Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

luni, 26 august 2013

Lumina din intuneric - Fenomenul Valentina

Unii au numit-o Fenomenul Valentina, altii ii spun simplu Valentina.
Controversata, polarizanta a parerilor despre paranormal, calificata cu epitete din cele mai diferite, cam asta s-a spus despre Valentina Garlea. 
O femeie simpla din Moldova, din Dobrovat mai exact, un sat din judetul Iasi, oarba in urma unui accident suferit la varsta de 9 ani. O "taranca simpla" cum au numit-o unii ziaristi, care "vede" ceea ce noi, cei fara probleme nu vedem. Dupa unii a fost ofertata cu contracte de colaborare cu CIA si de catre importante personaje ale lumii. A mai fost numita tomograful viu sau a fost comparata cu celebra clarvazatoare bulgara Vanga. Totul a inceput din copilarie, cand Valentina putea prevesti viitorul apropiat, a continuat apoi cu puterea de a vedea bolile oamenilor. S-a spus ca-i harazita cu har divin sau ca-i impostoare.

Poate mai important decat a ne intreba daca este sau nu real Fenomenul Valentina, ar fi sa urmarim cateva din conceptiile Valentinei Garlea, sa incercam singuri, cu simturile noastre a decela adevarul si eroarea din glasul sau.

surse

http://www.privireinviitor.ro/index.php/articole/105-fenomenul-valentina-minuni-se-intampla-si-in-romania?hitcount=0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com