Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 7 noiembrie 2012

Oracolul Shambala declara pentru NASA - Un călugăr tibetan dă un nou sens Apocalipsei


Un călugăr lama de la mănăstirea Gyandrek, de lîngă Kailas, cunoscut drept Oracolul Shambalei, a trimis o declaratie la NASA in care spune că, pe 21 decembrie 2012, Pământul, împreună cu sistemul solar, va trece prin aşa-zisa “zonă zero” a galacticii, transmite Earth-chronicles.ru.
Potrivit tibetanului, pe 21.12.2012, la ora 6.00 conform meridianului Greenwich, întreg Pământul va fi cuprins complet de întuneric. Nu va mai fi lumină sau energie electrică, iar căile de comunicare vor total inutilizabile. Liniile de comunicare vor fi intrerupte si va dispare orice sunet. Pamantul in aceasta perioada de timp va trece prin zona zero. ,,Aceasta reprezinta o stare a spatiului unde se stinge si nu poate sa se raspandeasca nici un fel de energie. Dispare campul electromagnetic al tuturor obiectelor. Nu trebuie sa va ingrijorati sau sa va speriati’’,preintampina calugarul. Intunericul va fi insotit de flashuri iluzorice de lumina cosmica si va dura aproximativ 3-4 zile. Apoi lumina soarelui va reapare. ,,Animalele pamantului vor simti din timp venirea “intunericului cosmic”  si se vor ascunde in vizuine” – spune calugarul. “Oamenii din orase nu vor presimti acest lucru si din aceasta cauza vor fi multe cazuri de pierdere a ratiunii. Multi oameni vor innebuni. Este posibil sa moara 10% din populatia pamantului.”
Oracolul Shambala in declaratia sa, a scris si cateva recomandari pentru pamanteni.

  1. Trebuie ca din timp sa va pregatiti pentru acest schimb de cicluri. Sa va terminati treburile pentru 2012 si sa nu incepeti altele. Sa va platiti datoriile.
  2. In 20.12.2012 sa luati copiii, documentele, banii cash si sa plecati din oras undeva in natura, la tara. Sa va faceti rezerve de produse si apa pentru doua luni, deoarece liniile de curent electric se vor reface incet.
  3. Sa aveti in casa provizii de apa si lemne pentru incalzire si lumanari pentru iluminat. Este bine sa plecati acolo unde exista o soba de lemne, deoarece din 21.12.2012 curentul electric va inceta sa mai existe.
  4. Legatura cu televiziunile se va intrerupe. In decursul “zilelor negre” sa inchideti geamurile si sa le acoperiti cu ceva intunecat. Sa nu va uitati in geamuri, sa nu credeti ochilor si urechilor voastre si sa nu iesiti in strada deoarece in aceasta stare energetica a pamantului veti putea vedea si auzi lucruri care in mod obisnuit nu sunt percepute si asta poate sa ii scoata din minti pe multi. Daca totusi va fi extrem de necesar de a iesi, nu plecati departe de casa deoarece va puteti rataci pentru ca nu veti putea vedea nici macar propria mana intinsa.
  5. Dupa aparitia Soarelui nu va grabiti sa va intoarceti in oras. Mai bine sa ramaneti pana la primavara undeva in natura.

Ieşirea deplină a Pămîntului din zona zero, potrivit tibetanului, se prevede a avea loc pe 7 februarie 2013. Atunci va avea loc restaurarea parţială a energiei electrice, a circulaţiei rutiere. Pînă la sfîrşitul lui martie, procesul de recuperare va fi complet.
Sfîrşitul lumii va modifica radical concepţia despre lume a oamenilor, consideră Oracolul Shambalei.
Aceasta va deveni mai spirituală. În ţările dezvoltate vor înflori diverse învăţături spirituale, ştiinţifice şi sisteme alternative de dezvoltare a individului şi a sănătăţii.
“Acest lucru va fi cel mai important impuls spre un progres al omenirii, pentru o lungă perioadă de timp”, a concluzionat călugărul.

