Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 21 august 2013

Magia albă - Consideraţii generale


Magia considerată ca ştiinţă reprezintă cunoaşterea principiilor şi căilor prin care ştiinţa şi puterea spiritului şi controlul asupra forţelor Naturii pot fi dobândite de individ în timp ce acesta se mai află în trup.
Considerată ca artă, Magia reprezintă aplicarea acestor cunoştinţe în practică.
Cunoaşterea arcanelor reprezintă vrăjitorie; pusă în practică cu ideea de BINE ea constituie adevărata Magie sau înţelepciune.
Există oameni care doresc să-şi folosească forţa în lumea materiei şi spiritului – aceştia se numesc iniţiaţi.
Există oameni care pot influenţa prin har materia şi spiritul - ei se numesc magi .
Există oameni care nu dezvăluie tainele puterilor Universului ci doar pregătesc pe alţii pentru descoperirea lor – aceştia sunt Marii Maeştri.
Piatra unghiulară a Magiei este cunoaşterea practică şi aprofundată a magnetismului şi a electricităţii.
Ceea ce este mai ales necesar este utilizarea efectelor lor în şi pe regnul animal şi om .
Magia este ştiinţa spirituală care este deservită de NATURA dominată de voinţa magicianului.
Magicianul stăpâneşte şi îşi subordonează spiritele şi puterea lor.
Vrăjitorul este subordonat spiritelor şi puterii lor.
Puterea magului şi a vrăjitorului sunt la fel ; numai că magul se ţine de trunchi când taie creanga pe când vrăjitorul se ţine chiar de creanga pe care o taie.
Magicianul poate să stăpânească senzaţiile şi să perturbe corpurile fizice şi astrale ale altor persoane.
El poate totodată să stăpânească şi să folosească după bunul plac spiritele elementelor, dar nu îşi poate exercita acţiunea asupra spiritului nemuritor al oricărei fiinţe umane vii sau moarte, căci aceste spirite nu sunt altceva decât scântei din esenţa divină şi nu pot fi subiectul nici unei dominaţii străine.
Viitorul se compune din trecut, adică drumul pe care omul îl parcurge în timp şi pe care îl modifică cu ajutorul puterii libere a voinţei sale.
Cu alte cuvinte să ne gândim bine ce vom întreprinde în viitor, căci rezultatele acţiunii depind de voinţa noastră şi , adăugându-se la trecut , vor conlucra la formarea texturii unui nou viitor.
Magia albă este ştiinţa utilizării forţelor angelice şi spiritelor elementale, energiilor astrale şi azothului transformat de către magicienii iniţiaţi şi ajutoarele lor astrale în arcanele Luminii şi are ca finalitate apărarea BINELUI şi a LUMINII şi anihilarea întunericului sau îndepărtarea acestuia după caz.
 
Pentru a fi apăraţi de ingerinţele intruşilor iniţiaţii Luminii au folosit diferite instrumente, numere, semne şi arhetipuri-simbol şi sisteme de protecţie codificate.
Dintre toate ştiinţele, cea care a fost păstrată nealterată peste timp, se remarcă kabbala.
Kabbala este un sistem metafizic sau mistic prin care iniţiatul cunoaşte Universul şi pe Dumnezeu.
Această cunoaştere îl înalţă dincolo de noţiunile comune şi îl face să înţeleagă sensul misterios al creaţiei.
Secretele kabbalistice sunt imanente Sfintei Scripturi, însă ele nu pot fi înţelese de cei care interpretează textele în sens strict literal.
De aceea, pentru dezvăluirea revelaţiilor ascunse de vălul povestirilor biblice sunt folosite litere şi numere, considerate adevărate rezervoare ale puterii divine.
„ Numerele şi caracterele imuabile, spune Cornelius Agrippa , sunt suflul armoniei Divinităţii, căci ele sunt sfinţite de prezenţa divină.”
PAPUS


Universul este aşadar matematizat şi orice fiinţă a creaţiei are coordonatele astrale, planetare, solare şi divine stabilite şi cinemateca activităţilor pe care le va desfăşura într-o perioadă dată, locul unde se va afla şi cu ce forţe va participa, cui se va subordona , când anume se va încheia activitatea, în faţa cui va răspunde pentru munca depusă, cum va fi recompensat, ce loc va ocupa în ierarhia Astralului .

