Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

joi, 14 februarie 2013

Asteroidul 2012 DA14 va trece la 27,700 de kilometri de planeta noastră pe 15 februarie

Asteroidul 2012 DA14 va trece la 27,700 de kilometri de planeta noastră, adică mai aproape decât sateliţii artificiali aflaţi pe orbita geosincronă.
Deşi asteroidul va trece mai aproape decât oricare alt corp ceresc de dimensiuni similare identificat până acum, specialiştii afirmă că nu există motive de îngrijorare.
„Programul Near-Earth Object desfăşurat de NASA poate prezice cu acurateţe traiectoria asteroidului, astfel că ştim cu siguranţă că nu există niciun risc ca acesta să se ciocnească de Pământ”, au declarat oficialii NASA de la Jet Propulsion Laboratory.

„Vizita asteroidului va oferi cercetătorilor o oportunitate unică de a studia un asteroid de la o distanţă foarte mică”, au mai spus experţii NASA. Agenţia spaţială americană va organiza o conferinţă de presă pe 7 februarie pentru a oferi mai multe detalii despre asteroidul 2012 DA 14.
Asteroidul 2012 DA 14 a fost descoperit în luna februarie a anului trecute de astronomii spanioli de la La Sagra Sky Survey. Roca spaţială călătoreşte în jurul Soarelui la fiecare 368 de zile, deşi trecerea de săptămâna viitoare va reduce perioada orbitală la 317 zile, au explicat cercetătorii.
În punctul cel mai aproape de Terra, pe 15 februarie, asteroidul se va afla la doar 1/13 din distanţa dintre Pământ şi Lună. 2012 DA 14 va trece pe lângă planeta noastră cu viteză, călătorind prin spaţiu cu 28.000 de km/h.
Asteroidul va putea fi văzut de oricare persoană care are un binoclu sau un telescop de mici dimensiuni, urmând să fie vizibil sub forma unui punct luminos. Cele mai bune locuri de observare se vor afla în Europa de Est, Asia şi Australia, au explicat oficialii NASA.
Mai mulţi asteroizi au trecut mai aproape de Terra decât 2012 DA14, însă aceştia erau mult mai mici. Asteroizii de dimensiunile lui 2012 DA14 trec aşa de aproape de Terra la fiecare 40 de ani, estimează cercetătorii, lovind planeta noastră la fiecare 1.200 de ani.
Este foarte posibil ca alţi asteroizi de mari dimensiuni să fi trecut recent pe lângă Terra neobservaţi. Astronomii au identificat peste 9.000 de asteroizi aflaţi aproape de Terra, dar estimează că există peste un milion de astfel de roci spaţiale.
Dacă 2012 DA14 ar lovi planeta noastră, ar provoca daune semnificative pe scară locală. Un obiect similar a distrus 2.000 de kilometri pătraţi de pădure atunci când a explodat deasupra râului Tunguska, în Siberia, în 1908.Sursa:
 CBS News
http://www.descopera.ro/dnews/10544037-saptamana-viitoare-vom-fi-vizitati-de-un-asteroid-care-va-trece-mai-aproape-de-terra-decat-satelitii-artificiali-video?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+descopera%2FiIyY+%28Descopera.ro+%29
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com