Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

vineri, 21 iunie 2013

MERITOCRATIA, O REVOLUTIE PASNICA A DEMOCRATIEI

Guvernatorul Lumii, seful Federal Reserve al Statelor Unite, sustine ca americanii traiesc deja in
Ben Bernanke, preşedintele Rezervei Federale a SUA
meritocratie, de foarte multi ani, si admite ca inca nu e perfecta dar ramine cea mai buna varianta. Islanda a dat faliment in urma cu niste ani, a trecut la Meritocratie si iata ca astazi este cea mai relaxata tara din lume, spune ultimul studiu din 2013.

Dupa 21 de ani de presa postdecembrista inca mai am naivitatea sa cred ca oamenii liberi, fie ei si ziaristi, pot schimba lumea pe cale pasnica. I-am avertizat deseori pe politicienii de astazi, cam aceiasi care au devalizat Romania si care au prabusit nivelul de trai al propriilor cetateni, ca Ceausescu a avut nevoie de un singur elicopter ca sa fuga iar noi am platit cu prea mult singe schimbarea de regim.
La halul in care a ajuns tara mea, cu zecile de mii de politicieni tradatori, nu vor fi suficiente elicoptere sa-i incapa dar presimt ca vom plati extrem de scump, cu mult mai mult singe, o noua schimbare de regim ticalosit.
Daca nu ar fi fost Laurentiu Primo si NASUL TV, in Romania s-ar fi vorbit despre Meritocratie mult prea tirziu sau ar fi ajuns sa se vorbeasca doar in masura in care ar fi fost confiscata de catre niste tovarasi.

 Dar mintea romanului, cea de pe urma, a facut ca iata, in ceasul al 12-lea, sa vorbim deschis despre o noua rinduire sociala, poate ultima speranta pentru copiii nostri.
 
In ultimii ani perversitatea politicienilor romani de a ne transforma in sclavii lor, spre MAREA LOR IMBOGATIRE, folosind cu maxima “maiestrie” paravanele democratice. Rezultatele sint dezastruoase pentru romani! Pentru ei NU, priviti declaratiile lor de avere sau averile pe care le fac copiii si nepotii lor.
Vina e a noastra, nu a lor. Ei doar s-au perfectionat in a ne pacali de fiecare data, in a ne face sa luptam pentru ei cu proprii nostri frati, parinti sau prieteni. Romanii au devenit dusmanii romanilor, ne-am impartit in tabere, IN TIMP CE EI AU PROSPERAT IN MODUL CEL MAI NESIMTIT!

Trebuie sa ne desprindem de EI si sa gindim pentru NOI SI COPIII NOSTRI. Nu vedeti ca ei s-au gindit mereu la copiii lor?!
Cred ca ULTIMA REVOLUTIE PASNICA pe care o poate da Romania este instaurarea de urgenta a Meritocratiei. E imposibil sa reformam democratia originala instaurata de Iliescu si apoi, de parca nu era de ajuns, mult prea mult pervertita de catre clasa politica actuala.

E prima si ultima sansa istorica a Romaniei sa fie pragmatica. Iti multumesc Laurentiu Primo ca ai avut “nebunia” sa ii tragi pe romani de mineca, inclusiv pe mine! Daca eu stiu bine ce a patimit NASUL TV fiindca a avut curajul sa gazduiasca MERITOCRATIA, fiind singura televiziune nationala din Europa, poate chiar din lume, cu o asemenea emisiune, imi inchipui si chiar stiu prin ce ai trecut! E nedrept cite atacuri ai suportat dar ma bucur ca ai ramas in picioare! Sint convins ca nimeni nu e profet in tara lui dar TU vei avea un loc si un rol in Meritocratiile Lumii. Lupta si munca ta nu sint in zadar!

Cititi, comentati, contribuiti, aratati ca sinteti mai buni!
Taiati si cenzurati acolo unde gresim!
 Dar ginditi mereu la ziua de miine, cind noi toti nu vom mai fi.

| marți, 18 iunie 2013
http://www.nasul.tv/2013/06/18/prefata-meritocratia-o-revolutie-pasnica-a-democratiei/

"Adevărul trebuie să fie spus cu orice risc." - Regizorul Robert Horvath
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com