Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

luni, 19 august 2013

Experiențele din afara corpului ale lui Robert Monroe

„Povestea lui Robert (Bob) Monroe este odiseea fascinantă al unui om excepţional şi extrem de complex. Se aseamănă, oarecum, cu cel al unui erou mitologic care se cufundă în abisurile necunoscute, pentru a se întoarce triumfător şi complet transformat, gata să împărtăşească lumii iniţierea câştigată.
Totul a început pe neobservate, după ce, pe la mijlocul vieţii sale, a realizat tot ce se poate atinge într-o viaţă de om. O carieră profesională fulminantă, bani, faimă, recunoaştere şi o familie fericită. Lucruri la care cei mai mulţi oameni doar visează.

Bob a fost un om de afaceri de mare succes şi o figură remarcabilă în lumea showbizului din anii ’50. Renumit om de teatru şi televiziune, a fost preşedintele unei importante corporaţii de radio şi televiziune, iar mai târziu a devenit proprietarul câtorva staţii de televiziune prin cablu în Virginia. A fost o persoană extrem de creativă iar printre marile lui pasiuni erau muzica, ingineria de sunete, arhitectura modernă şi aeronautica.
Totul era perfect. Şi, parcă, nu chiar. O întrebare insinuoasă i s-a strecurat în minte care nu îi dădea pace. „Asta e tot?” auzea întrebarea în capul lui, în timp ce se simţea cuprins de o stare de insatisfacţie nedefinită.

Nu, cu siguranţă, nu! Ceea ce e mai interesant de abia acum va începe. Cu ceva foarte practic şi inovator, e adevărat. În aceea perioadă, Bob Monroe, era un om extrem de raţional, cu picioarele pe pământ. Şi, nici măcar nu bănuia, cât de curând îşi va lua „zborul” spre cele mai necunoscute tărâmuri.
S-a gândit că, există această stare ciudată, somnul, în care ne petrecem mai bine de o treime din viaţă. Aceasta este o perioadă mult prea însemnată pentru a fi risipită în inconştienţă. E adevărat, există visele, care, uneori, pot fi mesaje importante. Dar la ce bun să ai vise când nu reuşeşti aproape niciodată să le înţelegi mesajul. Şi, Bob Monroe un om foarte practic, s-a gândit că ar putea folosi această stare pentru un scop foarte util. Pentru dezvoltarea unei metode de învăţare accelerată în timpul somnului. Perfect! Dormi şi în acelaşi timp înveţi o grămadă de lucruri, care altfel, ar necesita timp şi efort psihic.

Era convins că sunetele pot fi folosite şi într-un alt mod, mult mai creativ şi util decât o făcuse până atunci. Şi s-a pus pe treabă. A început să facă o serie de experimente cu diferite tipare de sunete şi efectele produse de acestea asupra conştiinţei, având ca subiecţi persoane care s-au oferit ca voluntari. Una din provocările cu care el şi echipa lui s-au confruntat chiar începutul experimentelor a fost aceea că, pentru a putea învăţa ceva în timpul somnului, era absolut necesar ca subiecţi să doarmă. Şi a venit întrebarea: „cum să facem ca ei să adoarmă cât mai repede fără somnifere sau sedative?” Cu siguranţă că ar fi devenit foarte treji când, după ce s-au întins confortabil în patul din laborator, le-ar fi întrebat: „Dragule, vrei să dormi puţin acum, să facem şi noi nişte experimente?”. Nimic nu era în stare să îi ţină mai treji decât dorinţa lor de a adormi. Aşa că, au început să testeze diferite combinaţii de sunete binaurale pentru a le induce subiecţilor, înainte de toate, o stare naturală de somn.

Una din principalele caracteristici al lui Bob Monroe a fost curiozitatea lui intensă, ceea ce l-a determinat să devină el însuşi subiectul principal al cercetărilor sale.
Ca urmare a acestor experimente personale, lui Bob au început să i se întâmple lucruri foarte ciudate care au culminat cu un rezultat cu totul neaşteptat. A început să aibă, din ce în ce mai des, senzaţia unor puternice vibraţii în corpul lui.
Apoi, într-o noapte, a avut ceea ce la început părea să fie un vis foarte ciudat. În acel “vis”, s-a trezit plutind aproape de tavan şi uitându-se în jos, şi-a văzut propriul lui corp întins în pat. Senzaţia de teroare a fost copleşitoare. A plonjat imediat înapoi în corpul său fizic şi s-a trezit lac de sudoare. Apoi, şocat, şi-a dat seama că ce i se întâmplase nu a fost un vis.

Acesta a fost prima experienţă în afara corpului a lui Bob Monroe, la vârsta de 43 de ani.
Şi, cu această experienţă, s-a deschis în faţa lui o nouă lume, o lume care se va dovedi că este mai presus de ceea mai fantezistă imaginaţie. Această experienţă spontană de extracorporalizare a modificat cursul vieţii lui Bob Monroe cât şi direcţia cercetărilor sale profesionale. În curând, va veni timpul în care numele său nu va mai fi asociat cu lumea showbiz-ul ci cu explorarea tărâmurilor necunoscute ale conştiinţei umane. Iar ceea ce va descoperii va depăşi cu mult performanţele învăţării în timpul somnului.
...
Moştenirea lui Bob Monroe este de nepreţuit. El nu ne o oferă promisiunea unei vieţii minunate dincolo de moarte, ci o libertate reală de a experimenta şi de a afla cu cât mai mult suntem noi, dincolo de orice sistem de credinţă, dincolo de orice tabuuri, pe care societatea ni le-a inoculat de-a lungul timpului prin toate sistemele sale. El ne-a lăsat o tehnologie şi o serie de programe şi exerciţii prin intermediul cărora oricine poate experimenta, descoperi şi dobândii o cunoaştere superioară care poate îmbunătăţii viaţa noastră de zi cu zi, sub fiecare aspect. Misterul vieţii a găsit o modalitate de a se dezvălui în faţa căutătorilor.
„Eşti mai mult decât corpul tău fizic? Poate că eşti mai mult decât ai visat sau ţi-ai putut imagina vreodată.”

SURSA: http://www.hemi-sync.ro/robert-monroe/
http://www.hemi-sync.ro/

PUTETI CUMPARA TOATE CELE 3 CARTI APARUTE SI IN ROMANIA AICI.  Robert Monroe's Out of Body Experiences from IESIREA DIN MATRIX on Vimeo.
 
sursa
http://fymaaa.blogspot.ro/2013/08/experientele-din-afara-corpului-ale-lui.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com