Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

luni, 18 august 2014

Un OZN oprește traficul pe o autostradă și începe să tragă într-o mașină (video)

Un eveniment straniu s-a petrecut la începutul lunii mai pe o autostradă din provincia chinezească SiChuan. 
Aparent din senin, un obiect spațial neidentificat și-a făcut apariția deasupra autostrăzii, provocând haos și teroare printre participanții la trafic.

Evenimentul este unul ieșit din comun pentru că niciodată în istoria X-Files nu s-a pomenit de un aparat de zbor de origine extraterestră, care coboară la doar câțiva metri deasupra unei autostrăzi pentru a opri traficul și mai apoi să înceapă să tragă asupra unei mașini până aceasta explodează.
Totul a fost surprins de către un șofer cu ajutorul telefonului mobil pentru ca mai apoi filmarea să fie încărcată pe Youtube și prezentată întregului mapamond.

Chiar dacă întreaga poveste pare desprinsă din filmele scrience-fiction sau pare trucată filmarea, lucrurile nu stau deloc așa pentru că în urmă cu câteva săptămâni, știrea a fost prezentată la mai multe posturi de televiziune din China.
ozn ataca o masina1 FENOMEN INEXPLICABIL. Un OZN oprește traficul pe o autostradă și începe să tragă într o mașină (video)

După cum se poate observa din imaginile alăturate, OZN-ul pare să aibă o țintă fixă și nu trage asupra sa până ce oamenii nu își părăsesc mașinile. Apoi, în doar câteva secunde mașina cu pricina este atacată cu armament și explodează. Nu se poate preciza cine s-a aflat în acea mașină pentru că autoritățile chinezești au refuzat cu vehemență să ofere vreo explicație cu privire la acest eveniment incredibil.sursa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com