Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

vineri, 21 decembrie 2012

Eu cred că adevărata apocalipsă va veni atunci când nu vom mai crede deloc în ea !!! 21.12.2012 - Nimic nu se sfârșeste, totul se transformă!!!

Se crede că există o conspiraţie legată de
21-12-2012

Emil Străinu a declarat pentru DeCe News că niciuna din cele trei teorii (inversarea polilor magnetici, ciocnirea de planeta Nibiru, explozia Soarelui) care au speriat o lume întreagă nu este adevărată, scopul lor fiind de a distrage atenția oamenilor de la adevăratele probleme ale omenirii. Străinu a mai spus că mai există și un scop economic, acela de a crește consumul. ”Toată această nebunie cu Apocalipsa 2012 a avut un scop foarte precis. Să distragă atenția omenirii de la adevăratele probleme cu care se confruntă: criză economică, criza morală, criza de alimente. O țintă precisă a fost și cea economică. Să crească consumul, pentru că oamenii și-au făcut provizii de alimente, arme, muniție și alte mijloace de supraviețuire”, a zis Emil Străinu.

P.S. Deşi nu neg că şi această teorie ar putea fi una adevărată, totuşi ea este una prea simplistă. Cunosc o mulţime de oameni care nu sunt interesaţi de aşa zisa apocalipsă din 21/12/2012 şi sunt mai degrabă preocupaţi de situaţia socială actuală din ţară, dar şi din lume. În 2010, când s-au tăiat pensiile şi salariile în România, populaţia era mai îngrijorată de profeţiile mayaşe sau de situaţia lor economică? Când au ieşit pe străzile din Londra sau Paris sute de mii de oameni pentru a protesta împotriva unor măsuri ale guvernelor lor, credeţi că populaţia era mai mult interesată de "apocalipsa 2012" decât de situaţia economică? Ce vreau să spun e faptul că fenomenul "21/12/2012" nu poate acoperi toate fenomenele şi problemele sociale cu care se confruntă omenirea.

Atunci când va veni adevărata apocalipsă (aproape) nimeni nu va mai crede nimic. "Apocalipsele" vor fi decredibilizate până la maxim. Deşi e posibil ca unii cercetători să prezinte dovezi concludente că ceva catastrofal se va întâmpla pe Terra, vor fi foarte puţini care vor mai crede, pe principiul: "Băi, dar pe 21-12-2012 nu s-a întâmplat nimic!"
Este la fel ca in povestea cu Petrică şi lupul.
La fel va fi şi în cazul nostru: cineva ar putea să avertizeze omenirea că ceva rău ni se va întâmpla, dar noi nu vom mai reacţiona la acea alarmă, gândindu-ne că totul sunt doar nişte erori.
„Este momentul trezirii", ni se spune prin numeroase căi, că acesta este un moment când trebuie să fim împreună
JOURNEY TO THE END OF TIME from Greg Kiss on Vimeo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com