Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

marți, 14 mai 2013

Agresiunea psihica


Invatati sa va aparati. Daca nu azi, cand? Daca nu voi, cine?

In vremurile de astazi nu mai este elegant sa lovesti cu pumnul sau cu bata pentru a-ti satisface interesele. In schimb, a luat o amploare greu de controlat asa-numita agresiune psihica. Aceasta izvoraste din adancul sentimentelor de ura, invidie, razbunare sau, pur si simplu, din setea de a provoca raul cuiva, fara riscul ca agresorul sa fie descoperit si pedepsit.
Din punct de vedere spiritual, raul este o energie intunecata, care, provenind din anumite surse, are posibilitatea de a se raspandi rapid in atmosfera psihica, infestand-o. Dupa cum aerul este indispensabil plamanilor, atmosfera psiho-mentala hraneste mintea cu idei, emotii, intentii. Poluarea gandurilor, a sentimentelor, este un fenomen la fel de real si grav ca si poluarea aerului. Agresorul psihic preia din spatiu o mare cantitate de energie malefica, pe care o dirijeaza asupra victimei. Acest flux energetic otravitor invadeaza organismul fiintei agresate, tulburandu-i functiile vitale, psihice, mentale.
La baza atacurilor psihice pot sta motive diverse, unele de-a dreptul naive, altele ingrijorator de grave. Printre acestea se afla: lipsa de loialitate intre concurenti; setea de parvenire prin distrugerea celor competenti; dorinta de a iesi in evidenta cu orice pret complexul culpabilitatii, persistand ca o obsesie periculoasa in mintea celui ce ataca; rautatea specific femeiasca, manifestata atunci cand apar rivale atragatoare; lupta barbatilor pentru a li se recunoaste inteligenta si farmecul viril; tendinta de eliminare a adversarilor politici; razbunarea unor conducatori pe supusii recalcitranti; practica anihilarii celor considerati dusmani, pe fronturile vizibile si invizibile ale vesnicelor razboaie; lupta dintre diversele doctrine politice, filozofice, religioase, etnice; neobosita concurenta intre agentii secreti; setea de castiguri banesti a specialistilor in magie neagra; boala psihica, cu dorinte ucigase, unde as pune pe primul plan paranoia.
Magia neagra
Agresiunea psihica prin magie neagra (vrajitoria) se aplica in mod direct sau indirect asupra oamenilor, folosindu-se ca arma principala emisia telepatica distructiva.
Atacul psihic direct are loc atunci cand victima se afla in fata agresorului. Acesta actioneaza pur mental sau combinand influenta mentala cu manipularea unor obiecte si vietati, cum ar fi: lumanari colorate in negru, brun, cenusiu, verde murdar, rosu sangeriu spre brun, galben-bej inchis etc; animale vii sau moarte (soareci, sobolani, pisici, caini, broaste, soparle etc); crucifixe din lemn sau os, vopsite in culori inchise; scoici necuratate, cu interiorul putred; pasari (gaini, bufnite, pescarusi s.a. , in functie de zona geografica); obiecte de tortura pentru fiintele sortite sacrificarii (foarfeci, cutite, clesti folositi la scoaterea ochilor si a maruntaielor, nuiele pentru lovirea victimelor, topoare mici etc).
Prin sacrificarea vietatilor nevinovate se aduc ofrande unor entitati inferioare (slab dezvoltate informational), supranumite duhurile Iadului (demonii). Acestea, satisfacute prin cruzimea sacrificarii unor fiinte inocente si slab protejate, devin intelegatoare si oarecum docile, executand cererile vrajitorilor de a provoca suferinte oamenilor-tinta. Victima poate fi adusa in casa agresorului sau agresorul, in casa victimei, care, de obicei, se afla in stare de inconstienta (beata, drogata sau hipnotizata).
Atacul psihic indirect se executa in absenta victimei, care, de obicei, nu are cunostinta despre ceea ce i se intampla. In majoritatea cazurilor, ea nu afla niciodata ca, intr-o anumita perioada a vietii sale, s-a aflat sub incidenta unor emisii energetice agresive si distructive. Metodele practice sunt aproape aceleasi ca la atacul direct. Lor li se adauga asa-zisele descantece ale departarii, care se deosebesc mult de cele folosite in fata victimei. Acestea din urma sunt ceva mai blande, pentru ca nu cumva persoana agresata sa moara in timpul ritualului, fapt ce le-ar aduce grave complicatii celor aflati de fata.
