Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

joi, 22 noiembrie 2012

Joao de Deus (Ioan al Domnului, John of God) - medium vindecator brazilian În inima Braziliei trăieşte João Teixeira de Faria. Supranumit João de Deus sau John of God sau Ioan al lui Dumnezeu. Un personaj misterios, care se consideră o simplă "unealtă" a lui Dumnezeu pe Pământ. Şi-a construit faima prin faptul că îşi pune corpul la dispoziţie unor spirite cu puteri vindecătoare. În total, 33 de spirite ale unor oameni celebri, sfinţi catolici şi medici morţi cu secole în urmă, se încorporează în mediumul brazilian, transformându-l în câteva secunde din om obişnuit în vindecător.
Tot ce se întâmplă în Casa de Dom Inacio are în centru religia, oricare ar fi ea. Dumnezeu se află permanent pe buzele voluntarilor şi ale lui João de Deus, fapt care anulează îndoielile şi induce tuturor o stare de bine şi de încredere absolută. Centrul din Abadiânia este locul unui pelerinaj permanent. Oamenii vin din toate colţurile lumii, în medie 500 pe zi!
Brazilianul taie pe viu, fără durere şi face operaţii invizibile, pretinzând că poate vindeca boli incurabile. Mărturiile unora care au trecut pe la el par să-i confirme spusele. Doar două-trei intervenţii fizice au loc într-o zi. Ele nu le produc durere celor operaţi şi nici hemoragii. Dimpotrivă, rana sângerează puţin şi se închide repede, fără complicaţii, deşi instrumentele sunt sterilizate doar în apa energizată.
Celelalte intervenţii sunt invizibile. Bolnavii intră într-o transă spirituală şi nu sunt atinşi de nimeni, deşi cei mai mulţi spun că au simţit că mâini invizibile lucrează asupra locului în care au suferinţa. 
Imagini şocante !!!


Joao de Deus (Ioan al Domnului) medium... de ochi_ager


Joao de Deus (Ioan al Domnului) medium... de ochi_ager


Joao Teixeira de Faria, vindecătorul şi mediumul cunoscut sub numele de Joao de Deus, permite „spiritelor vindecătoare" să-i cuprindă trupul pentru a-i trata în mod miraculos pe miile de oameni veniţi din întreaga lume să-şi găsească vindecarea.

Joao de Deus şi-a îndeplinit misiunea ca medium timp de peste patruzeci şi opt de ani, făcând numeroase pelerinaje în toată lumea. Mânaţi de speranţa unei vindecări imediate, peste opt milioane de credincioşi au trecut prin faţa lui de-a lungul întregii sale vieţi, în timp ce zeci de mii de oameni călătoresc în Brazilia în fiecare an, pentru a-l vedea pe Joao de Deus si casa acestuia, Casa de Dom Inácio de Loyola, care a fost concepută să primească sute de vizitatori în fiecare zi.

MărturiiInregistrarea emisiunii "Privire in Viitor" din 3 mai 2012 difuzata pe canalul TV "Iasi TV Live". Invitat Gabriel Macor.surse
https://www.facebook.com/JoaoDeDeusRO
http://www.spiritus.ro/video/filme-video/documentare_spirituale.htm#Joao
http://www.editurasalco.ro/carti/terapie-spirituala/jo-o-de-deus.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com