Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

joi, 13 decembrie 2012

MISTERUL ÎNGERILOR

Este un mister sau realitatea nevazuta? Fiecare sa isi gaseasca raspunsul, pentru ca fiecare din noi percepem realitatea diferit.

Credeti in ingeri? 

Fie ca da, fie ca nu, va prezentam un film care va foloseste in ambele cazuri: va poate ajuta sa nu mai fiti sceptici in privinta protectiei angelice pe care o primim in fiecare moment, sau, pentru cei care deja cred in existenta ingerilor, va poate ajuta sa aflati cum sa intrati in legatura cu ei si cum sa le simtiti prezenta in viata voastra. 

 

Goethe a exprimat poate cel mai bine starea de fapt: "Nu sunt moarte lumile angelice si spiritele naturii, sunt moarte sufletele noastre."
 

Cu cat avem sufletul mai trezit, constiinta mai curata si plina de aspiratie spirituala, cu atat mai mult devenim capabili sa percepem lumea angelica.
Postul Craciunului este un prilej deosebit pentru a ne apleca asupra intelegerii ingerilor, a menirii lor, o perioada favorabila pentru a intra in contact cu lumea ingerilor, cu Ingerul nostru pazitor, ca pregatire pentru fericitul moment al celebrarii nasterii lui Iisus Hristos.

 

 ÎNGERII 

Misterul ingerilor(Documentar)
    
  Vezi  mai multe  video    din   incredibilPe ecranul telefonului mobil au aparut  siluetele a doua entitati de lumina, cel mai probabil ingeri, care ridica la ceruri sufletul copilului decedat, al carui trup se afla inca in casa. Totul s-a petrecut inainte de pornirea cortegiului funerar spre biserica si cimitir. Intregul eveniment misterios a avut loc in orasul Semipalatinsk din Kazahstan.surse
http://aimee.ro/evolutie-spirituala/misterul-ingerilor.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com