Rezultatele aplicarii acestor practici de influentare a biocampurilor umane sunt imprevizibile. Nici vrajitorul insusi nu poate garanta efectul optim al actiunilor sale. De la un caz la altul, acesta are o intensitate maxima, medie sau aproape nula. De multe ori, agresorului ii scapa actiunea de sub control, facand, in mod inutil, multe victime, fara a-si putea atinge scopul propus.
Majoritatea oamenilor rezista agresiunilor psihice, mai ales daca ele sunt programate pe termen relativ scurt (o luna, 3 luni, 6 luni). Atacurile programate pe termen lung ( ani de zile sau toata viata) si cele repetate la anumite intervale de timp (calculate dupa norme stiute numai de catre practicieni) pot avea consecinte deosebit de grave.
Oricare dintre aceste doua tipuri de agresiuni psihice ar fi folosit, daca agresorul are talentul Satanei, victima va suferi enorm din punct de vedere fizic si psihic. Din nefericire, astfel de agresiuni sunt arareori pedepsite si numai acolo unde exista legi pentru judecarea vinovatilor prinsi asupra faptului.
Vrajitoria - Otravita portie de libertate
Raul de pe lumea aceasta nu se datoreaza doar prostiei si slabiciunilor omenesti. El este efectul energiilor vehiculate de entitatile malefice invizibile. Acestea ii indeamna pe oameni sa produca mult rau in ei insisi, dar si in jurul lor. Unele persoane sunt foarte receptive la intentiile negative care li se sugereaza pe nevazute si le pun in practica fara sa regrete. O problema arzatoare a demonilor este cum sa le domine vietile celor ce slujesc Binele si asculta vocile curate ale ingerilor lui Dumnezeu. Aici joaca un rol important vrajitoria.
Vrajitorul este un colaborator de nadejde, puternic si instruit inspre rau, al lui Satan. Profitand de interesele meschine si patimile omenesti, el trimite energii perverse catre victimele indicate de clienti, transformandu-le viata intr-un cosmar. Astfel, vrajitorul, prin biocampul si capacitatile sale mentale, amplifica ideile satanice, distructive. Cu scopul de a-si concretiza intentiile murdare, el se foloseste de spiritele negre pentru a-si satisface clientii. Dar si fortele Intunericului profita de talentele lui pentru a-si implini planul stra tegic de distrugere a lumii (suferinte din belsug, pentru cat mai multe fiinte nevinovate).
Practica vrajitoriei are o mare raspandire in Romania, lucru trist, recunoscut cu ingrijorare si de catre unii slujitori ai Bisericii. Parintele exorcist Ilarion Argatu, de la Manastirea Cernica (Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!) se mira adeseori de amploarea acestor indeletniciri blestemate. Sfintia-sa spunea ca la inceputul carierei sale duhovnicesti, prin anii 30, arareori se putea auzi de asemenea fapte. Astazi, influenta vrajitoriei creste ingrijorator, mai ales de cand cu libertatea si democratia, primite parca din lingurita, iar oamenii, ca o consecinta directa a acestui trist adevar, devin tot mai mizerabili.
Chiar si cei care nu cred in vraji pot sa le cada victime. Bravada si ignoranta in fata acestui fenomen pot alimenta sugestia primita pe cale telepatica - parte componenta a agresiunii prin vrajitorie - ca individul sa suporte pasiv fluxurile malefice napustite asupra sa. Daca omul nu crede in puterea farmecelor, nici nu intentioneaza sa lupte impotriva lor. Daca s-a intamplat ca a devenit victima acestora, ar putea avea necazuri mari. Urmarile acestor practici necurate pot fi : moartea, mutilarea, accidentele, distrugerea psihica, ruinarea sanatatii trupului, pierderea de persoane dragi sau a unor bunuri materiale, ruperea relatiilor interumane s.a. Daca populatia noastra, in ansamblu, ar fi ceva mai spiritualizata, ar trata aceste ocupatii cu seriozitate, considerandu-le niste delicte grave. Oare cu ce se deosebeste un criminal in serie de o vrajitoare care provoaca de la distanta, contra-cost, moartea multor indivizi?
Ca un simptom alarmant al ipocriziei omenesti, slujitoarele magiei albe se pretind a fi oponentele magiei negre, diavolesti. Numai ca atata timp cat si practicile de magie alba produc haosul in vietile victimelor, dupa bunul plac al celor ce platesc bine (legand si dezlegand cununiile, distrugand familii, aducand fete nevinovate in paturile celor bogati, ajutand infractorii sa castige bani cu nemiluita etc), atunci care mai este diferenta? Nici o vrajitoare nu tine cont de Binele si Intelepciunea Divina.
