Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

joi, 31 octombrie 2013

Alchimie Spirituală

Atunci cand un alchimist vrea sa creeze el foloseste aceleasi mijloace pe care Dumnezeu le-a folosit cand a creat Universul: el proiecteaza o imagine sau zice un cuvant care trebuie sa-i traverseze aura.Aceasta aura ce-l inconjoara furnizeaza materia pentru manifestare.Imaginea proiectata , cuvantul rostit se imbraca in materia aurei. Cuvantul e un recipient ce produce efecte mai mari cu cat e impregnat mai mult cu un element creator -lumina.
FRUMUSETEA , ADEVARUL , FORTA , IUBIREA, INTELEPCIUNEA , LIBERTATEA - sunt de asemenea cuvinte magice care antreneaza fortele cosmice in bine.

CELE TREI LEGI MAGICE DE BAZA

1.LEGEA INREGISTRARII.
2.LEGEA AFINITATII.
3.LEGEA ACTIUNII SI REACTIUNII.
Este bine de tinut cont de acestea in magie si alchimie altfel persoana care practica aceste arte poate risca sa -si piarda chiar viata.

In alchimie exista trei feluri de transmutari:
- TRANSMUTAREA INTERIOARA( sau revelatia) presupune reacordarea energiilor si a fluidelor cerebrospinale asa incat lumina sa poata fi absorbita de intregul organism si transmisa pana la ADN.
-TRANSMUTAREA EXTERIOARA( sau demonstratia) este capacitatea de a folosi aceste energii cu scopul de a produce transformarea starii fizice in plan terestru, inclusiv a elementelor.
-TRANSMUTAREA CALITATII TIMPULUI si trecerea de la varsta de fier la cea de aur.
Alchimia sau arta transmutarii se bazeaza pe intelegerea campului unificat al materiei, energiei si informatiei care comporta antreneaza si imbina o serie de transformari ce demonstreaza chiar identitatea acestor trei componente ale campului. Cheia acestor transformari este capacitatea de a comunica ( a face schimb de informatii) direct cu materia. Mecanismul care face posibil acest lucru este emisia si absorbtia de fotoni.
Unul din aspectele importante ale alchimiei e capacitatea de a comunica cu campul unei alte entitati morfogenetice. Acest tip de comunicare transformationala putea fi realizata in diferite moduri in functie de capacitatea de intelegere a operatorului. Iar reusita obtinerii pietrei filozofale nu era rezultatul final urmarit in operatiunea alchimica ci doar un instrument necesar finalizarii acestui proces.
In mod similar PRIMA MATERIA nu era doar simpla materie, ci era insufletita suficient incat sa retina , sa memoreze incarcatura de cunoastere necesara efectuarii transmutarii. Cand aceasta prima materia (materie primordiala insufletita) este programata sau incarcata cu un mesaj de comunicat provenind de la piatra filozofala, ea este capabila sa produca transmutarea la activarea ei. In prim nivel aceasta transmutare e o redispunere geometrica ce face din substanta plumb, este transmutata prin comunicare morfogenetica provenind de la piatra filozofala a alchimistului intr-o dispunere geometrica ce da nastere aurului.
Alchimia se refera la transformarea individuala a alchimistului in momentul in care materia din care este alcatuit organismul sau absoarbe energia adica informatia necesara transformarii. Absorbtia sau asimilarea luminii emise de o operatie de transmutare poate avea o influenta directa asupra ADN-ului alchimistului prin secventele lungi de codificare non- genetice pe care le contine(energie). Acest asa zis ”gunoi adn” din care e format in majoritate codul nostru genetic este alcatuit din INTRONI si EXTRONI.Extronii sunt excelente medii pentru pulsatii laser producand o scanteie slaba de lumina coerenta de cateva ori pe secunda .Intronii au capacitatea de a citi lumina ce patrunde in organism .
De aceea pentru a putea obtine atat PRIMA MATERIA cat si PIATRA FILOZOFALA e esential sa se produca schimbari in interiorul alchimistului .
Constiinta noastra este eterna . In final , toate frecventele si toate formele manifestarii sunt expresia aceleiasi energii .

Suntem UNUL- ACEASTA ESTE LEGEA LUI UNU.

Cele patru elemente :foc ,apa, aer si pamant impreuna printr-o viziune ezoterica formeaza omul divin . In alchimia medievala existau doar elementele sulf si mercur reprezentate ca nunta mistica a regelui si reginei . Paracelsus prin teoria sa denumita TRIA PRIMA adauga celor doua elemente un al 3-lea sarea. Astfel sulful mercurul si sarea sunt corespondente pentru suflet spirit si corp. Insa in alchimias spirituala isi face aparitia si al patrulea element: azotul.Acest al 4-lea element are legastura cu ALPHA si OMEGA , inceputul si finalul tuturor lucrurilor ; cuvantul are menirea de a cuprinde semnificatia celor 2 principii : prima materie aflata in haos la inceputul lucrarii alchimice completata cu piatra filozofala de la final.

Materia a avut de la inceput potentialul de a putea fi transformata in absolut orice forma fie ca e vorba de o fiinta vie sau un obiect.Absolut tot ceea ce vedem dar si noi insine suntem energie condensata la nivel atomic si subatomic.
Cel care are puterea , cunoasterea si tehnologia necesare poate transmuta materia in forma dorita.Puterea datorita carea omul controleaza materia este imaginatia. O imaginatie inflacarata pornita din dorinta de bine il inalta pe om.Spiritul este stapanul, imaginatia este unealta iar corpul este materialul de lucru. Oricine isi poate controla si educa imaginatia asa incat sa intre in contact cu spiritele si sa fie invatat de ele.In timpul somnului omul sideral poate fi scos din forma lui fizica si proiectat la distanta cu ajutorul puterii imaginatiei pentru a actiona intr-un anumit scop. Nici un loc nu-i prea departe pentru a fi atins de imaginatie iar aceasta poate influenta imaginatia altui om.
Intelepciunea pe care omul s-ar cuveni s-o aiba nu vine nici de la pamant nici de la firmament ci de la a cincea esenta - MINTEA UNIVERSALA. Omul poate ajunge sa aiba puterea creatoare prin identificarea mintii proprii cu mintea universala si cel ce reuseste intra in posesia celei mai inalte filozofii posibile si puterile cerului il vor ajuta. Practicarea adevaratei magii cere doar o credinta puternica in forta omnipotenta a binelui care poate realiza orice lucrare daca actioneaza printr-o minte omeneasca in armonie cu ea.Adevarata putere magica consta in credinta in credinta adevarata dar aceasta are la baza cunoasterea .
Procesele magice pot i realizate prin credinta, vointa si imaginatie. Omul sideral e de natura magnetica si de aceea el atrage puterile si efluviile lumii astrale Curentii astrali creati de imaginatia macrocosmosului actioneaza asupra microcosmosului si produce anumite efecte in acesta din urma. In mod asemanator curentii astrali produsi de imaginatia si vointa omului creaza anumite stari in natura exterioara.Curentii astrali ai fiecaruia actioneaza asupra altuia constient sau inconstient daca acest lucru e inteles asa cum trebuie mintea omului poate realiza schimbari in mintea universala. sursa
http://blogalchimia.blogspot.ro/
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com