Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

luni, 13 octombrie 2014

PUTEREA IUBIRII este data OMului pentru a realiza BINELE sau pe Pamant.

VIATA nu ESTE o lupta, ci UN JOC! Iisus Hristos a numit acest joc A DARUI si A PRIMI.
'Tot ceea ce un om seamana, va culege', ceea ce inseamna ca ceea ce un om da prin cuvint sau prin actiune ii va fi REDAT; ceea ce da, va reprimi.
Ceea ce inseamna ca ceea ce omul isi imagineaza se va exterioriza, mai devreme sau mai tarziu, in afacerile sale.

Sa ne dirijam bine imaginatia. Acela a carui imaginatie a fost antrenata pentru a-si reprezenta doar binele, atrage in viata sa 'toate dorintele juste ale inimii sale' - sanatatea, bogatia, dragostea, prietenii, perfecta expresie de sine si realizarea celui mai inalt ideal.

Spiritul cuprinde trei planuri: subconstientul, constientul si Supraconstientul
Subconstientul nu este decat puterea fara directie. El se aseamana cu vaporii sau electricitatea si indeplineste ceea ce i se comanda; el nu are putere intrinseca. Tot ceea ce omul resimte profund sau isi imagineaza in mod clar este imprimat in subconstient si se manifesta in cele mai mici detalii.
Constientul a fost numit mentalul muritor sau carnal. Este mentalul inferior uman care vede viata asa cum este. El vede moartea, dezastrele, bolile, saracia si limitarile de tot felul, si imprima toate acestea in subconstient (suflet).
Supraconstientul este Spiritul Divin care se afla in fiecare om; este planul ideilor perfecte. Aici se afla 'modelul perfect' de care vorbea Platon, Planul Divin. Pentru ca exista un plan divin pentru fiecare.
'Exista un loc pe care trebuie sa-l ocupi tu si pe care nimeni altcineva nu-l poate ocupa; tu ai o sarcina de indeplinit, pe care nimeni altcineva nu o poate indeplini!' Acesta este destinul adevarat (destinatia) omului, proiectat de Spiritul Infinit Care Se afla in el insusi. Multi oameni ignora adevaratul lor destin si forteaza alte lucruri, situatii care nu le apartin si care le-ar aduce doar esecul si nemultumirea daca ar reusi sa le obtina.
Subconstientul nu are sensul umorului, iar oamenii isi provoaca deseori nenorocirile prin glumele lor.

In metafizica 'a trata' inseamna a se supune actiunii rugaciuni, pentru prosperitate.
Orice om are puterea de a binecuvanta si de a inmulti, de a vindeca si de a prospera. '- Si, dupa aceea, ce trebuie sa fac?' '- Urmeaza-ti intuitia! Te atrage ceva, sau un loc anume?'
Intuitia vine din interior - inseamna a vedea din interior, adica a fi invatat din interior.
'Spirit Infinit, deschide calea spre marea abundenta pentru doamna X...; ea sa-si atraga in mod irezistibil tot ce ii apartine prin drept Divin.'

