Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

marți, 12 noiembrie 2013

Piramidele din Bosnia sunt active!

Piramidele din Bosnia au fost fotografiate folosindu-se o tehnică specială prin care s-a descoperit că radiază energie până la 10 kilometri înălțime.
Polycontrast Interference Photography (PIP) este o tehnică fotografică descoperită de Harry Oldfield, un biolog din Marea Britanie. Prin această tehnică se poate măsura nivelul energetic al oricărui obiect fotografiat și inclusiv al corpului uman.
În 2012, o echipă de cercetători sârbi, condusă de Sasa Nedfeji, a inițiat un proiect de cercetare folosind tehnica de fotografiere PIP. Scopul cercetării a constat în măsurarea câmpului energetic al piramidelor din Bosnia. Rezultatele au fost de-a dreptul fascinante pentru că așa cum arată și fotografiile câmpurile energetice ale piramidelor sunt active.
Au fost fotografiate cele cinci construcții megalitice: Piramida Soarelui, a Lunii, a Iubirii, a Pământului, precum și piramida Tumulus din Vratnica.
Fotografiile piramidelor au fost transmise omului de știință Goran Marjanovic, care a măsurat undele electromagnetice verticale de deasupra piramidelor. Cercetătorul a concluzionat că aceste unde au o frecvență de 30 kHz și o lungime de peste 10 kilometri. Interesant este faptul că până în prezent cea mai mare undă de radiație naturală nu are o lungime mai mare de un metru. Acest fapt i-a împins pe specialiști să creadă că aceste piramide nu doar că trebuie să dețină un sistem de generare a energiei, dar trebuie să fie dotate și cu o antenă care să genereze semnalul electromagnetic pentru o distanță atât de mare.
Radiația unui deal
Radiația unui oraș
Radiația Piramidei Soarelui din Bosnia


Valul de radiații generat nu este altceva decât o sursă informațională pe care piramidele o trimit în atmosferă. Aceste informații pot fi de structură magnetică, electromagnetică, biologică sau chiar unde ultrascurte.
Pentru ca informațiile să fie transmise este nevoie de un generator, dar și de o antenă. Conform calculelor cercetătorilor, antena ar trebui să de o lungime de circa ¼ din lungimea undelor emise, adică de 2,5 kilometri. Bineînțeles că această antenă nu există, fapt care contrazice această lege a fizicii. Și atunci cum sunt transmise aceste radiații informaționale?

Nu se poate răspunde încă la această întrebare, dar conform normelor în vigoare frecvențele între 30 și 150 kHz sunt folosite în prezent pentru a comunica cu sateliții de pe orbita Terrei.

Este posibil ca aceste piramide din Bosnia să fi fost construite cu scopul de a transmite informații în spațiu? 
Probabil că da, iar tehnologia folosită este dincolo de înțelegea noastră.

Materialele organice descoperite în piramidă din Bosnia demonstrează că această structură este cea mai veche de pe planetă.” susține Dr. Semir Osmanagich, unul dintre cercetătorii care a efectuat studii aprofundate în zona piramidei.
Piramida a fost descoperită abia în anul 2005, din pură întâmplare. Ea este acoperită cu vegetație şi datorită acestui s-a crezut că este un deal oarecare, însă privită din înaltul cerului seamănă izbitor de bine cu o piramidă. De asemenea, mai circulă un zvon care spune că sub misterioasă piramida există o complexă reţea de tuneluri subterane care se întind de pe zeci de kilometri. Nu se cunoaşte în prezent care a fost rolul acestor tunele.


sursa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com