Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

luni, 25 noiembrie 2013

Mişcarea Charismatică Teofanică

Mişcarea Charismatică Teofanică este o comunitate spirituală inspirată de bunul Dumnezeu ce a fost fondată de către profesorul de yoga Gregorian Bivolaru în România, în cadrul Şcolii de yoga MISA®. Această mişcare se bazează în principal pe descoperirea şi experimentarea în universul lăuntric al fiinţei a prezenţei tainice copleşitoare a lui Dumnezeu, prin intermediul unor modalităţi simple, pline de înţelepciune şi bun-simţ.
În cadrul acestei mişcări sunt prezentate periodic expuneri teoretice amplu documentate despre existenţa lui Dumnezeu, ce se bazează pe revelaţii inefabile şi pe experienţele spirituale pe care Gregorian Bivolaru le-a avut şi le are. Mai mult decât atât, le sunt oferite participanţilor în mod gratuit CD-uri cu unele conferinţe, filme, documentare ilustrative şi anumite cărţi care îi ajută, prin conţinutul lor, să se deschidă, să îşi trezească sufletul şi să Îl descopere pe Dumnezeu, atât în propriul lor univers lăuntric, cât şi pretutindeni în afară.
Mişcarea Charismatică Teofanică conferă o deosebită valoare revelaţiilor dumnezeieşti despre tainele feluritelor Atribute dumnezeieşti care, în conformitate cu aceste revelaţii, sunt energii subtile sublime, nesfârşite ce există în veşnicie în Fiinţa infinită a lui Dumnezeu şi a căror frecvenţă specifică de vibraţie nu se modifică niciodată. În felul acesta, participanţii descoperă, spre exemplu, că energia enigmatică a iubirii provine de la Dumnezeu şi este atrasă în universul fiinţei umane atunci când fiinţa umană iubeşte, făcând-o în felul acesta să descopere că Dumnezeu este iubire, iar iubirea este Dumnezeu.
Toate aceste revelaţii sunt intim corelate cu o altă revelaţie pe care profesorul de yoga Gregorian Bivolaru a oferit-o şi care este cunoscută de miile de aderenţi şi simpatizanţi ai acestei mişcări sub numele de Legea Rezonanţei Oculte®. Prin intermediul anumitor exemplificări spirituale copleşitoare şi în felul lor inedite ce sunt susţinute de Dumnezeu, datorită consacrării prealabile a roadelor unor astfel de exemplificări lui Dumnezeu Tatăl, apar în fiinţele participanţilor trăiri mistice, supranaturale, de excepţie datorită integrării lor la unison cu ocazia unor astfel de experienţe. Ideea-forţă este: „Un sâmbure de practică sinceră şi autentică ce face cu putinţă descoperirea în universul fiinţei umane a lui Dumnezeu valorează întotdeauna cât tone de teorie.“
 În anul 2009, Gregorian Bivolaru a început structurarea Mişcării Charismatice Teofanice, o mişcare spirituală amplă la care sunt invitaţi să participe, în România, toţi şi toate acelea care simt lăuntric, într-un mod profund şi indescriptibil, în cadrul feluritelor experienţe mistice, chemarea inefabilă a lui Dumnezeu în fiinţa lor, după ce fiecare dintre ei a descoperit în prealabil că în universul său lăuntric există aspiraţia intensă de a atinge cunoaşterea lui Dumnezeu prin intermediul feluritelor experienţe lăuntrice şi de a aprofunda aceste trăiri printr-o comuniune gradată, profundă şi din ce în ce mai amplă cu Fiinţa Dumnezeiască misterioasă, omniprezentă şi omnisicentă, care „îmbrăţişează“ întreaga Creaţie şi Manifestare dumnezeiască. Calea ce a fost deschisă prin comuniunea cu Dumnezeu în cadrul acestei mişcări spirituale este numită în mod generic:
Cu Dumnezeu, pentru Dumnezeu, în Dumnezeu, întru Dumnezeu
Ideea-forţă ce animă deja această mişcare spirituală este: „Manifest în mod ferm şi cu putere în propriul meu univers lăuntric o aspiraţie divină, fermă, intensă, ce este dublată de o credinţă de nezdruncinat în Dumnezeu. Hrănind-o în felul acesta, fără încetare, îmi hrănesc totodată sufletul. Această aspiraţie manifestată clipă de clipă mă va ajuta să fiu din ce în ce mai aproape de Dumnezeu.

sursa
http://misatv.ro/miscarea-charismatica-teofanica-2013/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com