Abundenta exista intotdeauna in calea ta; dar ea nu se poate manifesta decat prin dorinta, credinta sau cuvintul spus.
Iisus Hristos a indicat clar ca omul trebuie sa faca primul pas.
'Cereti si veti primi, cautati si veti gasi, bateti si vi se va deschide!'. (Matei 7;7)
Si in Sfinta Scriptura citim: 'In ceea ce priveste lucrarea mainilor Mele, comanda-Mi!'.
Spiritul Infinit, adica Dumnezeu, este intotdeauna gata sa indeplineasca dorintele mai mari sau mai mici ale oamenilor.
Orice dorinta exprimata sau neexprimata este o cerere.
Nimic nu se interpune intre om, cel mai inalt ideal al lui si fiecare dorinta a inimii sale; doar indoiala sau teama.
CAND OMUL STIE SA DOREASCA CU CURAJ, TOATE DORINTELE SALE SE REALIZEAZA IMEDIAT.
Singurul dusman al omului e teama (de saracie, de esec, de boala, de pierderi), adica orice sentiment de nesiguranta pe orice plan.
Iisus Hristos a spus: 'De ce ti-e teama, om cu credinta slaba?' (Matei, 8:26)
De ce va nelinistiti? Aceasta nu se va intampla, probabil, niciodata.' Aceste cuvinte frapara in mod absolut subconstientul; el are acum convingerea ferma ca numai Binele va intra in viata lui si, in consecinta, numai Binele se va manifesta.
Subconstientul este servitorul credincios al omului, dar trebuie sa ai grija de el, sa-i dai ordine corecte. Omul are constant langa el un martor atent: subconstientul lui. Fiecare cuvint se graveaza in subconstient si se realizeaza in detalii surprinzatoare.
'Sparg si demolez (prin cuvintul meu) tot ceea ce (in subconstientul meu) este fals. Toate acestea se intorc in neant, caci toate aceste ginduri false au iesit din imaginatie. Acum eu gravez noi discuri prin puterea lui Hristos, care este in mine. Acestea sunt: 'sanatatea, bogatia, dragostea, si expresia perfecta a Fiintei mele.'
OMUL POATE MODIFICA CONDITIILE VIETII SALE SCHIMBIND CUVINTELE. Cel care nu cunoaste puterea cuvintului este in urma timpului sau.
'Moartea si Viata sunt in puterea cuvintului.' (Proverbe. 18:21)
LEGEA PROSPERITATII
'Da, Cel Atotputernic va fi apararea ta si nu vei duce lipsa de aur.'
Unul dintre cele mai importante mesaje ale Bibliei transmise omului este acela ca DUMNEZEU ESTE IZVORUL sau si ca, PRIN CUVANTUL SAU, OMUL POATE SA FACA SA RASARA TOT CEEA CE-I APARTINE PRIN DREPT DIVIN.
Dar, pentru aceasta, omul trebuie sa aiba o credinta TOTALA in cuvintul spus.
Isaiia spune: 'Cuvintul meu nu se intoarce la mine fara efect, fara sa fi executat vointa mea si fara sa fi indeplinit scopurile mele'. Stim acum ca cuvintele si gindurile au o putere vibratorie uriasa care, fara incetare, modeleaza corpul si faptele.
Eu i-am explicat ca DUMNEZEU ESTE IZVORUL si ca ACEST IZVOR EXISTA PENTRU ORICE FEL DE CERERE FORMULATASi am spus cuvintul! Am multumit,

Trebuie sa aiba o credinta perfecta si sa actioneze conform acestei credinte.Rolul tau este sa actionezi ca si cind ai fi bogata si sa dai dovada de o vointa perfecta, o credinta care conteaza pe aceasta suma in ziua de luni.
'Nu este momentul sa economisesti. Comanda un dejun ales, actioneaza ca si cind ai fi primit banii pe care contai.'
'TOT CEEA CE CERETI RUGANDU-VA, CREDETI ca ati PRIMIT DEJA!'
(reamintesc ca in metafizica aceasta inseamna a supune o persoana sau o situatie, actiunii rugaciunii)
MULTUMESC pentru ca ea a primit acesti bani in planul invizibil si ca acesta se va manifesta la timpul potrivit.'
Daca ceri succesul, dar te pregatesti pentru esec (adica ai indoieli asupra reusitei) vei obtine situatia pentru care te pregatesti.
OMUL TREBUIE SA SE PREGATEASCA SA PRIMEASCA CEEA CE A CERUT 'CHIAR SI ATUNCI CAND NU ARE NICI CEL MAI MIC SEMN'.
'NU FITI INGRIJORATI PENTRU MINE. EU SUNT SUB PROTECTIE DIVINA si voi avea apartamentul!'' Spirit Infinit, deschide calea spre apartamentul care-mi convine!'.

