Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 24 octombrie 2012

Accelereaza-ti evolutia spirituala! - Activeaza-ti corpul de lumina MerKaBa

Trecem printr-o perioada de schimbari majore perceputa de fiecare om intr-o maniera unica. Singurul lucru care conteaza acum este sa iti amintesti cine ESTI cu adevarat, pentru te putea deplasa la noi nivele de constiinta mult mai extinse. Modul prin care iti poti aminti unicitatea si splendoarea fiintei tale nu este prin gandirea logica, judecand constant situatiile si oamenii care apar in viata ta, ci prin patrunderea in spatiul Inimii tale, acolo de unde simti si traiesti viata in deplina iubire si pace.
Indiferent cine esti, ce ai facut in viata ta, cite carti ai citit, cate cursuri ai studiat si cate certificate ai primit, cel mai important lucru este din ce vibratie creezi totul. Tranzitia omenirii, intrarea intr-un nou ciclu despre care se tot vorbeste este tocmai Trezirea Inimii, intuitiei, partii feminine din fiecare, ascultarea sistemului emotional de ghidare, astfel incat sa nu ne mai dicteze tiparele mentale fixe si rigide, create de parinti, scoala, societate etc. actiunile noastre, ci sa ii permitem acelei Inteligente Universale care vorbeste direct din Inima fiecarui om sa ne ghideze. Doar prin Trezirea Inimii putem face ce ne implineste si ne aduce bucurie, exprimandu-ne astfel adevaratul nostru Sine si traind implinirea de a FI, in totala armonie si bunastare cu noi insine si cu toti ceilalti.
Drunvalo Melchizedek este primul om din lume (din timpurile contemporane) care a definit matematic si geometric Corpul de Lumina al omului, numit in timpurile stravechi "MerKaBa". Mai multe informatii despre ce reprezinta corpul de lumina puteti afla pe acest site, accesand pagina "MerKaBa".

Ascensiunea implica un proces prin care organismul uman se transforma in lumina si este transpus intr-o lume noua printr-o nastere incredibila. Acesta este realizat printr-o meditatie care necesita mintea, inima, trupul si spiritul sa se integreze complet intr-un singur model de lumina si sa transceada limitele umane ale acestei realitati.
Acest concept despre Mer-Ka-Ba ca fiind un vehicul pentru ascensiune nu este nou. Este foarte, foarte vechi.
Ce este de fapt Mer-Ka-Ba? Din punct de vedere tehnic, este un camp electro-magnetic care exista la aproximativ patru grade Kelvin, fiind gasit in primul rand in domeniul microundelor - cel putin in a treia dimensiune - si este in intregime de natura geometrica. Concret, geometria folosita se numeste ''Geometria Sacra''. Aceasta geometrie particulara, se regaseste in modele de creatie a tuturor lucrurilor din intreaga Creatie.
Campul Mer-Ka-Ba este extrem de complex, care implica cele cinci solide platonice si alte poliedre sacre. Se crede ca se extinda prin toate dimensiunile posibile si universurile paralele, si poate schimba natura sa, de la electro-magnetic la orice este necesar.
Una dintre functiile Mer-Ka-Ba, cum am spus, este de a se comporta ca vehiculul care duce spiritul si corpul in urmatoarea lume. Totusi, aceasta functie - si de cele mai multe alte posibilitati - sunt imposibil de obtinut pana cand ceva se schimba in interiorul persoanei. Mer-Ka-Ba este situat in jurul corpul uman ca o matrice tridimensionala geometrica, care este nefunctional si in stare latenta, asteptand momentul potrivit. Atunci cand spiritul care traieste in corp isi aminteste ca este acolo si incepe sa schimbe anumite aspecte ale sale, o transformare incredibila incepe sa creasca.
Tiparul Mer-Ka-Ba este gasit in intreaga natura, cum ar fi in aceasta fotografie a galaxiei. Mer-Ka-Ba se extinde in toate dimensiunile posable, si in fiecare dimensiune utilizeaza legile acelei dimensiuni ca sa se manifeste.
Se credea in antichitate, si chiar scris de evrei, ca Merkavah ar putea fi pornit de catre anumite principii in meditatie. Acest lucru implica modificari de respiratie, modificari in minte, inima,corp, care modifica modul in care o persoana percepe realitatea. Din perspectiva mea, acesta este inceputul "Iluminarii".
 Si totusi este evident ca Mer-Ka-Ba poate fi, de asemenea, "activat",si prin alte metode pe langa instructiunile stilului masculin folosind modificarile respiratiei mentionate mai sus. MerKaBa oate deveni, de asemenea, functional prin metode care sunt pur feminine. Prin trairea adevarata a calitatilor, cum ar fi iubirea, credinta, increderea, adevarul si compasiunea, Mer-Ka-Ba reveni spontan la viata. Cu alte cuvinte, caracterul foarte curat uman se poate transpune intr-un camp Mer-Ka-Ba viu in jurul persoanei, chiar daca acea persoana nu stia initial ca este acolo.

Caracterul tau este cheia ascensiunii tale. Indiferent de cine esti in acest moment, bun sau rau, ai posibilitatea sa modifici caracterul tau. Ca si pierdea in greutate, este complet sub controlul tau daca te concentrezi.

