Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

marți, 28 mai 2013

Buncărul secret al Bisericii Scientologice

În conformitate cu afirmaţiile reporterului John Sweeney de la BBC, în deşertul din zona statului New Mexico ar exista o construcţie a Bisericii Scientologice, despre care se spune că ar conţine un mesaj foarte complex pentru o civilizaţie extraterestră, un gen de desen asemănător cu unele reprezentări din lanurile de cereale („crop circles”). Această construcţie s-ar afla lângă mult mediatizata localitate Roswell. Se mai spune că această reprezentare complexă, acest „mesaj” special conceput pentru reprezentanţii unei civilizaţii din spaţiu, nu ar putea fi văzut într-o formă coerentă decât de la mare înălţime.
Scientologii au construit o enormă „catedrală a vieţii extraterestre” sub pământ. John Sweeney şi-a dedicat mulți ani cercetării şi studierii acestui mister, legat de „catedrala extraterestră”, construită de Biserică Scientologică în zona respectivă. Investigaţiile sale îndelungate s-au concretizat într-o carte recentă, numită „Biserica fricii”, în care el descrie destul de amănunţit acea construcţie ce a costat o sumă fabuloasă.

Controversata Biserica Scientologică a fost fondată în anul 1952 de către Ron Hubbard şi ea promovează ideea că oamenii sunt nemuritori, iar sufletele lor se reincarnează în ciclul nesfârşit al Universului. Conceptul nu este nou, el fiind comun majorităţii religiilor autentice şi mai ales celor din Orient. Ceea ce deosebeşte însă Biserica Scientologică de doctrina altor curente religioase este istoria care stă la baza formării ei. În conformitate cu statutul ei formator, se pare că o fiinţă extraterestră, numită Xenu, a adus la un moment dat câteva miliarde de alte fiinţe pe planeta noastră în nave cosmice asemănătoare ca formă cu avioanele DC8 şi că acea ființă ar opera în continuare într-o uriaşă facilitate subterană, la mare adâncime sub deşertul din New Mexico.

Baza subterană este precum un buncăr imens, construită în anii ’80, suficient de solidă pentru a face faţă unui holocaust nuclear la nivelul întregii planete şi totodată protejată de uşi de oţel extrem de masive. Experţii spun că desenul ciudat care a fost realizat pe vârful muntelui îi va ghida pe conducătorii Bisericii Scientologice atunci când aceştia se vor reîntoarce din spaţiu, pentru a găsi supravieţuitorii cultului iniţiat de Ron Hubbard pe Pământ, după Armaghedonul nuclear care se va declanşa pe planeta noastră, zice-se, la un moment dat.
Coordonatele muntelui pe care este reprezentat ciudatul model sunt:

35°31’32.22″ N / 104°34’21.42″ V.
Conform cu declaraţiile reporterului BBC, Baza Trementina este localizată sub muntele de la Mesa Huerfanita, la nord de localitatea Roswell (New Mexico). Lui Sweeney i s-a interzis pătrunderea în facilitatea subterană; el pretinde că persoana care îl însoţea acolo a primit mai multe apeluri misterioase pe telefon, provenind din baza subterană, în timp ce ei se aflau într-un motel din localitatea din apropiere. Fostul scientolog Chuck Beatty a declarat ziarului The Sun ca respectivul templu şi enormele reprezentări de pe munte sunt
destinate mai mult vizitatorilor extratereştri şi mai puţin membrilor Bisericii: „Singurul motiv pentru care aceste învăţături secrete au fost plasate şi securizate adânc în interiorul pământului este acela că, în eventualitatea în care totul la suprafaţa planetei este distrus – de pildă, în urma unui devastator război nuclear, ori în urma unui cataclism cosmic -, cineva din spaţiu ar dori să localizeze acel loc şi să afle că toate acele cunoştinţe şi informaţii se afla acolo.”
 Un articol publicat de catre ziarul britanic The Sun arata cum Sweeney a vizitat buncarul si a intervievat fosti membri ai Bisericii Scientologice.
Sweeney a discutat cu Kirsty Alley si Juliette Lewis in anul 2007. "Cred ca este ceva foarte ciudat referitor la o biserica daca aceasta construieste o catedrala enorma, dar apoi se ascunde departe de toata lumea".
"Ceea ce ma preocupa este ca Scientologia afirma ca vrea un statut religios in Marea Britanie. Dar regulile religiilor noastre trebuie sa fie deschise si oneste in legatura cu credintele lor.
Acest loc (din desert -n.red.) este o dovada fizica a faptului ca ei cred in extraterestri. As vrea sa-i vad pe Tom Cruise si John Travolta cum explica ei de ce ascund acest loc de oameni", au spus sursele citate.
Simbolurile din desert, vazute de sus, apar ca doua cercuri care se intrepatrund, iar in centru au doua diamante.
"In secolul al XXI-lea, toata lumea are dreptul sa creada in ceva sau in nimic. Dar nu tot ce se pretinde a fi o religie este o religie. Ar putea fi, de exemplu, un cult de spalare a creierelor", au conchis sursele citate.

