Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

marți, 10 decembrie 2013

Stare de necesitate !

 România a ieșit în sfârșit în stradă când politicienii au vrut să distrugă Roșia Montană printr-o lege specială. Atunci i-am oprit. Astăzi ei încearcă din nou. În Comisia reunită s-a discutat și s-a votat deja propunerea de amendare a Legii Minelor, iar mâine Camera Deputaților votează în plen această nouă lege, mult mai gravă, a cianurării și exproprierii.
Hai în Fața Parlamentului și a fiecărei Prefecturi din țară, la ora 9.30, ca să le spunem deputaților să voteze NU!

NU lăsa deputații să ucidă Roșia Montană!
Atunci când politicul dictează, drepturile cetăţenilor nu mai contează. Companiilor care prospectează gaze de şist li s-a dat undă verde pentru încălcarea drepturilor de proprietate. Un sibian curajos luptă împotriva abuzurilor.

Povestea lui Willy Schuster, un fermier care s-a întors în România din Germania pentru a face agricultură organică şi care se confruntă cu abuzuri din partea căutătorilor de gaze de şist, a devenit virală pe internet, însă principalele companii media de la Bucureşti au ales să o ignore sau să o prezinte în mod distorsionat.
Compania Prospecţiuni SA a intrat pe terenul fermierului, a amplasat mai multe sonde seismice şi a utilizat materiale explozive fără a avea acordul proprietarului. De altfel, acţiuni asemănătoare au loc în mai multe sate, însă majoritatea locuitorilor din zonă sunt prea speriaţi pentru a acţiona împotriva abuzurilor comise de căutătorii gazelor de şist. Willy Schuster a îndepărtat de pe proprietatea sa senzorii şi a tăiat cablurile acestora, fapt pentru care s-a ales cu plângere penală pentru distrugere şi cu ameninţări din partea autorităţilor locale şi „mascaţilor” care asigură securitatea violatorilor proprietăţii private. Pentru a vă prezenta o imagine corectă a realităţii din spatele „febrei gazelor de şist”, Vocea Rusiei l-a contactat telefonic pe Willy Schuster:
Vocea Rusiei: Care a fost reacţia autorităţilor locale faţă de conflict?
Willy Schuster: Reacţia autorităţilor locale a fost de secretizare şi muşamalizare, iar apoi de a lua apărarea companiei împotriva localnicilor.
Vocea Rusiei: Care este rolul poliţiei şi firmelor de pază în acest conflict? Au existat încercări de a vă intimida?
Willy Schuster: Au existat repetate încercări! Chiar au reuşit să ne intimideze în repetate rânduri. Atât firmele de pază cât şi poliţia, jandarmeria. Satele mici cu ţărani simpli sunt invadate de jandarmi şi trupe de mascaţi.
Vocea Rusiei: Care a fost reacţia sătenilor? Vă susţin?
Willy Schuster: Sătenii s-au trezit să-şi apere proprietatea. Nu destui, dar este o reacţie balansatoare. Câteodată se indignează, fac gălăgie că vor să-şi apere proprietatea, apoi sunt intimidaţi de autorităţi. Sunt ameninţaţi că nu vor mai primi alocaţii, nu vor mai primi bani de lemne şi după asta tac ceva timp. Apoi iar se indignează.
Vocea Rusiei: Ce aveţi de gând să faceţi în continuare?
Willy Schuster: Continuăm lupta. Chemăm la solidaritate societatea civilă şi prin proteste paşnice ne revendicăm drepturile la proprietatea gospodăriilor noastre.

 

Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2013_11_22/Interviu-cu-Willy-Schuster-Povestea-reala-din-spatele-gazelor-de-Sist-2335/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com