Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 20 martie 2013

Dreptate divina

Acest articol face parte dintr-o ramură a Astrologiei aproape necunoscută în România, dar de care mă simt atrasă de ceva timp. Ea se numeşte Astrologie Criminalistică şi este o ramură astrologică care se bazează pe conlucrarea mai multor discipline. Cu ajutorul Astrologiei Criminalistice se pot lămuri probleme ce au o conotaţie juridică, fie că este vorba de una civilă sau penală. Se poate avea în vedere un furt al unui bun, o răpire sau o sechestrare de persoane, uciderea unui om sau a unui animal, dispariţii sau decese din orice cauză, mai puţin naturală sau morbidă. 

Legea karmei sau legea cauzei si efectului spune că orice cauză are un efect rezultant şi fiecare efect devine cauza unui alt efect. Orice am gândit, am spus, am simţit sau am acţionat dă naştere în cursul vieţii sau în viaţa următoare unor efecte bune sau rele conform naturii iniţiale. Numai astfel are o logică şi există o dreptate în suferinţa copiilor bolnavi, a unor oameni buni şi a unor nenorociri care altfel nu ar însemna decât ceva crud şi lipsit de sens. Legea karmei nu este în contradicţie cu cea a liberului arbitru, căci ni se oferă posibilităţi de a alege în viaţă şi acestea ne sunt deschise în mod egal, fără a fi forţaţi să alegem o cale, chiar dacă ea ar fi cea bună pentru evoluţia noastră spirituală. Liberul arbitru nu este însă dat în mod nediscriminatoriu, ci fiecare avem atât liber arbitru cât merităm potrivit a ceea ce am semănat în vieţile anterioare.
Un exemplu despre felul cum poate funcţiona karma este acela în care într-o viaţă, un suflet este încarnat într-un bărbat care îşi foloseşte forţa fizică pentru a subjuga alte persoane şi pentru a le face rău. În viaţa următoare, acel suflet se poate reîncarna într-o femeie care este abuzată de un bărbat sau poate fi tot bărbat, dar să aibă probleme care să-l împiedice să facă rău: fie un handicap, fie împrejurările vieţii să-l limiteze în vreun alt fel. Modalităţile în care acţionează karma sunt însă mult mai diverse şi Dumnezeul care a creat această lege universală îi respectă acţiunea, căci numai astfel sufletul poate evolua. Sunt însă şi suflete care nu se mai pot reîncarna, căci ele au greşit foarte mult şi în mod repetat contra legilor firii, rănind semenii şi Creaţia prin voinţa lor liberă. Sunt alte suflete care nu mai au nevoie să se reîncarneze pe acest pământ, căci nivelul lor de evoluţie este foarte înalt pentru că au învăţat lecţiile pe care le puteau asimila pe Pământ. Ele o fac totuşi uneori pentru alte suflete, pentru a le ajuta să înţeleagă lecţiile lor şi ca să poată păşi şi ele pe acelaşi drum către Lumină.
 