Valorile masculine a stelei MerKaBa

Nu conteaza cat de mult veti incerca sa cunoasteti si sa intelegeti Merkaba din perspectiva geometriei sacre, niciodata nu va fi suficient. Singurul mod prin care o puteti activa pe deplin la capacitatea maxima este prin a va lasa scaldati in iubire. Iubirea este mai mult decat necesara, ea fiind insasi MerKaBa. Fiindca acest camp de lumina, nu este ceva diferit de voi ci MerKaBa sunteti chiar voi! Este canalul central care permite energiei vietii, pranei sau chi sa curga in voi, caci este ceea ce vine de la Dumnezeu si se intoarce la Dumnezeu. Este legatura voastra intima cu Dumnezeu. Este ceea ce face ca Dumnzezeu si voi sa fiti una. Iubirea reprezinta jumatate din lumina care se misca in jurul vostru, iar cunoasterea este cealalta jumatate. Cand iubirea si cunoasterea devin una, Christos va fi intotdeauna prezent.
Valorile feminine a stelei MerKaBa


Veti trai schimbari majore in viata, la doar cateva zile sau saptamani de cand va activati MerKaBa.

Vor disparea acei prieteni si relatii care au stat in drumul vostru spiritual si vor aparea altele noi care va vor sustine pe drumul vostru. Tot ceea ce v-a impiedicat sa cresteti spiritual va disparea si va apare tot ceea ce aveti nevoie. Este o lege spirituala, asa cum veti constata curand daca alegeti sa intrati in aceasta cunoastere prin intermediul chakrelor superioare si MerKaBa. Va spunem toate acestea sa nu fiti surprinsi. Odata ce Viata devine constienta de trezirea voastra, va va asista evolutia si va va dezvalui toate posibilitatile pe care le veti putea folosi. Cunoscand si folosind puterea corpului de lumina puteti aduce in echilibru atat in viata voastra cat si in jurul vostru. Odata ce invatati cum sa utilizati propiul corp de lumina, veti vedea cum totul se poate schimba. Atentie! Voi sunteti mult mai mult decat ceea ce credeti ca sunteti. Marele Spirit traieste in voi, iar daca intentiile voastre sunt corecte, totul este posibil prin voi. Va puteti vindeca pe voi, precum si lumea in care traiti, iar daca iubirea voastra este suficient de mare, puteti de asemenea sa o ajuati pe Mama Pamant in procesul de inaltare catre o noua dimensiune.
Voi stiti toate acestea, nu este nimic nou pentru voi, doar ati uitat intr-o anumita clipa din timp. Voi ati utilizat MerKaBa de atatea ori pe parcursul vietilor voastre de-a lungul spatiului, timpului, materiei si diferitelor dimensiuni de existenta si va veti aminti cand aveti nevoie cu adevarat.
Traim intr-o lume care exista doar in mintea lui Dumnezeu. Este doar lumina. Folosind geometria sacra, spiritul Mama / Tata al viatii a creat un univers de lumina pentru ca noi sa ne jucam si sa ne iubim unii pe altii. Noi suntem copii lui Dumnezeu. Marele Spirit se exprima prin fiecare dintre noi si vorbeste despre lumi de constiinta mult peste viata obisnuita a umanitatii. Noi detin in noi un potential atat de mare ca, daca am toate adjectivele in dictionar ar fi comprimate intr-un singur cuvant, acesta tot n-ar putea descrie pe deplin maretia innascuta ce straluceste din ochii unui singur copil obisnuit.
Aveti posibilitatea de a alege. Puteti continua sa traiati viata din perspectiva umana normala , caz in care singurul motiv pentru a fi in viata este de a castiga confort prin lucruri materiale sau pentru a castiga controlul asupra altor fiinte umane prin forta sau poti realiza ca lumea exterioara nu este ceva de luat in posesie, ci mai degraba o oportunitate de a exprima bucuria si dragostea in viata ta. Lumea exterioara si lumea noastra interioara sunt una.
Respirati adanc forta vietii in chakrele voastre stralucitoare, sii permiteti-i campului Mer-Ka-Ba sa traiasca. Deschideti-va inima fara frica spre necunoscut si priviti cu ochii unui copil in ochii lui Dumnezeu din fiecare persoana care sta in fata voastra. Este totul atat de simplu.

Va iubesc,
Drunvalo


Drunvalo Melchizedek (nascut ca Bernard Perona in 1941) este autorul si invatator spiritual care traieste in Sedona, Arizon impreuna cu Claudette sotia sa iubitoare si are 6 nepoti. A absolvit Universitatea din California, la Berkeley, obtinand un minor in Fizica si Matematica, apoi a obtinut diploma in arte plastice. El a adoptat numele de Drunvalo Melchizedek dupa ce a studiat la "Ordinul Alfa si Omega al lui Melchizedec" in Vancouver, Canada.
Drunvalo scrie ca inceput sa aprofundeze domeniul spiritualitatii atunci cand a inceput sa practice meditatia, si dupa patru-cinci luni, spune ca i-au aparut doi ingeri, pe care i-a putut contacta ulterior in orice moment intentiona. Din acel moment, a fost ghidat de ingerii sai sa intalneasca si sa studieze cu mai mult de saptezeci de maestrii din intreaga lume, care i-au impartasit cunostintele lor din diferite domenii de spiritualitate.

 surse
 http://www.universulsacru.ro/atih/index.html

Floarea Vietii - Drunvalo Melchizedek_vol 1
Floarea Vietii - Drunvalo Melchizedek_vol 2
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com