Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 6 februarie 2013

Remedii homeopate facute cu ajutorul unui pix, o bucata de hartie si un pahar cu apa

 
Dupa mai mult de 6 luni de experiente pozitive (intre timp 3 ani !), chiar uimitoare, a sosit timpul sa fac publica o metoda simpla cu care oricine poate fabrica un remediu homeopat acasa si in mod gratuit. Remediul facut in acest mod are acelasi efect ca si administrarea de granule homeopate dizolvate intr-un pahar cu apa.
Putem fabrica deci acasa orice remediu homeopat in orice dilutie incepand de la CH3 pana la CH200 dar si dilutii foarte inalte (1M, 10M, 50M , 100M si MM) cat si dilutiile D (de la D2), Q (de la Q1) sau LM (de la LM1)
Pentru a "fabrica" un astfel de remediu este nevoie doar de un pix, de o bucata nescrisa de hartie si de un vas cu apa - un pahar, cana sau o sticla (mai bine fara etichete). Materialul si culoarea vasului nu are nici o importanta. 
Adaugare 2012: se pare ca zguduirea apei (dinamizarea) nu este neaparat necesara deoarece remediul este proaspat facut si vibratia este activa si nu trebuie reactivata. In cazul granulelor dizolvate dinamizarea se face pt. a reactiva vibratia stocata in zahar. 
Insa atentie:remediile homeopate se pot lua numai daca sunt potrivite simptomelor, cel mai bine indicate de un homeopat cu experienta (un medic homeopat). Remediile homeopate luatea aiurea pot da reactii adverse. Aceasta metoda nu se poate folosi in gluma si nici la intamplare caci prin folosirea ei necugetata pot aparea acelasi reactii negative ca si la folosirea de remedii homeopatice cumparate de la farmacie. 
 
Cum se procedeaza la fabricarea unui remediu homeopat cu metoda cu hartia: 
 
1. Se ia o bucatica alba de hartie nefolosita inca, pe care se scrie frumos numele complet al remediului si dilutia lui (de ex. "Arnica montana C9", "Aconitum napellus C12", "Argentum nitricum C30" - dilutiile C sau CH sunt identice.)
 
2. Hartia se pune sub un pahar sau o sticla cu ceva apa (cantitatea nu conteaza, o treime de pahar ajunge). Nu conteaza nici materialul din care e facut paharul sau sticla
 
3. Programarea apei Se lasa paharul cu apa timp de 5-10 minute peste hartia cu numele scris pe ea. Daca paharul sta mai mult peste hartie nu este nici o problema. In caz de urgente 30 de secunde de programare sunt suficente, de fapt programarea este aproape instantanee. 
 
Administrarea 
 
4. Ca la orice remediu homeopat lichid : se bea o singura inghititura (sau lingurita) din pahar si care se tine cateva secunde in gura inainte de a fi inghitita. Asta e tot ! Cantitatea de apa inghitat nu conteaza, la sugari pot fi si 2 picaturi.
 
5. In caz ca doza a fost una unica, restul de apa si paharul se spala foarte bine cu apa mai fierbinte (peste 40 de grade) ca sa nu ramana apa in pahar si sa nu bea ulterior altcineva din el. O picatura din acea apa are efect ! Sau se face remediul in sticla de plastic si pe urma sticla se arunca.

Daca doza trebuie repetata, apa se pastreaza asa in pahar maximum 1-2 zile, caci apa care sta se strica si a doua zi se programeaza cu apa proaspata (adica apa veche se arunca, se spala paharul si se puna apa proaspata)
Pt. conservarea remediului mai mult timp se poate adauga ceva 20-30% alcool de tarie 30-40% (ethanol, tzuica, vodka, whiskye, etc) in apa.
 Un medic homeopat din USA a remarcat ca remediul din pahar facut numai cu apa a functionat mai multe zile la rand.
Se recomanda totusi ca cel tarziu dupa 2 zile sa se schimbe apa din pahar, programand-o din nou cu eticheta. De fapt din cauza bacteriilor care apar in apa statuta este de recomandat sa se faca zilnic un remediu nou.
Am folosit astfel de remedii in cate sute de cazuri acute si cronice cu succes (deja de peste 3 ani). Remediul astfel fabricat functioneaza identic ca si cel care este fabricat prin dizolvarea unei granule homeopate reale, de la farmacie.

De ce functioneaza aceasta metoda nu este chiar asa de greu de inteles, caci a fost dovedit stiintific de japonezul Masaru Emoto ca apa preia vibratiile unui cuvant si daca acel cuvant consta din numele unui remediu homeopat, atunci apa se programeaza cu aceeasi vibratie ca si cea din remediul homeopat. Hartia este numai o copie a remediului homeopat si are aceeasi vibratie care informeaza apa impregand-o cu vibratia remediului scris pe hartie.
Si apa sfintita ede preot se bazeaza pe acelasi efect.
Si putini stiu, ca de fapt, un remediu homeopat nu contine nimic material in afara de zahar si ca efectul remediului este bazat numai pe vibratia unor substante eterice invizibile si nu de la ceva material continut in granula de zahar. In granula de zahar deci nu este nimic material, masurabil, tot asa cum si pe un CD nu este decat plastic si muzica se afla totusi pe CD.

Cititi aici despre Masaru Emoto si experimentele lui : http://sanatate.findtalk.biz/stiri-si-noutati-care-nu-au-de-a-face-cu-medicina-f100/dr-masaru-emoto-cuvantul-muzica-si-rugaciunea-schimba-calitatea-apei-t201.htm?highlight=masaru

Pentru cei mai multi oameni insa aceasta metoda este greu de crezut iar teoria din spatele ei este grea de inteles. Nu ramane deci decat sa testati.
Metoda cu paharul insa ne ofera posibilitatea de a "fabrica" singuri orice fel de remediu homeopat si orice fel de dilutie la orice ora. Multe dilutii de care este nevoie in homeopatie (dilutii inalte sau dilutii LM ) nu sunt disponibile la orice farmacie.

In plus remediile pot si schimbate si luate fara alergaturi la farmacii, nu costa nici un ban si le avem disponibile la ORICE ora. Un medicament ideal pentru o tara ca Romania und farmaciile homeopate sunt destul de rare sau pentru cei care nu au bani sa le cumpere. In plus este o metoda extrem de folositoare in caz de urgente la care des nu este disponobil remediul potrivit pe moment.

Am aratat aceasta metoda pe care eu o folosesc deja de 3 ani zilnic la catva medici homeopati si dupa ce cativa au incercat-o, s-au mirat foarte mult ca a functionat. Este greu de crezut pt. cei mai multi ca functioneaza, chiar dupa ce o testeaza si se conving singuri.

Multi oameni mai atenti vor remarca un gust foarte ciudat la apa: ori metalic, ori statut, ori altfel. Insa gustul nu apare mereu, depinde si de remediu si de dilutie si de persoana. Dilutiile LM se pare ca nu au un gust ciudat. O fata chiar mi-a zis ca paharul se simtea foarte greu in mana. Multi au remarcat un gust ciudat la apa, lucru care arata ca se petrece ceva cu apa, caci un pahar cu apa fara eticheta homeopata nu prinde nici un gust chiar daca este lasat ore intregi.

vezi si
http://www.leacuri.net/remedii_homeopate.pdf
sursa
http://sanatate.findtalk.biz/t510-cum-sa-produci-orice-remediu-homeopat-oricand-si-fara-nici-un-ban

   Homeopatia by   Doru Kiru


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com