Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

vineri, 26 octombrie 2012

The UFO Vigilantes - Observatori OZN

Un grup de vanatori ai OZN-urilor mexicani numiti ,,The Vigilantes", exploreaza cerul cu echipamente video dotate de inalta tehnologie , in observarea obiectelor ,,ciudate" pe cer. Printre imaginile uimitoare pe care le-au capturat, au surprins si "un obiect neidentificat ciudat acum mentionat ca Ebanis." Se crede aceste Ebanis-uri sunt "structuri gigantice biologice care se comporta ca un fel de portavion pentru OZN-uri."
Cele mai multe dintre OZN-uri in acest video sunt dificil de explicat. Mexicul este cunoscut pentru producerea dintre cele mai ciudate videoclipuri cu OZN-uri. Multe persoane au respins in privinta cu plutirea ,,baloanelor" deasupra oraselor ori cum ar fi ,,serpi" in cer.

Acest video este o productie UFOTV.


surse
http://fymaaa.blogspot.ro/2012/10/observatori-ozn-22102012.html
http://fymaaa.info/main/documentare-traduse/649-observatori-ozn-the-ufo-vigilantes-2011.html


 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com