Ea stia ca FIECARE CERERE VA FI INDEPLINITA, deoarece fiind spiritual libera, lucrind in planul spiritual si fiind 'una cu Dumnezeu', era majora.
A te pune in rezonanta cu lucrurile spirituale, nu este usor (pentru multi oameni). Gindurile adverse de indoiala, de teama, se nasc in subconstient. Sunt 'armatele de straini' care trebuie puse pe fuga.
Declarand Supremele Adevaruri Spirituale, lansezi o sfidare vechilor idei infipte adinc in subconstient si se arata eroarea care trebuie eliminata. Este momentul sa faci frecvente afirmatii, sa te bucuri si sa multumesti pentru ceea ce ai primit deja. 'Inainte de a ma chema, Eu voi raspunde'.
Aceasta inseamna ca fiecare dar, bun si perfect asteapta ca omul sa-l recunoasca, caci el ii apartine deja.
OMUL NU POATE OBTINE DECAT CEEA CE EL SE VEDE DEJA PRIMIND.
Omul nu poseda decat ceea ce exista deja in viziunea sa mintala.
Orice opera de anvergura si orice lucru care s-a realizat puternic s-a manifestat mai intai in viziune.
CEL CARE CUNOASTE LEGEA SPIRITUALA NU ESTE TULBURAT DE APARENTE si se bucura chiar atunci cind este in 'captivitate'.
'Presupun ca v-ati infuriat la banca, pierzandu-va astfel fortele.
PUTETI SA STAPANITI ORICE SITUATIE DACA STITI SA VA STAPANITI VOI INSIVA.
'Prin dragoste sunteti identificat cu Spiritul tuturor celor care sunt in aceasta banca. Fie ca ideea divina sa reuseasca in aceasta situatie!'.
'Dumnezeu nu Se ingrijoreaza in privinta timpului! Nu este niciodata prea tarziu pentru El! Cu El, orice este posibil!'.
El avea nevoie de cineva pentru a-l ajuta sa mentina viziunea perfecta. Asa trebuie sa facem unii pentru altii. Iisus Hristos cunostea acest Adevar, cind a spus: 'DACA DOI DINTRE VOI SE INTELEG PE PAMANT ASUPRA UNUI LUCRU, ACESTA LE VA FI ACORDAT DE TATAL MEU CARE ESTE IN CERURI.'
Un observator puternic al vietii a spus intr-o zi: 'Nici un om nu poate esua daca o singura persoana din lumea asta crede in reusita lui!'. Aceasta este puterea viziunii.
PUTEREA CUVANTULUI
'Prin cuvintele tale te vei salva, prin cuvintele tale te vei condamna.
'Cel care cunoaste puterea cuvintului este intotdeauna atent la ceea ce spune in conversatie. Este de ajuns sa supraveghezi reactiile cauzate de cuvintele tale, pentru a sti ca ele nu se intorc la tine fara efect. Prin cuvintul sau, omul isi creeaza lui insusi legi. Fiecare stabilise o lege pentru sine, una pentru esec, cealalta pentru reusita.
'Nu exista doua forte, ci doar una singura: Dumnezeu. Prin urmare, nu exista deziluzie si acest lucru imi anunta o surpriza.'. Deindata am remarcat o schimbare si mi se intamplara multe lucruri placute.
Dumnezeu este Absolut, nu poate sa existe o putere opusa Lui, decat atunci cind omul isi creeaza legi false, rele.
'Daca ti-e frica, inseamna ca tu crezi in doua forte, Binele si raul.
Pentru a arata ca crezi intr-o singura forta, Dumnezeu, si ca nu exista nici putere, nici realitate in rau, treci pe sub prima scara pe care o intalnesti!'
Asa se intampla de cele mai multe ori: de indata ce ai decis sa nu mai tii seama de temeri, ele vor fi indepartate.
Aceasta este legea non-rezistentei, care este asa de putin inteleasa.
Cineva a spus ca curajul contine geniu si magie. FACETI FATA FARA TEAMA UNEI SITUATII CARE PARE AMENINTATOARE SI VA VETI DA SEAMA ca EA NU MAI EXISTA; DISPARE DE LA SINE.
'Un vechi dicton spune ca 'OMul spiritual nu foloseste cuvintul decat in trei scopuri: pentru a vindeca, pentru a binecuvanta, sau pentru a prospera'.
Ceea ce un om spune despre ceilalti, asa se va spune si despre el, si ceea ce doreste altora, isi doreste lui insusi. Daca un om doreste ghinion cuiva, este sigur ca si-l va atrage lui insusi. Daca doreste sa ajute pe cineva sa reuseasca, el isi doreste propriul succes si se ajuta pe sine.
CORPUL POATE FI REANTINERIT SI TRANSFORMAT PRIN CUVINT SI PRINTR-O VIZIUNE CLARA, iar boala complet stearsa din constient.
Metafizicianul stie ca orice boala are o corespondenta mentala si ca PENTRU VINDECAREA CORPULUI TREBUIE MAI INTAI SA-ti VINDECI SUFLETUL.
TREBUIE ca SUBCONSTIENTUL – ADICA SUFLETUL – SA FIE SALVAT DE GANDURILE NEGATIVE.
CAND SUBCONSTIENTUL ESTE PLIN DE IDEILE PERFECTE ALE SUPRACONSTIENTULUI, DUMNEZEU SI OMUL SUNT O SINGURA FIINTA.
'Eu si Tatal Ceresc suntem Unul.'
Se poate spune ca orice boala si orice nenorocire sunt cauzate de incalcarea legii Iubirii.
'Va dau o noua porunca: IUBITI-VA unii pe altii!'. IN JOCUL VIETII IUBIREA, ADICA BUNAVOINTA, CISTIGA PE TOATE PLANURILE.
'O! Doamne Dumnezeule, nu ma lasa sa-l urasc pe acest om!'.