În vara anului 1992, liniştea unui sătuc din Oltenia a fost tulburată de o crimă înfiorătoare: o fată de 14 ani a fost găsită moartă, cu pietre de râu în cavitatea bucală, pe malul unui pârâu unde spăla rufele. Probele care au făcut ca un bărbat, Marcel Ţundrea, să fie condamnat la 25 de ani de închisoare pentru viol şi crimă au fost: grupa sanguină identică cu urmele biologice recoltate din vaginul victimei, o vânătaie pe penisul presupusului criminal şi o revistă pornografică găsită la domiciliul lui, care prezenta o femeie având în gură nişte pietre aidoma cauzei morţii prin asfixiere a fetei ucise. În 2004, Marcel Ţundrea a fost pus în libertate şi ulterior declarat nevinovat, pe baza probelor ADN, teste indisponibile cu 12 ani în urmă, şi care au arătat că nu el este autorul violului şi al acelei crime odioase.
Astrograma lui Marcel Ţundrea arată nu mai puţin de şase planete retrograde, o karmă grea ce provine din greşeli grave făcute în altă viaţă. Sunt destui oameni care nu au nici o planetă retrogradă, alţii au doar una sau două şi sunt foarte puţini care vin cu un astfel de bagaj karmic. Două din planetele retrograde sunt Mercur şi Venus, planete care arată că el a făcut erori în modul său de gândire, prin felul în care a comunicat, dar şi prin lipsă de iubire şi recunoştinţă pentru cei apropiaţi.
În astrograma lui Marcel Ţundrea sunt şi alte elemente karmice, pe lângă prezenţa celor 6 planete retrograde, care duc spre concluzia că el a suportat, în această viaţă, consecinţele unor fapte negative din una anterioară. Soarele şi Martele sunt cele două planete care indică forţa, energia şi virilitatea pentru un bărbat, ori amândouă sunt, la el, slăbite prin poziţia lor în zodie. Soarele mai este şi în aspect negativ cu Luna Neagră, sexualitatea ascunsă şi adesea imorală şi care aduce frustrări sexuale, dar şi dificultăţi în modul de autoafirmare, de reuşită socială şi profesională. Marte este în Balanţă şi conjunct cu Coada Dragonului, viaţa trecută, karma, ceea ce arată că energia lui fizică se manifesta în planul relaţiilor şi astfel apare mult mai credibilă afirmaţia soţiei sale cum că el era violent atunci când se afla sub influenţa alcoolului. Astrologic se confirmă această declaraţie. Mercur care arată judecata şi capacitatea de a raţiona este retrograd, cu aspect negativ la Neptun(alcool, confuzie, viciu) şi conjunct cu asteroidul Toro care înseamnă brutalitate, furie, violenţă, agresiune. Un Saturn(înţelepciune, sfaturi de la bătrâni, responsabilitate) bine aspectat poate să atenueze din slăbiciunea minţii, ori la Marcel Ţundrea, Mercur făcea un aspect pozitiv cu Saturn şi astfel a blocat din posibilitatea unor comportamente violente în societate.
Luna Neagră, în astrograma unui bărbat, mai înseamnă şi femeia cea rea sau care îi poate face mult rău, ori o altă probă decisivă a fost declaraţia acelei consătence care spunea că l-ar fi zărit pe Marcel pe malul râului, în ziua fatidică. Ulterior, pe patul de moartea, aceasta ar fi recunoscut că a minţit, dar răul fusese făcut şi s-a adăugat la coincidenţa nefericită că Ţundrea a avut aceeaşi grupă sanguină cu adevăratul criminal. În acea zi, Martele de pe cer se afla exact pe Luna Neagră a lui, ca un fel de reîntâlnire karmică cu destinul care îl ajungea din urmă. Iată cum sintagma omul nepotrivit la momentul şi locul nepotrivit nu mai este valabilă, căci toate capătă un sens. Toate aceste concursuri de împrejurări, ca o scenă terifiantă a vieţii, a beneficiat de prezenţa altor actori(martori, consăteni, poliţişti de anchetă, procurorul de caz, judecători) care au contribuit la condamnarea lui Marcel Ţundrea pentru o crimă pe care el nu a comis-o. În închisoare, el şi-a susţinut mereu nevinovăţia, dar apelurile lui s-au dovedit inutile timp de 12 ani. Când a fost eliberat, era deja bolnav şi peste 3 ani a murit.

A suferit el îndeajuns pentru a i se şterge greşelile trecute? Asta nu o poate şti decât bunul Dumnezeu, cel care învârte roata vieţii pentru toate sufletele şi ţine răbojul faptelor noastre. Noi nu putem decât să ne exprimăm compasiunea pentru suferinţa lui din această viaţă şi să-i dorim o reîncarnare într-o viaţă mai luminoasă şi mai fericită.