Nota : Eu personal (Anatol Basarab), sunt convins ca in 21.12.2012 nu se va intampla nimic din cele scrise mai sus. Insa, atunci cand astfel de informatii sunt luate in seama de catre NASA, ma vad nevoit sa va aduc la cunostinta aceste informatii, cum am facut-o si pana acum. Sunt convins ca lumea se schimba si se va schimba in continuare, ca umanitatea se afla la o granita ideologica, morala, economica, etc. si ca lumea in curand va trece la o noua forma de guvernare globala. Sunt convins ca si pamantul cu intregul nostru sistem solar se deplaseaza in spatiu trecand dintr-o zona in alta si asta in mod evident va aduce cu sine transformari climaterice, energetice, vibrationale, care se vor manifesta evident atat asupra comportamentului nostru particular si social, cat si asupra constiintei noastre. Sunt constient ca Era Vulpii se termina, era in care a dominat minciuna, siretlicul, magia, etc. si incepe o era noua cu tot ce de aici rezulta – Era Lupului. Pana acum am trait 1600 de ani ca si cum ar fi fost noaptea. 2013 este ca si cum primele secunde ale rasaritului, dupa care Soarele, Adevarul, Noua Era, treptat se va ridica deasupra orizontului si treptat va deveni zi. Aceasta noua zi va dura 1600 de ani. Va fi ziua lupului.
Cu toate acestea, poate ca nu este rau ca in casa sa existe un rucsac cu toate cele necesare si descrise mai sus, haine groase, incaltaminte rezistenta, documentele, chibrite, lumanari, un cutit, toporas, etc. pe care sa poti pune mana si sa pleci daca pamantul va da semne in acele zile ca ceva se intampla sau se pregateste. De regula, Pamantul da o multime de semne inainte ca ceva semnificativ sa se intample. Pasarile si animalele incep sa se comporte ciudat. Pamantul in sine vibreaza diferit inaintea marilor evenimente. Pana la urma, nici macar ingerii nu stiu cand si ce se va intampla in aceasta directie. Doar Dumnezeu stie.
Eu personal, nu ma ingrijorez, deoarece daca asa ceva se va intampla, nu de fenomen trebuie sa ma tem ci de oameni care pot sa isi piarda ratiunea, mintea si pot avea comportamente necontrolate.

http://anatolbasarab.me/2012/10/30/oracolul-shambala-declara-pentru-nasa/

La un alt canal de televiziune german, acest articol a fost dezbatut intr-o emisiune, in care se specifica ca acel calugar a trimis declaratia la NASA. Intr-o alta emisiune televizata din Austria s-a vorbit in mod special despre ce poate sa se intample sau nu in perioada pomenita. Au participat oameni de stiinta si pasionati a domeniului. In general as putea spune ca in lume tema asta se discuta destul de accentuat de catre oameni credibili a stiintei. In Rusia nu mai spun cate emisiuni se produc pe aceasta tema, cat si pe tema extraterestrilor, OZN -urilor, etc.
Uneori mi se formeaza impresia ca ori toata lumea a inebunit deja si eu am ramas printre putinii sanatosi la cap, ori este exact invers.

Eu stiu doar ca Universul se transforma, cat si Pamantul si intreg sistemul Solar, dar aceasta transformare nu se produce dupa scenariile noastre ci mult mai subtil.
Vom trai si vom vedea. Cum mereu spunea bunicu: – Timpul ne va arata!
Biblia spune ca oamenii vor face nunti si cumetrii pana in ultima zi. Iar Hristos ne invata sa nu ne ingrijim de ziua de maine caci ea insasi se ingrijeste de ea.

Cei care cred ca stiu ce se va intampla, cum, cand, neaga existenta lui Dumnezeu.
Scenele Biblice Apocaliptice vorbesc despre lucruri extrem de subtile, transpersonale, transplanetare si poate chiar subatomice intr-o forma alegorica, simbolica, personificata uneori.
Nu ii este dat omului sa stie planurile lui Dumnezeu, decat numai daca nu este fiul Lui. Din cate stiu eu nici unul dintre cei care afirma cu tarie ba una ba alta nu sunt fii Lui.
Eu ma limitezi sa cunosc bine de tot lucrurile chiar de sub nasul nostru, viata, mecanica vietii, legile si principiile ei, natura psihicului uman, functionalitatea psihicului, legile care il guverneaza. In general ma intereseaza tot ce tine de om si oameni. Restul nu e treaba mea.

Dar pot intrevedea un interes si o oarece manipulare in aceasta directie legata de 21.12.2012.
Cei ce tin de Era vulpei, a noptii, a minciunii si a siretlicului devin din ce in ce mai constienti ca in afara vointel lor noaptea se termina si treptat se instaureaza ziua Lupului. Acum fac tot ce pot ca sa mai tina noaptea in lume. Insa intunericul pleaca fara nici un fel de lupta atunci cand vine lumina. Ziua isi ocupa locul fara sa lupte cu intunericul si adeptii noptii isi dau seama ca aceasta noapte in care ei au facut tot ce au stiut, s-au simtit semizei, e pe terminate. Cred ca acestea isi dau ultimile zvacniri, ultimile spasme inainte de a se vedea pur si simplu nevoiti sa cedeze tronul si sa se inchine chiar ei, celei de care se temeau cel mai mult – Lumina, Adevarul, Dumnezeului. Inchinatorii Lunii vor fi nevoiti sa se inchine si sa recunoasca infrangerea in fata lui RA, RAbdarii, RAtiunii, Lumii si Luminii. URRA vine CultURRA, chiar daca se instaleaza treptat la fel cum Soarele se ridica incet la orizont. 1600 de ani vom trai in noua era.
Tot ce spun acesti ,,intelepti” ai prezentului nici macar nu le apartine. Totul deja a fost scris cu mii de ani in urma si sunt unu la unu descrise in Vedele slave. Numai ca Vedele vorbesc despre lucruri diferite de intelegerea noastra actuala si capacitatea noastra de interpretare uneori pur materialista.
Eu cred in stiinta, in cunoastere, in puterea luminii din om. Presupunerile extraordinare au nevoie de argumente extraordinare. Argumentul stiitific ma intereseaza pe mine nu unul impiric, subiectiv.
Nimeni inca nu a adus vre-un argument cat de cat plauzibil ca ceva periculos pandeste viata si Pamantul. Inversarea polilor asa cum cred profanii, adica sudul va deveni nord si dordul sud nu este posibila in vecii cecilor. Pentru asta ar trebui ca Dumnezeu sa anuleze cateva legi universale si prin urmare s-ar anula chiar pe El insusi. Daca asta ar fi posibil macar pentru o secunda, pentru o secunda ar dispare pur si simplu tot ce a creat, ar dispare creatia, cu tot sistemul Solar. Asta nu este posibil, nici in cele mai bolnave imaginatii.

