au continuat sa filtreze si rafineze aceste informatii. Acestia au inceput sa afirme ca abia peste 1000 de ani exista probabilitatea ca acest fenomen sa se intample. Apoi acestia au inceput sa spuna, "Ei, se poate intampla peste 100 de ani". Dar, acum, in urma unor descoperiri recente, din gheta extrasa din Antarctica si Groenlanda, spun ca acest fenomen se poate intampla in mai putin de un deceniu.
Dar acum, noi stim ca Polii au inceput deja sa se miste. Traim aceste vremuri chiar acuma. Nu stim exact ce inseamna acest lucru, deoarece chiar daca s-a mai intamplat de 14 ori, nu au existat niciodata 6 miliarde de oameni pe Pamant.

Wynn: Vrei sa spui ca aceste lucruri se cunosc ?

Gregg: Aceste lucruri sunt cunoscute de cei care trebuiesc sa cunoasca astfel de lucruri. De exemplu, reglementarile FAA spun ca in cazul in care polii isi modifica axa cu 5-8 grade, aeroporturile ar trebui sa fie renumerotate pentru a fi corelate cu ceea ce vad pilotii pe aparatele lor de zbor. Primul aeroport din SUA care s-a conformat acestor schimbari a fost St. Paul din Mineapolis, unde s-au cheltuit mai mult de 85 000 de dolari cu renumerotarea pistelor.
Dar ce s-a intamplat in lunile mai-iunie-iulie 2002, ziare ca Nature, Science, Scientific American si New Scientist au publicat un articol care sustinea ca ne aflam in procesul de inversare a polilor, dar acesta a fost retras.
Oamenii de stiinta nu stiau care ar putea sa fie impactul asupra aparaturilor electronice si electromagnetice. Chiar, mai mult, acestia nu stiau ce va insemna acest lucru pentru sistemul imunitar al oamenilor. Medicina alternativa a aratat ca exista o legatura intre magnetism si sistemul imunitar, putandu-se afirma ca sistemul imunitar poate sa fie codat in campul magnetic al Pamantului.
Stim ca pasarile si animalele migreaza de-a lungul acestor linii magnetice de camp. Exista speculatii ca aceste schimbari care au loc in liniile da camp magnetic, sunt responsabile de schimbarea comportamentului migrarii pasarilor, care s-au inregistrat in Asia si America de Nord.
Aceste schimbari pot explica de ce balenele au inceput sa esueze tot mai des. Liniile de navigare, pe care balenele erau obisnuite sa le urmeze, s-au schimbat ducandu-le pe acestea inspre plaje. Dupa ce acestea sunt salvate si repuse in apa, ele se aliniaza la aceste linii magnetice si le urmeaza, urmand ca sa ajunga din nou la mal.
Deci, da, este un subiect deja comun. Cele mai respectate publicatii stiintifice spun ca suntem deja in procesul de schimbare. Si chiar si asa, inca nu stim cu exactitate ce inseamna acest lucru, este totusi important faptul ca a fost luat in considerare de literatura de specialitate si nu doar de publicatii speculative si pseudo-stiintifice.

Wynn: Cand a fost constatat acest proces de inversare magnetica pentru prima data ?

Gregg: A fost in Iunie/Iulie 2002. Oamenii imi trimiteau e-mailuri in care spuneau ca au vazut acest lucru, dandu-mi referinte. Eu insumi am gasit referinte in diferite reviste.

Wynn: Vom putea sa supravietuim acestui fenomen in intregime ?

Gregg: Orice raspuns referitor la aceasta intrebare este pur speculativ, deoarece in istoria omenirii acest lucru nu s-a intamplat niciodata. Pe de alta parte, exista traditii ale Nativilor si traditiile antice, care sugereaza ca fenomenul de inversare a polilor s-ar fi intamplat chiar cu mult inainte de Era Glaciara.
Aceasta a fost acuma 10.000 - 12.000 de ani, dar aceste traditii sugereaza ca un astfel de fenomen ar fi avut loc chiar acum 3.600 de ani.
Legendele Nativilor (indieni americani) spun despre o zi, acum 3600 de ani, cand Soarele a rasarit de la V "ca de obicei", a stat deasupra cerului aproape intreaga zi si a apus la E -- dar, in ziua urmatoare a rasarit de la E si a apus la V, asa cum se intampla astazi. Evreii antici, au considerat acest lucru un semn, ca una dintre puterile cerului au primit ajutor ceresc, deoarece Soarele a stat pana cand lupta s-a terminat in favoarea acestora.

Wynn: Stim despre anul 2012, despre care multi vorbesc ca s-ar produce schimbarea globala sau Ascensiunea. Ce credeti ca se va intampla ?

Gregg: Anul 2012 este o data interesanta, deoarece provine din traditia Mayasa, cea Egipteana, unele traditii Crestine si chiar si in Codul din Biblie -- care este unul foarte controversat.
Eu cred ca se poate intampla in orice moment. Daca ne concentram asupra unei date si ne traim viata pregatindu-ne pentru schimbarea din acea data, ratam adevarata viata. Din punctul meu de vedere, daca traim fiecare clipa din viata noastra la capacitate maxima, avem posibilitatea de a ne impaca cu viata noastra, cu experientele care ne ies in cale in fiecare zi, sa onoram relatiile dintre noi.
Daca suntem onesti, corecti, politicos, grijulii si plin de compasiune, daca traim fiecare zi asa, suntem deja pregatiti pentru orice ar putea sa se intample in 2012, sau orice alta zi, an sau oricand in viitor.
Cunosc oameni care isi traiesc viata inarmati cu, cutii pline de mancare, munitie, pregatindu-se de ziua in care lumea noastra se va schimba. Inteleg ceea ce spun acesti oameni, dar ceea ce vad eu este ca o mare parte a vietii lor si-o dedica pregatirilor pentru acea zi, acestia pierd ocazia sa se bucure de frumusetile si misterele vietii de zi cu zi.
 