In lume exista nenumarate buncare secrete, bine ascunse, atat guvernamentale, cat si private. Aceste buncare subterane sunt extrem de bine pazite, deoarece in interiorul lor sunt depozitate documente secrete, aur, bani sau diamante.
Multe dintre buncare sunt impresionante, avand sisteme de securitate sofisticate, bazate pe ultimele noutati din domeniul tehnologic, relateaza Listverse.

Buncarul mormonilor

Buncarul mormonilor apartine Bisericii lui Iisus Hristos a Sfintilor din Zilele din Urma si este construit in interiorul unei stanci uriase din Little Cottonwood Canyon, Utah, SUA.
Buncarul rezista la o explozie nucleara si este din otel, iar usile sunt proiectate sa fie complet etanse. Se presupune ca in interior exista inregistrari si documente ale bisericii.

Buncarul Pionen

Buncarul Pionen este un centru sapat intr-un munte din Stockholm, Suedia. Aici exista spatii securizate care au fost inchiriate diverselor corporatii interesate, printre care si WikiLeaks, fondata de Julian Assange.
Buncarul are o usa de 40 de centimetri grosime, care permite accesul intr-un tunel. Adapostul rezista la o bomba cu hidrogen.

Buncarul JP Morgan

Unul dintre cele mai sigure buncare este cel al companiei JP Morgan and Chase. Acesta se gaseste la cinci etaje sub nivelul strazii din cartierul Manhattan din New York. Este considerat cel mai mare buncar care depoziteaza aur din lume.
Locul unui alt buncar al bancii a ramas secret pana in martie 2013, cand Zerohedge l-a descoperit la Londra, aflat sub birourile unei firme.

Arhivele secrete ale Vaticanului
Exista nenumarate teorii ale conspiratiei in jurul Bisericii Catolice, referitoare la aceste arhive secrete. Se considera ca daca publicul ar avea acces in arhivele secrete ale Vaticanului, atunci toate tainele Bisericii ar fi dezvaluite.
Desigur, oficialii catolici spun ca nu este nimic clandestin in interiorul buncarului secret al arhivelor. Buncarul este pazit 24 de ore din 24 de Garda Pontificala elvetiana. Se spune ca exista depozite uriase de-a lungul a mai mult de 80 de kilometri, in care sunt tinute in secret documente care dateaza inca din secolul al VIII-lea. 


Buncarul Bisericii Scientologice

Biserica Scientologica este o alta religie care are un buncar de nepatruns si invaluit in mister. Acesta se gaseste intr-un complex subteran dintr-un desert din New Mexico. In interiorul buncarului exista casete din titan care contin discuri din aur inscriptionate cu invataturile fundamentale ale bisericii. Buncarul rezista la o bomba cu hidrogen.

Buncarul de la Germantown

Aici a existat o mina abandonata care a fost transformata, in timpul Razboiului Rece, intr-un buncar subteran secret. Ea s-a deschis in anii '50 si a oferit adapost documentelor diferitelor companii.
Buncarul rezista unor explozii nucleare si nimeni nu are voie sa patrunda in interior, fara doua forme de identificare. Adapostul are sapte nivele si este ingropat la cateva sute de metri in munte.

Buncarele bancilor din Elvetia

Elvetia este tara care dispune de nenumarate buncare secrete, deoarece bancile din intreaga tara ofera clientilor avantajul unui anonimat complet. In timp ce cutiile de depozit sunt foarte bine pazite, reala protectie vine datorita confidentialitatii pe care o practica bancile.
O mare parte dintre clienti bancilor nu sunt cetateni elvetieni. Incalcarea intimitatii este foarte rara, iar legea elvetiana este deosebit de stricta in ceea ce priveste confidentialitatea din sectorul bancar.

Buncarul de diamante de la Antwerp
Acesta este cel mai impenetrabil buncar de diamante din lume. Chiar si asa, in anul 2003, aici a avut loc un uimitor jaf de diamante. Buncarul a fost construit initial pentru o colectie a 1.500 de comercianti de diamante, care detineau aproximativ 70% din diamantele din lume.
Fondatorii au facut eforturi foarte mari pentru a asigura echipamente de securitate performante, inclusiv detectoare de caldura, radare Doppler, senzori seismici, campuri magnetice si un sistem de blocare care are peste 100 de milioane de posibile combinatii.
In plus, usa are o greutate de 3 tone si este construita din otel masiv, fiind nevoie de 12 ore de foraj pentru a o penetra.

Cu toate aceste sisteme de securitate, un grup de hoti italieni, cunoscut sub numele de "Scoala din Torino", a furat diamante si alte obiecte de valoare de 100 de milioane de dolari. Prada nu a fost niciodata gasita, insa politia a arestat un suspect, Leonardo Notarbartolo, pe baza unor dovezi ADN gasite la locul faptei. 

surse
http://listverse.com/2013/04/03/10-highly-guarded-vaults/
http://www.edituradaksha.ro/articles/view/buncarul-secret-al-bisericii-scientologice-din-america-este-considerat-a-fi-catedrala-fiintelor-extraterestre-a105
http://www.ziare.com/magazin/inedit/cele-mai-ascunse-si-bine-pazite-buncare-din-lume-1228124

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com