Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

vineri, 28 februarie 2014

Legătura ascunsă dintre știință, religie și sex

Circulă de ani de zile o poveste drăguță pe net și m-am gîndit să v-o aduc și vouă, în cazul în care ați deschis Internetul ieri și n-o știți.

Cică ar fi vorba despre o întrebare adevărată pusă la un parțial de chimie la University of Arizona, și de un răspuns autentic dat de un student. Răspunsul ar fi fost atît de „profund“ că proful a simțit nevoia să-l facă public, iar eu perpetuez adevărul sau, după caz, legenda urbană foarte haioasă.

Întrebarea din examen: 
Iadul este exoterm (dă căldură în exterior) sau endoterm (absoarbe căldură)?

Răspunsul de nota zece:
În primul rînd trebuie să aflăm cum variază în timp masa Iadului. Deci trebuie să aflăm viteza cu care intră sufletele în iad și viteza la care îl părăsesc, dar asta e puțin probabil. Cred că putem presupune liniștiți că odată ce un suflet a ajuns în iad, nu-l va părăsi.
Cît privește numărul de suflete care ajung acolo, hai să ne uităm la religiile lumii din ziua de azi. Majoritatea acestor religii susțin că dacă nu ești membru al lor, vei ajunge în iad. Cum există mai multe astfel de religii și cum oamenii nu aparțin la mai mult de o religie, putem considera că toate sufletele ajung în iad. Cu ratele curente ale natalității și mortalității, ne putem aștepta ca numărul de suflete din Iad să crească exponențial. Acum, să ne uităm la viteza modificării volumului iadului, pentru că legea lui Boyle spune că, pentru ca temperatura și presiunea să rămînă constante, volumul iadului trebuie să crească proporțional cu numărul de suflete adăugate.
Aici apar două posibilități:
1. Dacă iadul crește cu o viteză mai mică decît cea a intrării sufletelor în iad, atunci temperatura și presiunea din iad vor crește pînă cînd se dezlănțuie iadul pe pămînt.
2. Dacă iadul crește cu o viteză mai mare decît cea a creșterii numărului de suflete, temperatura și presiunea vor scădea pînă cînd iadul îngheață de tot. 
Deci care variantă e corectă? Dacă acceptăm postulatul oferit mie de Teresa în primul an de facultate, că „o să fie o zi foarte friguroasă în iad înainte de a mă culca eu tu tine“ și ținînd cont de faptul că m-am culcat cu ea aseară, atunci varianta corectă este numărul 2, astfel încît sînt sigur că iadul este exotermic și deja a înghețat de tot.
Corolarul acestei teorii este că, dacă iadul a înghețat de tot, nu mai primește suflete noi, deci s-a închis, prin urmare a rămas doar raiul, ceea ce demonstrează existența unei ființe divine.
Ceea ce explică de ce, noaptea trecută, Teresa tot striga „Oh, Dumnezeule!“

Mă rog, băiatul era la un examen de chimie.
Bravo lui! Și pentru răspuns, și pentru Teresa.
E o dovadă vie că există viață socială, ba chiar și sex, și dacă ești tocilar.


 sursa
http://www.catavencii.ro/Legatura-ascunsa-dintre-stiinta-religie-si-sex_0_10350.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com