Magia albă se face şi în biserică, de către preoţi, precum şi la botezuri, cununii, înmormântări, la sfinţirea caselor, pe timpul liturghiilor , la exorcizări, la spovedanie şi cu alte diferite ocazii.
Pe lângă aceste situaţii, semenii noştri caută uneori ajutor şi în altă parte, la alţi specialişti, care şi ei – aşa cum arătam la începutul expunerii noastre -, au cunoaştere şi Divinitatea le-a dat puteri şi misiuni pentru rezolvarea unor situaţii de-a dreptul imposibile.
Ei se îndreaptă spre astrologi , parapsihologi, medici bioterapeuţi, vizionari, profeţi, cartomanţi în divinaţia cu tarotul în speranţa găsirii leacului, a rezolvării necazurilor care depăşesc posibilităţile umane , ştiinţifice ori dogmatic – religioase.
Nu huliţi, domniile voastre, şi nu aruncaţi anatema asupra ştiinţelor astrale oculte pe care altădată, în epoci de mult apuse, le-aţi cunoscut şi practicat !
Si nici asupra practicanţilor lor nu aruncaţi anatema !
Nu huliţi, pentru că au ars pe rug prea mulţi iniţiaţi ( confundaţi cu vrăjitorii ) şi Pământul totuşi se-nvârte !
Desigur că semenii noştri doresc să se adreseze mai repede Lui Dumnezeu pentru a scăpa de necazuri.

Aşa ajung la magician.

Oamenii şi lucrurile sunt magnetizaţi de lumină precum sorii şi pot , prin intermediul lanţurilor magnetice create prin simpatii şi afinităţi să comunice unii cu alţii de la un capăt la celălalt al lumii, să se mângâie sau să se lovească, să se vindece sau să se rănească într-un fel natural fără îndoială, dar miraculos şi invizibil.
Magia este cea dintâi dintre ştiinţe !
Magia este ştiinţa care vine de la magi.
Mai este sfântă între toate pentru că ea confirmă într-o manieră sublimă adevăruri religioase.

Contrar părerilor pseudoştiinţifice ale unora precum că energiile negative, vrăjile, descântecele, blestemele, magia neagră , instrumentele şi faptele acestora, demonii şi strigoii, spiritele întunecate şi cele elementare nu ar exista, noi vă spunem pur şi simplu că există şi că nu vă dorim să aveţi de a face cu ele .
Au fost create fără voia omului odată cu îngerii decăzuţi şi ulterior au fost alimentaţi de slugile lor în ale magiei negre cu energiile şi sufletele credulilor care s-au nenorocit după ce au apelat la ajutorul lor.
Aceste spirite şi energiile lor, elementele materiale corespunzătoare lor se pot poziţiona pe straturile energetice ale „aurei” omului, animalelor, în jurul obiectelor , în spaţiul locuibil, în sediile de firmă, pe terenurile agricole, în casele de la ţară, în staulele şi pe turmele de oi şi cirezile de vite, ca însoţitoare permanente până la îndeplinirea programului distructiv.
Atacă de regulă noaptea, periodic sau permanent, repetat pentru a dezenergiza oamenii, plantele şi animalele de energiile viului şi a le infesta cu cele ale morţii, pentru a sădi frica, teama, spaima în cugetul omului, a lua minţile celor atacaţi, a le converti sau răpi propriul magnetism şi a-i face neputincioşi şi urâţi de cei din jur ori insuportabili din partea celor care, până mai ieri, îi iubeau; creează mirajuri şi trăiri afective curioase pentru persoane hidoase etc., îi determină să comită acte şi fapte violente contrare voinţei lor viciate de inducţiile malefice ale urii şi răzbunării.
După comiterea unor crime ori tentative de suicid, făptaşii spun că nu-şi amintesc nimic.
Spiritul perversităţii are întotdeauna ca scop secret setea de distrugere şi ca scop ultim sinuciderea .
Demonul este moartea care se deghizează cu veşmintele uzate ale vieţii.
Nu vă înşelaţi cu gândul că veţi fi ajutaţi prin exorcizări şi dedemonizări promise de diferiţi vrăjitori !
Exorcismele şi purificările reprezintă o meserie extrem de periculoasă şi este nevoie de o mare putere din partea exorcistului şi de ajutor din partea Astralului pentru o reuşită deplină .
Dedemonizările , multe dintre ele, sunt aproape imposibile.
Există mănăstiri pline de demonizaţi , handicapaţi şi de tot felul de alţi manifestanţi sau posedaţi.
Există spitale de nebuni ai căror pacienţi, mulţi dintre ei, sunt fără scăpare.
Sunt oare numai efectele psihicului uman labil la bolile lor ?
Apucăturile şi manifestările lor sunt doar reprezentările propriilor elucubraţii?
Şi preoţii spun că aceia la care ne referim sunt posedaţi, demonizaţi, atacaţi malefic şi că ei înşişi, preoţii fac slujbe speciale de exorcizare ca să-i scape şi că cel mai adesea nu reuşesc.

sursa

http://www.biomagikstar.ro/index.htm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com