Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

joi, 28 august 2014

Fiintele elementale

"Oare ne-am gandit vreodata ca fiinte din povesti sau din filme: fauni, spiridusi, elfi, gnomi, zane,
silfide, nimfe, ondine, muze exista in realitate, se numesc elementali si au rolul lor in evolutia Planetei?
Aceste fiinte elementale au existat din cele mai vechi timpuri, insa cand oamenii si-au pierdut puritatea vibratiei si nu le-au mai putut percepe, ele au fost date uitarii si s-au afundat in taramul subconstientului. Am inceput sa vorbim despre ele in basme si legende si sa le consideram de domeniul fantasticului.
Marko Pogacnik sustine faptul ca aceste fiinte inteligente din natura pot fi percepute sub forma unui vortex energetic ce vibreaza la un nivel vital-energetic. Ei au o constiinta care se desfasoara mai mult la nivel emotional decat la nivel mental, asa cum este in cazul oamenilor.
Prin urmare, nu se poate ajunge la ei prin intermediul proceselor de gandire, ci numai printr-o legatura emotionala. Ei sunt prezenti in natura, acolo unde fiecare regiune isi are un punct de echilibru care rezoneaza cu un elemental de tipul ei.
Este extrem de important ca, in aceste timpuri in care natura sufera iar orgoliul oamenilor a atins cote maxime, sa intelegem care este impactul actiunilor noastre asupra mediului, ca acest mediu este viu, are sentimente si simte vibratiile si intentiile noastre :
“Oamenii inlatura tot ce le sta in cale. Nu ii intereseaza natura si fiintele care isi vor pierde casa prin distrugerea habitatului lor. Ei pretuiesc doar ceea ce le place. Copacii care le stau in cale, trebuie sa dispara- nu aduc niciun folos.Ei cred ca exista suficiente paduri pe Pamant si ca nu are importanta daca mica portiune de padure de langa ei e taiata. Oamenii nu-si dau seama ca distrugand un mare numar de astfel de fiinte, in cele din urma, se distrug pe ei insisi, deoarece si oamenii fac parte din natura.”
 Noi, oamenii ne-am obisnuit sa operam doar la nivel mental. Daca ne gandim sa mutam un arbust, ne facem un plan in aceasta privinta.
Daca trebuie sa luam o decizie, care are de-a face cu domeniul de responsabilitate al elementalilor, ar trebui sa incercam sa-i avertizam din timp. Este suficient sa mergem in zona respectiva, cu 24 de ore inainte, sa le comunicam elementalilor intentiile pe care le avem si sa le cerem permisiunea.
N-ar fi rau sa stim ca spiritele naturii nu ne inteleg gandurile emise prin cuvinte, ci ne citesc mesajele, din vibratiile sentimentelor ce le insotesc. Oamenii trebuie sa comunice cu iubire cu elementalii si ca numai astfel se pot face intelesi. Sentimentele de iubire si de afectiune care insotesc mesajul vor forma o aura de senzatie in jurul lui, dandu-i posibilitatea sa fie transmis elementalilor in moduri care sunt pe intelesul lor.
Elementalii traiesc oriunde pulseaza viata, de exemplu, intr-o gradina. Daca este ingrijita cu iubire, gradina va avea elementali specifici celor patru elemente: apa, aer, foc, pamant. Daca atitudinea fata de gradina se raporteaza doar la scoaterea unui profit sau satisfacerea unei ordini impuse de minte, viata elementalilor este extrem de limitata. In acel loc nu va exista o putere de atractie foarte mare pentru elementalii evoluati.
Putem ajunge sa intram in contact cu aceste spirite ale naturii? Bineinteles, daca ne vom propune acest lucru si vom persevera, vom putea simti, la nivel subtil, prezenta lor binefacatoare in natura.
Este absolut necesar insa sa ramanem impamantati si sa respiram intr-un mod echilibrat. Pentru a ramane impamantati, uneori este suficient doar sa fim constienti de faptul ca stam cu picioarele pe pamant si ca simtim ca avem radacini care patrund adanc in solul sau.
Apoi, e nevoie sa exersam cu regularite. Daca facem o plimbare in padure si gasim un loc care ne inspira o senzatie deosebita, ar trebui sa profitam de acel moment, pentru a ne cufunda in campul sau energetic si a incerca sa simtim, cat mai precis si mai detaliat cu putinta, undele vibrationale care vin spre noi si sa observam ce fel de asocieri mentale, senzatii si imagini ne apar.
  
Sa fim asadar constienti ca suntem inconjurati permanent de forme de energie inteligente, care protejeaza orice forma de viata existenta pe Pamant si sa aratam mai mult respect, intelegere si iubire naturii!


sursa
http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=detalii&carte=168
http://www.aimee.ro/evolutie-spirituala/spiritele-naturii-si-fiintele-elementale/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com