Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

luni, 5 august 2013

Mesajul străbunilor - Cine tace trădează

"Noi românii, suntem locuitorii cei mai vechi ai acestui pamânt, si anume unul din cele mai vechi popoare ale întregului continent. Istoricii pun de obicei începuturile vietii poporului nostru la cucerirea Daciei de catre Traian. (…) 
Nici ca se poate mai superficiala conceptia. Departe de mine de a scadea cât de putin meritele marelui împarat (…) dar (…) împaratul Traian este abia un episod în viata milenara a poporului nostru. 
Când a sosit el la Dunare, statul dac era de o suta si mai bine de ani în culmea în floririi; era singura putere europeana capabila de a tine în cumpana Imperiul Roman. Si nu e de mirare ca ajunsese asa. 
La 513 î.e.n. când Roma stapânea doar câteva sate de pe malul stâng al Tibrului (nici cât Tara Bârsei), parintii nostrii de la Dunare, formau un neam mare, închegat si puternic, care tinea calea în Balcani, celui mai mare monarh al Asiei, lui Darius al lui Histaspe."
Simion Mehedinti
Popor român ,
Eşti singurul popor european  care trăieşte încă acolo unde s-a născut. Nu o spun eu, o spune istoria popoarelor.  O fi mult, o fi puţin, nu ştiu dar ştiu că eşti  unic în Europa, această Europă care te loveşte, te jigneşte şi te umileşte. De ce o laşi să facă asta,  când tu eşti singurul popor născut , crescut şi educat în graniţele sale ? 
Eşti primul popor din lume care a folosit scrierea. Nu o spun eu, o spun tăbliţele de la Tărtăria, şi o recunosc toţi cei care  le-au studiat. Acum 7000 de ani, când alţii nici nu existau ca popor, pe aceste meleaguri locuitorii scriau, pentru a ne lăsa nouă mândria de a fi prima civilizaţie care se  semnează pe acest pământ. Scrierea sumeriană a apărut 1000 de ani mai târziu şi totuşi mulţi se fac că nu văd şi nu recunosc adevărul. Cât timp o să te laşi neglijat ?
Ai fost singurul popor pe care nici o putere din lume nu l-a cucerit chiar dacă ai fost împărţit, despărţit şi asuprit de mai multe imperii. Nici unul nu a putut să te cucerească cât ai fost unit, nici romanii care au stăpânit doar o parte din vechea Dacie, cealaltă fiind stăpânită de Dacii liberi,  nici turcii care nu au reuşit niciodată să îţi transforme teritoriul în paşalâc. Toate marile înfrângeri s-au bazat pe trădare.
NIMENI NU A REUŞIT SĂ TE SUPUNĂ CÂT AI FOST UNIT.
De ce te laşi dezbinat ?
Ai fost scut creştinătăţii, când întreaga Europă tremura de teama islamului. Sângele tău a salvat Europa iar românul Iancu de Hunedoara a salvat Viena şi întreaga Europa de furia semilunii. Acum, tu popor de salvatori ai creştinismului, eşti tratat ca un paria. Când îţi vei revendica drepturile ?
Din tine au apărut Eminescu, Enescu,  Brâncuşi, Gogu Constantinescu, Vuia, Vlaicu, Coandă, Petrache Poenaru, Nicolae Teclu,  Spiru Haret, Herman Oberth, Conrad Haas. Dar ce păcat, cei mai mulţi şi-au pus minţile sclipitoare în slujba altor ţări pentru că acasă nu i-a ascultat nimeni. De ce ai lăsat să se întâmple asta ?
Astăzi, popor român  pentru tine se rescrie istoria. Cum vrei să se facă asta ? Cum vrei să te vadă cei ce îţi vor urma ?
... 
Dacă ar fi ca tot ceea ce se întâmplă să se răsfrângă numai asupra ta, românul de azi, nu ţi-aş scrie un cuvânt. Te-aş lăsa să lâncezeşti, să dormi până se aşterne praful peste tine şi mătura istoriei te va scoate afară din mintea celor ce vor urma, ca pe o întâmplare neplăcută. Dar tu popor român de azi, eşti legat de cel de ieri şi de cel de mâine şi odată cu tine piere nu numai trecutul, dar şi viitorul acestui neam. 


Cât o să mai taci ? Trezeşte-te popor român, trezeşte-te român adormit şi nu lăsa să se şteargă dintr-o trăsătură de condei tot ce ti-au lăsat părinţii, nu îţi lăsa copiii pe drumuri, sclavi ai  celor ce nici nu existau pe când tu ştiai să scrii. Acesta este mesajul nedescifrat până acum, al tăbliţelor de la Tărtăria!

