Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

vineri, 3 august 2012

"4 august 2012"

4 august 2012 - Cercuri în lanuri


 În data de 2 iunie 2012, la Manton Drove, Wiltshire, Anglia a apărut un nou desen în lanurile de cereale. Pe câmpul verde, acest desen este aparte faţă de toate celelalte apărute de-a lungul timpului, până acum.

De data aceasta, desenul pare să fie compus din benzi circulare concentrice care însă nu sunt complete, ca şi cum fiecare dintre aceste benzi ar reprezenta o piesă de detaliu dintrun ansamblu mai mare, unitar, care poate fi interpretat corespunzător doar considerând fiecare dintre aceste benzi detaliate.

Fotografia realizată de Simone Watts de la o înălţime redusă ne arată că există 6 benzi individuale, fiecare cu lungimea sa circulară. Una singură este aproape completă.

Desigur, interpertările au început imediat să apară, chiar din 2 iunie 2012. Însa toate au pornit de la faptul că, aşa cum se observă foarte clar, desenul se aseamănă până la identitate cu un ceas polar. Un ceas polar este o metodă de a reprezenta timpul mai puţin obişnuită.

Ceasul polar foloseşte 6 indicatoare pentru fiecare componentă a timpului: luna din an, ziua din lună, ziua din săptămână, ora din zi, minutul din oră, secunda din minut. Aşadar, este o metodă exactă de reprezentare atipică a timpului. 

Aici trebuie să amintim că există deja un astfel de ceas polar sub forma unui program de calculator, a unui economizor de ecran (screen-saver), dar şi sub o formă care este direct vizibilă pe internet, ca mai jos:


[mergeţi la adresa http://blog.pixelbreaker.com/polarclock pentru a vă convinge cum arată un ceas polar...]

Cea mai pertinentă interpretare aparţine însă lui Jitka şi Roman Hamar, din Cehia. Folosind programul PolarClock3 de la PixelBreaker, ei au reuşit să identifice în mod exact ce dată reprezintă desenul din lanul de cereale.
Data exactă este 4 august, sâmbătă, ora 19:45:53.

Mai rămânea de stabilit în ce an...

Desigur, prima opţiune este să presupunem că desenul se referă la anul acesta, 2012, pentru că a apărut în acest an. Presupunerea este susţinută şi de faptul că anul acesta, data de 4 august este întro sâmbătă, aşa cum arată şi desenul din lanul de grâu!

Aşadar, 4 august 2012.

Să mai amintim faptul că ceasul polar a fost inventat în secolul 19 de Charles Wheatstone (Wheatstone - în traducere "piatră de grâu"), care a pus bazele cercetărilor în telecomunicaţii... Apariţia acestui desen în lanurile verzi de grâu, ne dă de gândit dacă luăm în considerare numele inventatorului ("Piatră de grâu")...

De asemenea, există unele interpretări care subliniază posibilitatea ca ceasul polar să reprezinte un avertisment pentru un eveniment în legătură cu polii planetei, poate o inversare a polilor?

James Gililand, (eceti.org) a trimis un scurt mesaj în legătură cu apariţia acestui desen în lanurile de grâu, pe care îl prezentăm în continuare:

"Foarte curând cerul se va umple cu navele noastre, iar legea Universală va prevala. Tirania se va prăbuşi, ăsta este adevăratul sens al datei din august consemnată în cercul polar din lanuri. Acest proces este deja în plină desfăşurare de mai mult timp. Pleiadeenii le-au dat mayaşilor calendarul lor, aşa cum au dezvăluit înţelepţii mayaşi. Pleiadeenii au contribuit cel mai mult la stocul genetic al raselor umane de pe Pământ, dar există şi alte rase extraterestre care au modificat genetic rasa umană. Pleiadeenii vor coordona procesul de restaurare a echilibrului pe Pământ împreună cu celelalte 12 naţiuni stelare (rase de extratereştri), dar şi fiind ajutaţi de alţii care s-au alăturat cauzei; asta nu înseamnă că noi (oamenii de pe Pământ) acum putem să "ne culcăm pe o ureche", noi trebuie să avem un rol activ în această transformare. Noi trebuie să ne ridicăm la înălţimea posibilităţilor care există deja, să ne armonizam energiile cu noile frecvenţe de vibraţie ale noului Pământ, dacă vrem ca să rămânem aici."

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=648

http://mbostock.github.com/protovis/ex/clock-full.html 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com