Wynn: Deci, daca cineva vrea sa abordeze aceasta schimbare cu atitudinea cea mai pozitiva pentru ei insisi, cheia este ca sa traiasca fiecare zi la maxim, oferind iubire, compasiune si grija ?

Gregg: Da, si pentru a face acest lucru trebuie sa traim fiecare zi la modul constient. Sa sesizam fiecare oportunitate. Sa recunoastem fiecare oportunitate care ne intersecteaza calea. In fiecare zi avem posibilitatea de a fi tolerant fata de altcineva, sa iertam pe cineva care ne-a jignit sau ne-a suparat, sa ne impacam propria judecata cu ceea ce ar trebui sa nu fie in lumea in care traim.
Daca putem sa ne impacam cu aceste lucruri, in timp ce ne intersecteaza calea si in mod constient sa le facem fata la momentul respectiv, atunci stim cu siguranta ca participam la schimbarea corpului nostru, prin modul in care simtim, si ne pregatim pentru orice fel de tranzitie prin care va trece Pamantul.
Daca acest lucru inseamna ceva.

Wynn: Da, inseamna pentru mine. Exista ceva foarte important, cu care sa incheiem, ceva ce poate eu am omis ?
Gregg: Pentru prima data in istoria omenirii, soarta speciei noastre, a intregii specii umane, sta la alegerea unei singure generatii. Ceea ce am facut, este ca tocmai am vorbit despre ceea ce inseamna cateva dintre aceste alegeri.

Nota [1] :
Arca ingropata in gheata a fost descoperita chiar deasupra muntelui. Guvernul Turciei refuza sa aprobe lucrari de escavare in zona, datorita implicatiilor religioase care s-ar isca pe aceasta tema.GREGG BRADEN - Ghid pentru Ascensiune
http://dincolo-de-materie.blogspot.ro/2011/01/gregg-braden-ghid-pentru-2011.html

Sanatate.
1. Bea multa apa.
2. Ia un mic dejun de rege, un dejun de print si o cina de cersetor.
3. Mananca mai multa mancare care creste in copaci si in plante si mai putin din cea care este prelucrata.
4. Traieste cu cei trei 3 E : Energie, Entuziasm si Empatie.
5. Gaseste putin timp ca sa meditezi.
6. Canta danseaza si joaca-te mai des.
7. Citeste mai multe carti decat ai citit in 2010.
8. Stai in liniste, cel putin 10 minute in fiecare zi.
9. Dormi cel putin 7 ore.
10. Mergi in fiecare zi timp de 10 pana la 30 de minute si, in timp ce mergi, surade.

Personalitate
11. Nu-ti compara viata cu a celorlalti. N-ai nici o idee cum poate fi viata lor.
12. Evita gandurile negative, sau lucrurile pe care nu le poti controla. Investeste mai degraba energia in momentul prezent.
13. Nu face prea mult. Cunoaste-ti limitele.
14. Nu-ti pierde pretioasa ta energie in barfe.
15. Viseaza mai des cu ochii deschisi.
16. Invidia este o pierdere de timp. Tu ai deja tot ceea ce iti trebuie.
17. Uita problemele din trecut. Nu le aduce aminte celorlalti de erorile trecutului. Asta o sa distruga fericirea din prezent.
18. Viata este prea scurta pentru a o risipi detestand si urand.
19. Impaca-te cu trecutul tau, ca sa nu-ti distruga prezentul.
20. Nimeni nu are grija de fericirea ta, decat tu insuti.
21. Fii constient ca viata este o scoala si ca tu esti aici pentru a invata. Problemele fac, pur si simplu, parte din programul tau, ele apar si dispar ca ora de algebra, dar lectiile pe care le vei invata sunt pentru toata viata.
22. Surade si razi cat mai des posibil.
23. Nu trebuie sa castigi fiecare cearta. Accepta ca altii sa nu fie de acord cu tine.

Societate
24. Telefoneaza-le cat mai des prietenilor sau trimite-le mail-uri.
25. In fiecare zi, da ceva bun cuiva.
26. Iarta atat cat este posibil.
27. Petrece timp cu oamenii mai in varsta si cu cei mici.
28. Incearca sa faci cel putin trei persoane sa surada, in fiecare zi.
29. Ce gandesc ceilalti despre tine, nu este treaba ta.
30. Serviciul nu va avea grija de tine cand vei fi bolnav. Familia si prietenii tai, DA. Pastreaza legatura.

Viata
31. Comporta-te bine !
32. Arunca tot ce nu este util, pastreaza ce este frumos sau vesel.
33. Natura vindeca totul, deci stai cat mai mult in natura.
34. Fie ca e o situatie buna sau una rea, fii sigur ca ea se va schimba
35. Putin conteaza cum te simti, scoala-te, imbraca-te si du-te unde ai treaba.
36. Ce este mai bun, urmeaza sa ti se intample.
37. Cand te trezesti dimineata, multumeste ca esti in viata.
38. Forul tau interior este intotdeauna fericit. Deci, Fii fericit!

Adresa acestui articol este http://aim.pro.tc/?a=articles&p=628Schimbarea Se Petrece Acum
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com