Planeta noastra mereu a suferit transformari, treceri de la o etapa de dezvoltare la alta calitativ superioara. Aceste treceri sunt insotite nu doar de modificari ale Pamantului ci si a mintilor umane. Toate viitoarele schimbari majore ale lumii au fost anticipate de comportamentele sociale, schimbare de mentalitate, noi curente, cel putin cu 21 (7×3) de ani inainte ca sa se intample evenimentul major. Ce s-a intamplat acum 21de ani in urma? Corect, destramarea URSS. Acest eveniment prevestea ca in viitor, adica peste 21 de ani sa ne asteptam la ceva si mai si. Lumea mereu a prevestit prin tendintele sale, comportamentele sociale, dezvoltarea a tot felul de curente de gandire filosofica si stiintifica, etc, ceea ce va urma sa vie.
Mult este de vorbit pe aceasta tema, dar nu e locul si nici timpul sa fac asta in acest comentariu.
Am publicat articolul in speranta ca poate pe cineva asta il va pune pe ganduri, va gandi treaz si rational si va spune si altora dintr-o alta pozitie si prin alt instrument decat acest blog, ca lumea sa stea linistita, fara agitatii psihomotorii, sa-si vada fiecare bine de treaba lui, sa devina mai bun, mai onest, mai intelept si atunci si lumea in intregime va deveni asa, fara ca sa cada vre-un meteorit pe Pamant sa sa vina planeta Nubiru ca sa ne faca ordine in curtea noastra.
Lumea se va schimba prin oameni, din interior catre exterior, insa asta nu se va intampla intr-o zi si o noapte si nici macar in trei. Acest proces va dura zeci, poate sute de ani, exact asa cum soarele rasara incet. Daca dipa noaptea Vulpei acum in 2012 abea vine ziua Lupului si aceasta dureaza 1600 de ani, ganditi-va si singuri cam cat va dura rasaritul, apoi cat va dura ca ,,soarele” sa ajunga deasupra capului. Cand soarele va ajunge deasupra capului, oamenii toti vor avea acel nimb luminos in jurul capului, asa cum vedeti la sfinti in icoane.

Lenesii insa spera ca in trei zile si trei nopti pamantene totul se va termina si din inculti vor deveni culti fara a munci, din ignoranti vor deveni intelepti fara a face ceva pentru asta.
Lenisilor le place varianta apocalipsei in aceasta varianta. Sa cina cineva si sa ne faca viata mai buna, pe noi mai iubitori, mai buni, mai intelepti, sa vina oricine, fie si apocalipsa, dar dupa trei zile si trei nopti totul sa fie bine, curat si luminos.
Va dezamagesc. Nu va fi asa. Noi am aruncat peturile si gunoaile peste tot, tot noi le vom aduna. Noi am murdarit lumea exterioara si interioara, tot noi o vom curata.

Prin urmare, hai la munca. Toata lumea la munca in curtea proprie. Nu asteptati de la ceruri nimic. Roaga-te daca vrei dar dupa, pune maina pe plug, sadeste un copac, educa-ti copii, curata-te…
Noaptea, somnul, odihna se termina. Vine dimineata. Vine momentul plecarii la serviciu Cosmic, Spiritual. Tot RoBu la munca in numele lui Dumnezeu, pentru a RAboti, adica a intoarce pamantului inceputul lui dumnezeiesc. Pentru unii era urmatoare va fi un adevarat pRAznic, pentru altii va fi, cum vor fi sau RAdicala. Era varsatorului se suprapune peste era lupului, iar varsatorul are doua cupe, una cu apa moarta si alta cu apa vie. Prima data va rasturna cupa cu apa moarta peste rana lumii, apoi va turna apa vie si rana se va vindeca.
Trezirea la RAtiune daca doriti ca viata voastra sa devina o adevarata RApsodie. Altfel poti ramane toata viata ca o RAta plutitoare pe apele vietii, vocea careia nu produce nici macar ecou.
Cine doreste poate sa citeasca mai mult:
http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012
SURSA
http://2012hroniculsemnelor.blogspot.ro/2012/11/21122012-apocalipsa-calugar-tibetan.html
Vezi mai multe din Faze tari pe 220.ro
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com