Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

sâmbătă, 29 septembrie 2012

Misiunea Anglo-Saxonă

Istoricii ne spun că 'misiunea Anglo-Saxonă' se referă la răspândirea creştinismului în secolul al optulea. Dar peste o mie de ani mai târziu, există acum un alt sens, mult mai sinistru al acestei fraze.
 Proiectul Camelot / Avalon a primit recent 11 pagini de informaţii de la un oficial, care a fost prezent fizic la o ședință a masonilor de rang înalt în City of London, în 2005. Ce a fost discutat este cu adevărat înspăimântător. Bill Ryan a realizat un interviu audio cu această persoana, un englez a cărui identitate au verificat-o cu toate detaliile cunoscute şi confirmate. Apoi, Bill a făcut pasul de a prezenta informaţile în acest video.
http://youtu.be/wHkpvco61gM
Aceasta este o prezentație video destul de neobișnuită, pentru că fac acest pas de a înregistra un video ca fiind o interpretare și un comentariu al unui interviu audio pe care l-am făcut cu un martor important, care a venit și ne-a relatat povestea sa cu puțin timp în urmă... acum vreo două săptămâni. (16 Februarie 2010)

Acum, ceea ce el a descris este această succesiune de evenimente.

Începe cu atacul Israelului asupra Iranului. Acum, asta încă nu s-a întâmplat. Au existat un număr de indicii că sunt forțe care fac presiuni ca aceasta să se întâmple. Trebuie doar să urmărim știrile din ultimii doi ani pentru a realiza faptul că publicul e pregătit pentru o justificare a unui lucru ca acesta. Iranul e prezentat ca fiind băieții răi care merită să li se întâmple ceva, și așa mai departe.
Acum, acesta va fi începutul a ceea ce e la fel ca și gambitul unui mare joc de șah. Planul este de a provoca riposta Iranului sau a Chinei. Tipul nostru, sursa noastră, care e militar, e cât se poate de convins – cu toate că acest lucru nu a fost făcut public și nu este public cunoscut – de faptul că Iranul deține arme nucleare. După părerea lui, acestea i-au fost furnizate de către China, din culise.
Și toate acestea sunt intenționate, pentru că acestor forțe controlatoare le convine faptul că Iranul are arme nucleare, deoarece vor ca acestea să fie folosite. Planul este că ori Iranul, ori China vor riposta după ce Iranul va fi lovit de o armă nucleară.
În acel moment va avea loc un schimb de foc nuclear limitat  în Orientul Mijlociu, urmat de un armistițiu.
A auzit planificându-se acestea în acea ședință. Totul este coregrafiat. Este ca scenariul unui film. Este exact ceea ce e intenționat să se întâmple.
Și în această derulare a acestui scenariu nebun, în care se intenționează să aibă loc un schimb de foc nuclear limitat în Orientul Mijlociu, ideea este că, în timp ce omenirea privește cu groază toate acestea, toți vor solicita propriilor guverne să introducă controale intense asupra transporturilor, asupra mijloacelor de comunicații, asupra oamenilor care se întrunesc, asupra oamenilor care protestează în stradă.
 Totul este doar începutul, pentru că această poveste devine mult mai mare și e destul de îngrozitoare.

Și apoi, următorul lucru care se întâmplă în acest joc de șah pe care ei îl joacă este, că vor fi lansate arma biologice asupra Chinei. A auzit discutându-se aceasta în acea ședință.
Vor lansa un virus asemănător gripei, care va fi ațintit în mod genetic asupra populației chineze. Este îndreptat rasial către chinezi. Este proiectat să se răspândească ca un incendiu și să elimine un mare număr al populației chineze. Și acești oameni din acea ședință RÂDEAU despre acest lucru.
Au spus: China va lua gripă. Acestea au fost cuvintele lor: China va lua gripă. Și râdeau despre faptul că aceste arme biologice for face ravagii în rândul populației chineze.
Și atunci, a spus, atunci va începe războiul adevărat – ceva care va fi denumit în mod justificabil Al Treilea Război Mondial, cu un schimb de foc nuclear mult mai mare.
Acesta este planul, așa ca pe Pietrele Îndrumătoare din Georgia. Pentru cei dintre d-voastră care nu știu ce sunt Pietrele Îndrumătoare din Georgia, este un monument din piatră în Georgia, în America, [Nota ed.: Elberton, Georgia] care a fosr ridicat anonim cu câțiva ani în urmă. Este scris în opt limbi și e ca un manifest Illuminati pentru o ”lume nouă”, ca să zic așa. Și păstrați în minte faptul că acesta e un manifest pentru o lume nouă. Aceasta este o noțiune importantă aici, în ceea ce vă prezint.
Una dintre părțile cheie al acestui manifest pentru această lume nouă este că populația ar trebui să fie de 500 de milioane de oameni. Acum, 500 de milioane de persoane reprezintă o reducere enormă din cele aproape 7 miliarde pe care le avem în acest moment. Aceasta ar însemna cam 95% din populație, care nu vor mai fi pe această planetă. Iar 50% este un pas către aceasta și există un motiv pentru care ei fac toate acestea. Există un motiv pentru care ei sunt în grabă. Există un motiv pentru această nebunie.
 


surse
http://projectavalon.net/lang/ro/anglo_saxon_mission_presentation_transcript_ro.html
http://www.b1.ro/stiri/externe/o-racheta-lansata-de-siria-a-explodat-pe-teritoriul-golan-ocupat-de-israel-38654.html
http://www.caleaeuropeana.ro/securitate-general-iranian-atac-israel-asupra-iran-declansa-treilea-razboi-mondial/

Pietrele Din Georgia


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com