Scris de : Marin Neacșu

Istoria ne spune că mulți domnitori de seamă din cei cu adevărat patrioți au pierit din ordinul străinilor, dar cu ajutorul  unor trădători locali. De la Burebista si Decebal, până la Ceaușescu, ultimul omorât din ordinul străinătății dar de mână de român, toți domnitorii uciși  sau abdicați precum Cuza, nu ar fi avut această soartă fără ajutorul câte unui  Iuda. Dar când domnitorul însuși, fie el român sadea sau turc, tătar, evreu , sau de altă etnie este cel care trădează și își vinde țara, atunci din pământ din adâncuri  se aud plânsete și blesteme ale tuturor celor ce au udat acest pământ cu sângele lor.
Cântecul ”Capul lui Mihai Viteazu” pe versurile prea devreme dispărutului Păunescu, un vers conține în el blestemul acestui neam  și sursa decăderii și pieririi sale.
”Cum se-ajunge pân’ la gâtul voievodului de țară dacă nu-s  trădări acasă  lângă ura de afară” 

Încep să se facă auzite, cunoscute, descoperite,  tot mai multe trimiteri la moștenirea  pe care ne-a lăsat-o acest pământ. Cine are ochi să vadă si urechi să audă?

- Prințul Charles al Angliei, nu mai este de mult o noutate pe pământul românesc. Este deja arhicunoscut  filmul realizat de o echipă britanică pentru promovarea ținuturilor din Transilvania, cu precădere a celor secuiești, film în care alteța sa regală ne spune  ce mult îi place despre România. 
- În localitatea Hândrești, comuna Oteleni, un profesor face o descoperire pe care media se grăbește să o califice descoperirea anului. Între piesele descoperite se găseau și unele care aveau gravate unele semne ce au fost imediat etichetate ca asemănătoare cu scrierea tăblițeor de la Tărtăria.
- Autostrada A1, cea care va lega Estul cu Vestul țării, este cea care practic va dezlega trecutul de viitorul nostru. Întâmplător sau nu, autostrada va trece peste siturile arheologice de la Turdaș, Șibot, Tărtăria, pe care la va ”asfalta” spre mântuirea neamului. Mai este necesar să spun ce înseamnă asta pentru  cei ce vor veni după noii ? Câți vor mai ști  ce se ascunde sub asfaltul care va fi peticit  și refăcut după fiecare ploaie, spre umplerea pungilor regilor asfaltului?
În articolul său de pe Blogul ”Adevarul despre daci”, Valentin Roman  spunea :  ”O fi prostie, rea-voință, nepăsare, interese ascunse, nu știm, cert e că trebuie construite două pasaje inutile pentru ca A1 să se încalece de două ori cu DN7, pe o distanță de numai 400m, doar pentru ca să treacă si peste situl arheologic. Credem ca acest caz arată cel mai bine “respectul” de care se bucură istoria acestei țări. În unele cazuri, o deviere de 10-20 de metri ar fi fost de ajuns ca să se evite distrugerea unor importante situri, dar Ministerul Culturii și muzeele care coordonează șantierele arheologice se pare ca răspund, ca și in alte cazuri (vezi Roșia Montana), doar la comenzi politice și/sau șpăgi consistente. După 20 de ani de bătut pasul pe loc, se construiește cu o grabă suspectă o autostradă care trece exact prin locurile unde s-a dezvoltat cea mai veche civilizație din partea asta de lume.”
Cine vrea să ne îngroape de tot istoria  și dovezile originii și culturii românilor?