Critica permanenta provoaca reumatisme, deoarece gindurile nearmonioase formeaza in singe depuneri acide care se localizeaza in jurul articulatiilor.
Tumorile au drept cauza gelozia, ura, refuzul de a ierta ofensele, teama, etc.
FIECARE BOALA ESTE CAUZATA DE O STARE DE SPIRIT REA.

Eu am spus intr-o zi elevilor mei: 'Nu trebuie sa intrebati pe cineva 'ce aveti?', ci 'Aveti ceva impotriva cuiva?', caci REFUZUL IERTARII OFENSELOR ESTE CAUZA CEA MAI FRECVENTA A BOLILOR.
Scleroza arterelor si a ficatului precum si bolile de ochi sunt consecinta acestui refuz. Si multe alte rele le urmeaza.
Orice dezordine exterioara indica o dezordine mentala. 'EXTERIORUL CORESPUNDE INTERIORULUI.'
Singurii dusmani ai omului se afla in el insusi. 'Dusmanii omului sunt cei din sinea lui', dupa cum a afirmat Hristos. PERSONALITATEA ESTE UN ULTIM INAMIC PE CARE TREBUIE SA-L DEPASIM, deoarece aceasta planeta este pe cale de a primi initierea in Iubire. Sa ne amintim de mesajul lui Iisus: 'Pace pe pamant, BUNAVOINTA fata de Oameni!'.

OMul Iluminat se straduie sa se perfectioneze ajutandu-si aproapele. El lucreaza cu el insusi, invata sa trimita fiecaruia binecuvantari si ginduri bune si, ceea ce este si mai minunat, atunci cind binecuvanteaza o fiinta, aceasta pierde orice putere daunatoare.

'Mai intai trebuie sa inlaturi orice teama, sa crezi ca Dumnezeu ati protejeaza interesele si ca ideea Divina poate veni chiar din aceasta situatie. Adica: masina care trebuie va fi vanduta celui care are nevoie de ea, de catre cel care trebuie s-o vanda.' Si am adaugat: 'Nu intretineti nici macar o singura idee critica despre acest om! Binecuvantati-l in fiecare zi, si fiti gata sa vindeti masina voastra, daca aceasta este ideea Divina.' Se duse deci sa-si vada clientul, fara teama, fara rezistenta, bincuvantandu-si concurentul.

'Iar Eu va spun voua: IUBITI-va dusmanii, BINECUVANTATI pe cei care va blestema, FACETI BINE celor care va urasc si RUGATI-VA pentru cei care va maltrateaza si care va persecuta.'
BUNAVOINTA PRODUCE O AURA DE PROTECTIE IN JURUL CELUI CARE O CULTIVA si 'o intreaga armata ridicata impotriva lui va fi fara efect'.

Cu alte cuvinte, IUBIREA SI BUNAVOINTA II DISTRUG PE DUSMANII CARE SUNT IN NOI INISINE SI, PRIN URMARE, NU MAI AVEM DUSMANI IN EXTERIOR!
'Pacea domneste pe pamant pentru cel care trimite oamenilor ginduri de BUNAVOINTA.'

sursa
http://2012anitsirk.blogspot.ro/2013/04/puterea-iubirii-este-data-omului-pentru.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com