Nu exista alta cale de a lupta cu fortele demonice decat prin Puterea lui Dumnezeu! Salvarea sta in forta si tenacitatea victimelor de a invoca personal ajutorul Dumnezeului cel Prea Puternic. Nu este suficient sa ai un suflet minunat si sa faci fapte bune, mai trebuie sa ai si mintea treaza, gata de lupta cu rautatea Necuratului. Daca, spre norocul tau, constientizezi momentele in care esti supus unui asalt hipnotic malefic, fereste-te sa iei decizii importante pentru viata ta, odihneste-te si evita actiunile periculoase. Roaga-te la Bunul Dumnezeu sa-ti dea puterea de a rabda si a scapa cu bine din raul care incearca sa te copleseasca!
Infernul din familie
Ce poate fi mai dureros pentru individ si societate decat numarul mereu crescand al familiilor nefericite? Am descoperit, de-a lungul timpului, manifestari socante, unele aparent absurde, altele de o violenta incredibila, ale unor barbati care se considera buni familisti. Adulterele abunda, alimentand celebrul triunghi conjugal, care nu este o forma tocmai linistita a relatiilor interumane. De obicei, sotul vine beat acasa, terorizandu-si familia. Salariul, proaspat incasat, a fost cheltuit rapid cu amanta, iar viata familiei se bazeaza doar pe castigurile sotiei. Sotul se infurie din orice, sotia i se pare insuportabila, iar copiii, plictisitori peste masura. Ce cauze pot aduce familia intr-o situatie atat de nenorocita si, din pacate, prea des intalnita?
Multe femei casatorite m-au rugat sa verific existenta unor amante si sa aflu prin ce metode au fost incetosate mintile celor cu care s-au unit prin cununie. Din pacate, mijloacele de cucerire a barbatilor sunt numeroase, unele mai rafinate decat altele. Perversiunile sexuale, invatate de unele femei cine stie de pe unde, reprezinta o arma puternica pentru a-si atinge scopurile. Numerosi barbati, care pana mai ieri erau soti model, s-au transformat in bestii, donatori de bani sau bijuterii sterpelite din casa, hoti, traficanti de orice... Unii si-au parasit sotiile si copiii. Altii isi duc mai departe viata de familie, incercand sa arate lumii ca totul este in regula.
Desi traim intr-o tara cu oameni care, in majoritate, se tem de pedeapsa Divina, am remarcat a reactie adversa puternica la credinta normala in Dumnezeu. Am senzatia uneori ca Romania s-a transformat intr-o tara a vrajitoarelor. In multe localitati, aproape fiecare strada adaposteste macar o specialista in farmece. Ea leaga si dezleaga vietile si destinele unor oameni, fara sa se gandeasca prea mult la consecintele grave ale acestor indeletniciri. Unele se lauda ca tin cu Dumnezeu si folosesc lumanari, cruci, sare, cositor, mercur, apa sfintita, facandu-si enorm de multa publicitate. Dar, indiferent ca actioneaza cu buna sau rea intentie, inconstienta lor produce victime. Ajutandu-i pe unii, ii nenorocesc pe altii.
Mai rau chiar, unele specialiste, ascunse de ochii si urechile mass-media, folosesc mijloace de manipulare deosebit de periculoase. Multe persoane au gasit in preajma sau in interiorul locuintelor anumite obiecte ciudate : oase de pasari legate cu ate colorate ; bucati de paine unse cu lichide colorate si lipicioase ; gunoi ciudat pe pragul casei ; oua, in locurile unde gainile nu au acces ; papusi facute din carpe legate cu snur ; broaste vii sau moarte, ajunse ca din senin in casa ; fotografii intepate cu ace si multe altele. Oricat am fi de realisti, trebuie sa remarcam coincidenta unor astfel de aparitii cu declansarea perioadelor pline de nenorociri in vietile oamenilor.
Gravitatea urmarilor difera de la un caz la altul: familii dezorganizate in timp record, accidente, boli incurabile, devieri de comportament, incendii, decese... Spunand sus si tare ca astfel de vraji nu sunt posibile, fiind doar rodul imaginatiei, incinse de prea multe lecturi despre fenomenele paranormale, a unor persoane instabile psihic, dovedim o atitudine inconstienta. Ignorand existenta raului din jurul nostru, acceptam sa convietuim cu el, il ajutam si, in acest caz, nu mai avem dreptul sa ne plangem ca faptele reprobabile sunt din ce in ce mai numeroase...