- Cel mai recent, pe fundul lacului Bicaz, niște salvamontiști  care  se antrenau, au descoperit niște lespezi la 30 m adâncime, din care unele acoperite cu o scriere ce pare cel puțin ciudată. Trecând și aici peste declarațiile premature ale unor profani, sau dorința de publicitate și senzațional este de urmărit ce anume se va verifica, confirma sau descoperi,  dacă cineva va fi interesat să vadă ce este acolo.
-Pentru scepticii care cred că unii sunt absorbiți prea mult de teoria conspirației reamintesc cazul deja cunoscut  ale tăblițelor de la Sinaia cele acoperite cu o scriere despre care nimeni nu spune nimic. Nu numai că originalele din aur au dispărut, (topite se pare de Carol al Doilea , din  nevoie de bani pentru finanțarea războiului  dar chiar și copiile încep să dispară, deși materialul din care sunt făcute nu are o valoare comercială însemnată. Și atunci nu poți să nu te întrebi de ce dispar dacă nu au nici o valoare materială. Nu cumva pentru valoarea istorică? Din nou întreb, cine vrea să dispară istoria acestui neam ?
- Să mai amintim pentru cei care spun că acestea sunt povești și ”poveștile despre cuiul dacic”, un cui din fier care nu ruginește de 2000 de ani și care are în compoziția sa fier de puritate 99.97% care tehnologic nici astăzi nu se poate obține. Ce este mai interesant este că povestea acestuia a este spusă de un om oarecare iar autoritățile au tăcut și tac, deși cel care l-a descoperit a predat autorităților mult mai multe cuie sau artefacte. Unde sunt celelalte și cine are interes să nu se știe nimic?
- Un documentar al lui Daniel Roxin, intitulat ”Adevărul despre daci” vine cu o teorie care dă peste cap originea poporului român despre care se spune ca ar fi format din unirea dacilor cu romanii. Teoria, destul de argumentată  și pe care personal o găsesc  plauzibilă, spune că de fapt romanii s-ar trage din vechiul neam al tracilor și nu dacii, ”ca cei mai viteji și mai drepți dintre traci” din romani.
- Despre cetatea de sub Sarmisegetuza ca și despre planurile  orașului de sub  Grădiște, planuri ajunse la Ruși dar și la căutătorii de comori care au scos și apoi vândut peste hotare brățările dacice despre care Vladimir Streinu spune că ar avea proprietăți deosebite. Nu s-a finalizat nici până la această oră sau dacă s-a finalizat nimeni nu spune cum, dosarul furtului brățărilor în care este vehiculat și numele lui Adrian Năstase,nu se știe nici despre soarta planurilor cetății, domnul Ministru Hunor Kelemen nu a spus nimic, deși a fost interpelat, iar noi, cei care ar trebuie să îi luăm de guler și să îi întrebăm pe cei responsabili,  indiferent din ce partide fac parte:
 UNDE ESTE ISTORIA NOASTRĂ?
Dar parcă într-o răzvrătirea a osemintelor și gândurilor strămoșilor, toate acestea ies la iveală parcă cu încăpățânare în speranța că poate cineva, măcar un suflet de român va vedea și va ridica dacă nu sabia lui Mihai Viteazu, măcar pumnul spre cei ce ne vând până și praful  de pe mormintele înaintașilor.  
Cine tace trădează
Asta par să spună toate aceste semne ale neamului care ies din ce în ce mai multe la suprafață arătându-ne că el, neamul, ei înaintașii există, ei nu ne-au uitat , să nu îi uităm nici noi, să nu îi renegăm, pentru că ei sunt tot ce avem,
FĂRĂ EI, NU MAI SUNTEM NICI NOI !

BONUS:
Cititi aceasta știre apărută anul acesta în februarie :
”Oamenii de ştiinţă susţin că au descoperit în România oasele fosilizate ale unui nou tip de pterozaur, o reptilă zburătoare din perioada dinozaurilor, care a trăit în urmă cu circa 68 de milioane de ani şi care avea o anvergură a aripilor de aproape 3 metri, scrie LiveScience.com
 Fragmentele de schelet ale acestui pterozaur de talie medie au fost descoperite la Sebeş-Glod în Bazinul Transilvaniei, faimos pentru varietatea bogată de fosile din Cretacicul Târziu, printre care se numără cele de crocodilomorfi (rude străvechi ale crocodililor), mamifere, ţestoase şi dinozauri ca sauropodul pitic "Magyarosaurus Dacus."

 Ei cum vi se pare această denumire? MAGYAROSAURUS DACUS!!!????? 
Ce treabă au maghiarii cu dacii ? Ute așa se fură istoria oameni buni. Pe timpul stăpînirii autro/ungare, românii erau botezați cu nume ungurești pentru a se pierde numele românesc.
ACUMA S-A DAT VERDE LA DENUMIRI UNGURESTI DATE DESCOPERIRILOR ARHEOLOGICE DIN EPOCI ÎN CARE MAGHIARII NU EXISTAU CA SEMINȚIE SAU POATE DENUMIREA DEMONSTREAZĂ CĂ MAGHIARIZAREA TRANSILVANIEI SE PIERDE ÎN NEGURA TIMPURILOR?  
USOR USOR PLECAND DE LA O REGIUNE SA VA AJUNGE LA MAGHIARIZAREA ÎNTREGII TRANSILVANII. 

SOMN UȘOR POPOR ROMÂN ADORMIT!

surse

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com