Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

sâmbătă, 3 mai 2014

Suntem mai mult decat corpul uman?

Esti unul dintre cei care isi pune intrebari existentiale:"Cine suntem? Cum am aparut?Suntem mai mult decat corpul uman?" Atunci,acest documentar este pentru tine!
Probabil ca unele afirmatii pe care le face Greg Braden in acest scurt documentar,iti vor parea socante, insa,as vrea sa te intreb:atunci cand ai citit Geneza,(si ma refer aici,la acel episod in care se vorbeste despre crearea omului),nu ai avut acel sentiment ca lipsesc detalii importante,iar multe informatii au fost in mod intentionat scoase din cartea biblica care ar fi avut scopul de a ne ajuta sa intelegem modul in care am fost creati si legatura care exista intre trup si suflet?
Eu unul am avut deseori acest sentiment,si pot spune ca am studiat Biblia in randurile multor confesiuni religioase,de ce nicio confesiune religioasa nu vorbeste in mod deschis despre adevarata natura a corpului uman si a spiritului acestuia? Pentru ca,daca ar face asta,aceste confesiuni religioase si-ar pierde puterea de control si chiar enoriasii.
Nu sunt genul de persoana care sa creada orbeste in orice teorie,tocmai de aceea,compar teoria
prezentata cu alte surse,informatii,studii de specialitate,iar ceea ce afirma Greg Braden in acest scurt documentar,este cat se poate de adevarat.
Timp de mii,sute de ani,s-au facut tot felul de studii asupra corpului uman,astfel incat, s-a inteles ca,acest corp uman , pe care il detinem pentru o anumita perioada de timp,nu este altceva decat una din invelisurile fiintei noastre reale.


  In realitate,noi detinem patru corpuri:
-corpul fizic (format din tesuturi,sange si oase)
-corpul eteric (este partea corpului subtil cea mai apropiata de corpul  fizic,are aceeasi forma si dimensiune    cu a corpului fizic,inconjurandu-l pe toata suprafata, fiind de fapt un camp energetic cu un strat dens si o vibratie specifica fiecarui om).

-corpul astral (este descris ca un corp in culori fluide si vii,cu sapte roti  amplasate de-a lungul coloanei vertebrale:chakrele.Indiferent de  forma pe care o are, corpul astral reprezinta vehiculul in care sunt depozitate imaginile memoriei.
-corpul cauzal:este tesut si alcatuit din idei,fiinta cauzala „traieste” si se misca in sfera uluitor de grandioasa,extrem de subtila a ideilor  pure.Tocmai de aceea,se poate spune ca,la nivelul corpului cauzal se afla „semintele” karmice. 


Corpul cauzal este descris astfel,deoarece,in el se inscrie,in esenta sa, tot binele si tot raul pe care l-a facut omul in viata lui terestra.
In acest corp cauzal se inscrie,se aseaza ca recolta intr-un hambar,tot  ce a semanat pe pamant. Aceasta recolta va determina in viata lui  viitoare,pe pamant,bucuriile si nefericirile,rolul pe care-l va juca in viitoarea lui reincarnare. Cu alte cuvinte,tot ce va intampina omul in viata viitoare terestra,este inscris in corpul cauzal si isi gaseste cauzele in ceea ce a facut in viata lui precedenta.
 

Asadar,daca noi suntem mai mult decat corpul fizic,ceea ce afirma Greg Braden in acest documentar-facand referire la acel pergament scris in arameica,pergament oferit de unul dintre marii preoti mandeeni- este cat se poate de adevarat si schimba tot ceea ce stiam despre noi,si despre prima carte a Bibliei-Geneza.

1-5

2-5

Gregg Braden - Matricea Divina - 2 din 5 (ROsub) blocat3-5

4-5

5-5
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com