Persoanele atacate prin magie neagra prezinta simptome specifice : depresii, dureri de cap (mai ales in zona cervicala), stari de lesin, senzatii de intunecare a mintii si... nelipsita obsesie a mortii.


Cand se intervine prin vraji pentru indepartarea sotului de sotie, unul dintre cei doi nu-l mai suporta pe celalalt in preajma sa ; are momente cand il vede cu un chip respingator, adeseori simtind nevoia sa o ia la fuga sau sa il omoare. Manifestarile pot fi reciproce.
Raul se intinde nestingherit in societatea noastra. Divorturile abunda, ca si violenta - intr-un cuvant, nefericirea. 
Pe cine sa dam vina ? 
Pe saracie, ignoranta, lipsa de civilizatie, lipsa de credinta in Dumnezeu sau pe infinita varietate a destinelor omenesti?


sursa
http://hyperenergy.hypercomm.ro/Agresiuneapsihica3.html

Comentarii
 Florentina Craciun, Vaslui

La baza agresiunilor psihice sta frica. Frica are doua cauze fundamentale, in care va trebui sa lovim pentru a o lichida. Restul cauzelor sunt secundare, derivate din primele doua si vor putea fi distruse mult mai usor. In primul rand omul obisnuit se teme de moarte, de incetarea vietii pamantene. Stramosii nostri nu au cunoscut aceste sentimente, considerand, pe drept cuvant, moartea ca pe o mare sarbatoare, ca pe o eliberare. Pelasgii - fiii Pamantului si geto-dacii- fiii Geei, se considerau descendenti din Zeul Mortii, din stapanul celor doua taramuri: al vietii si al mortii. Abia stiinta secolului nostru a reusit sa demonstreze fenomenul reincarnarii, confirmand ca "salbatecii" nostri stramosi, pelasgii si geto-dacii, cunosteau despre viata si moarte mult mai multe lucruri decat stim noi. Pe drept cuvant, ne intrebam, cine sunt primitivii, ei sau noi?!
Frica de moarte a transformat fundamental profilul moral al oamenilor. Umilinta, lasitatea, pesimismul, supusenia, oportunismul si multe alte trasaturi negative de personalitate au patruns in om odata cu frica de moarte. Astfel, lipsa de demnitate personala duce la lipsa de demnitate nationala, la supunere statala. Sunt si au fost multe exemple din acestea de-a lungul vremurilor. Ce drepturi poate revendica lasul, umilul, pesimistul,coruptul? O concluzie: mostenim stari de frica din vietile anterioare sau primim de la parinti, prin ereditate, un sistem nervos mai slab, predispus la frica.
Majoritatea sentimentelor de frica nu sunt insa inascute, ci formate si educate in familia de baza, in societate chiar. Parintii slab informati invata copiii sa se teama de tot felul de aiureli: zmei, cotoroante, fiare salbatice, intuneric, bau-bau, pedepse, moartte, bataie etc. Ce dezastre se petrec in sufletele micutilor, ce cosmaruri nasc asemenea invataturi? Vom mai discuta despre acestea. Ca si despre filmele de groaza si chiar altfel de filme dar cu teme apropiate. Frica poate omori. Creierul uman trebuie obisnuit la eforturi psihologice. In fine, va fi necesar sa mobilizam subconstientul printr-o formula potrivita, apta de a smulge din radacini buruiana raului, a fricii, a timiditatii, a pesimismului si a dorintei de moarte. Efectul e garantat suta la suta in cazurile in care se cunoaste exact cauza raului. a timiditatii etc.