Astrologie Criminalistică
 Atracţia către lucruri şi evenimente bizare şi tragice o datorez triplei conjuncţii Venus-Mercur-Pluton în Fecioară situate în ultima casă a horoscopului. Se ştie că Fecioara este semnul analizei şi al atenţiei, uneori obsesive asupra detaliilor şi înclin să cred că celebrul detectiv Sherlock Holmes nu era străin de această zodie şi configuraţie astrală. Casa a XII-a este casa secretelor, a crimelor, sinuciderii, ale demonilor din interior cu care am luptat în unele momente critice ale vieţii mele. De asemenea, o altă explicaţie pentru această atracţie poate fi faptul că am crescut într-o atmosferă de mister.
Brăila anilor 60, atunci cînd m-am născut, mai purta încă parfumul unor "legende" care îmbinau iubirea, aventura şi violenţa: de la Terente, haiducul care a terorizat zona Brăilei acum un secol, la frumoasa Chira Chiralina sau la bătăuşii din cartierul bunicilor mei unde inclusiv tatăl meu era să fi înjunghiat de fraţii mamei, unii din cei mai hotărîţi în a apăra fetele de acolo de "outsideri".

 Astrologia Criminalistică sau Judiciară este o disciplină astrologică care se bazează pe conlucrarea a mai multor discipline şi care poate lămuri probleme ce au o conotaţie juridică, fie că este vorba de una civilă sau de una penală. Se poate avea în vedere un furt al unui bun, o răpire sau o sechestrare de persoane, uciderea unui om sau a unui animal, dispariţii sau decese din orice cauză, mai puţin naturală sau morbidă.
Pentru analiza acestor cazuri se folosesc cunoştinţe de  :
Astrologie Natală (guvernatori, dispozitori, aspecte planetare), 
Astrologie Orară (hărţile evenimentelor),
Astrologie Previzională (direcţii, progresii, tranzite şi revoluţii solare), asteroizi, părţi arabice, puncte mijlocii şi stele fixe.
Tot acest arsenal de cunoştinţe fac din Astrologia Criminalistică o ştiinţă astrologică complexă, în continuă evoluţie şi care necesită, în plus, multă practică şi intuiţie, precum şi surse credibile pentru obţinerea informaţiilor.
Criminalistica este o ştiinţă juridică, care utilizează mai multe metode de culegere a probelor şi reface tabloul unei crime sau al unei alte fapte penale dintr-o multitudine de bucăţele, întocmai ca un puzzle. Ea este cea care arată vinovatul, criminalul şi cum a acţionat el pentru a-l putea aduce în faţa justiţiei. Scopul Astrologiei Criminalistice nu este să rezolve crime, ci să ajute la elucidarea unor aspecte comportamentale ale celor implicaţi în cazuri legale şi a scoate la iveală lucruri mai puţin evidente sau chiar necunoscute în legătură cu cazurile studiate.

Despre
  • Descriere activitate: - anul si locul nasterii: 1959, Braila - am inceput sa studiez astrologia ca autodidact din anul 2001 - din 2003, am renuntat la postul de manager dintr-o companie multinationala pentru a ma ocupa numai de studiul astrologiei - in 2005, am absolvit toate cele 3 niveluri ale scolii de astrologie Fidelia - din martie 2007, activez ca astrolog profesionist - iunie 2007: am realizat prima versiune a siteului www.astrovesta.com - intre 2007-2008: am colaborat cu siteul www.elady.ro - din 2007 si pana in prezent colaborez cu cel mai mare site pentru femei din Romania www.eva.ro, unde am acordat peste 4000 de consultatii astrologice(conform contorului) prin intermediul http://astro.eva.ro - 2008-2009: am realizat emisiuni la posturile TV Antena 1, Favorit si Focus Tv - 2009-2010: am colaborat cu siteul www.zodii.ro/zodiac/Articole-sfaturi*-articles.html , unde am publicat lunar articole de astrologie si tarot - noiembrie 2010: am creat a doua versiune a site-ului www.astrovesta.com am lansat site-ul www.scoaladetarot.ro si am finalizat inregistrarea marcii AstroVesta® - noiembrie 2011: am deschis un blog intitulat „Pastila de astrologie” www.eva.ro/vesta/ unde public cate 2 articole pe luna
  • Feminin

sursa
http://www.zodii.ro/zodiac/Dreptate-divina*id_280-articles_articol.html
http://www.astrovesta.com/astrologie-criminalistica.php
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com