Cum se face raul prin vrajitorile - magie neagra? simplu: prin sugestie. Este suficient sa implantiezi in creierul cuiva uratenia fizica spre exemplu, si din acel moment el se transforma complet. Se va urmari permanent in oglinda, va evita cunostintele apropiate, nu va mai iesi mult in lume, se va teme treptat sa se adreseze pana si persoanelor foarte apropiate. De aici mai departe, caderea este simpla si rapida, exact dupa vointa celui care i-a dorit asa ceva. Tot astfel insa se poate face si binele. De aici si Descantecul. Descantatoarea vine si vede starea in care se afla bolnavul ii 'sufla' un descantec de vindecare si pe urma pleaca lasandu-l pe bolnav in grija subconstientului, adica a ingerului pazitor. Formulele de implantare in subconstientul bolnavului a sugestiilor de vindecare sunt aproximativ identice cu celelalte, numai directia conteaza. Deci este vorba de 'sugestie pozitiva' si ' sugestie negativa'. Dupa studiile mele cam asa se explica unele vindecari miraculoase, prin proceduri netraditionale: sugestia si autosugestia, credinta si ingerul pazitor, subconstientul.
Tot ce am spus aici se refera la atacurile psihice, cu toate acestea sunt multe de spus in legatura cu agresiunea psihica.
 
VAMPIRII ENERGETICI…DE CE-I ATRAGEM? INTUNERICUL NU POATE FI DISTRUS CI DOAR TRANSFORMAT IN LUMINA IUBIRII SACRE! CE PUTEM FACE?
Vampirii energetici ii atragem noi…ei vin catre noi prin gindurile, vorbele si actiunile noastre …ce semanam aia culegem…oricit am vrea sa scapam de vampirii energetici nu vom scapa decit atunci cind transformi intunericul din propria noastra fiinta in lumina…cind atragem ceva sau pe cineva de care nu ne place, curatirea incepe cu noi…din noi…altfel fugim de noi insine…se cere practica intensa de fiecare zi pentru a putea ramine centrati in cercul iubirii divine, acolo unde absolut nimeni si nimic negativ nu ne poate atinge…cei pregatiti sa practice sa citeasca mai jos…
Ni se cere Practica de fiecare zi! Repetati de 108 ori numele Divin drag inimii voastre si meditatia de conectie cu Divinul interior. Fara aceasta practica ne vom invirtii in cerc si vom alerga ca si o gaina fara cap pe drumurile bintuite de intunericul dens al propriei noastre minti. Aveti aici 2 linkuri pentru cu meditatii de conectie cu Divinul interior pe care le puteti alterna…o zi una…o zi alta…aceste meditatii nu sunt doar meditatii de relaxare care sunt deasemenea benefice, veti intelege ce fel de meditatii sunt aceste meditatii pe care le-am pus cap la cap prin cordonare absolut divina. Cele doua meditatii sunt cadou divin…FARA PLATA…si va transmit sa nu incercati sa faceti afacere sub nici o forma cu aceste meditatii…le puteti oferii in dar absolut oricui are nevoie…aveti mai jos linkurile:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com